İnternette bir dil uygulamasıyla tanıştığım kişi hakkıda cevap verebilir misiniz?

Bir yabancı dil konuşma uygulamasıyla birkaç gün önce tanıştığım güney afrikalı müslüman kişi benimle görüşmek istiyor. Aynı şehirde değiliz fakat hemen yanıma gelmek istiyor. Niyetim ciddi birkaç ayda evlenelim diyor. Ben güvenemiyorum ve hemen görüşmek istemedim. Çok kıskanç mayo bile giymemi istemiyor! Daha önce kaç sevgilim olduğunu ve onlarla ne yaşadığımı ve eski sevgilimin adını sordu! Yarın bir gün karşıma çıkarsa biliyordum zaten derim dedi ama isim vermedim. Bu arada geceleri cinsellik mubabbeti yapmaya çalışıyor ısrarla ben istemiyorum. Tamam evlenmeden yaşamayız sadece konuşalım diyor. Ben kızıyorum. Gelince ailenle de tanıştır beni seninle gizli görüşmeyelim kötü bişey yok diyor. Haftaya geleyim olduğun yerde 3 gün ev veya otelde kalirim beraber vakit geçiririz. Aynı yerde dedi. Ben de seninle ev veya otelde vakit gecirmem sadece disarda olur dedim. Amacı ciddi mi anlamadım ailemle tanismak istiyor ama ben güvenemiyorum. Ne yapacağım çok kararsız kaldım. Lütfen bana yardım edin:((
İnternette bir dil uygulamasıyla tanıştığım kişi hakkıda cevap verebilir misiniz?