İnternet & Teknoloji Pcden girilebilen yurt dışından kişilerle konuşma uygulamaları önerir misiniz? aznue Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor speaky ve hellotalktan bunaldım Güncellemeler+1 yıl güncelll :')) Pcden girilebilen yurt dışından kişilerle konuşma uygulamaları önerir misiniz? Cevapla Uygulama Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Aslında benimle konuşabilirsin tabi bahsettiğin dil Fransızcaysa. Tabi her zaman girmiyorum buraya o da var 0 7 Yorumla aznue +1 yıl değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki o halde güzel kızım.Sanırım İngilizce konuşmak istiyorsundur Yorumla aznue +1 yıl evet güzel kızın mıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet, çünkü yaş olarak senden oldukça büyük ve olgun bir insanım ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ve evet gerçekten çok güzel bir yüzün var Yorumla aznue +1 yıl tesekkurleeerrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederimHem çok güzel hemde çok çekici bir kızsın sen Yorumla
WeLosTheSea Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Speaking için Monkey kullanabilirsin. Omegle'nin yurt dışı versiyonu 0 0 Yorumla
Hacker_04 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Gel knk konusalim birlikte yazisarak 0 2 Yorumla Obendedeyok +1 yıl Kardeşim çoçuk İngilizce speaking geliştirmekten bahsediyor uza Yorumla aznue +1 yıl @Obendedeyok ohhh koru beni Yorumla
alğsa Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nabacan yurt dışını 0 1 Yorumla aznue +1 yıl ingilizcemi geliştirmek için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aslında benimle konuşabilirsin tabi bahsettiğin dil Fransızcaysa. Tabi her zaman girmiyorum buraya o da var
değil
Peki o halde güzel kızım.
Sanırım İngilizce konuşmak istiyorsundur
evet güzel kızın mıyım
evet, çünkü yaş olarak senden oldukça büyük ve olgun bir insanım ben
ve evet gerçekten çok güzel bir yüzün var
tesekkurleeerrr
Rica ederim
Hem çok güzel hemde çok çekici bir kızsın sen
Speaking için Monkey kullanabilirsin. Omegle'nin yurt dışı versiyonu
Gel knk konusalim birlikte yazisarak
Kardeşim çoçuk İngilizce speaking geliştirmekten bahsediyor uza