İnternet & Teknoloji Yabancılar ile sohbet edebileceğim ve dilimi geliştirebileceğim bir uygulama öneriniz var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ücretsiz olsun ve düzgün bir platform olsa sevinirim çünkü kendime eş aramıyorum dilimi geliştirmek istiyorum. Teşekkürler✨ Güncellemeler+1 yıl Gncl Yabancılar ile sohbet edebileceğim ve dilimi geliştirebileceğim bir uygulama öneriniz var mı? Cevapla Sevgi Soruları Uygulama Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sonsuzLukkkk Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 61% +1 yıl Tandem uygulaması tam senin istediğin bişey olsa gerek :) 1 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 605 cevap paylaştı. Ücretsiz çok zor ama genelde yabancı insgram ya da Twitter kullanıcılarına mesaj yaz arkadaş ol işte aynı şey. 0 0 Yorumla
Kakmayantüs Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Konuşmak için Cambly var. Öğrenmek ve pratik yapmak için dualingo var.Dualingo'da sınırsız premium için bana pm atabilirsin 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Pm ne demek Yorumla Soran +1 yıl Duolingo dan sohbet edilebiliyor mu ben onu kelime yarismasi gibi biliyordum Yorumla Kakmayantüs +1 yıl Dualingo daha çok öğrenmek üzerinde. Konuşmak için Cambly al. Hem sesli hem görüntülü konuşuyorsun anadili seçtiğin dil olan hocalarla Yorumla Soran +1 yıl Param yok cambly icin Yorumla Kakmayantüs +1 yıl Trial açıp dur :) Türk'sün sen her zaman bir açık bulabiliyor olman lazım Yorumla Soran +1 yıl Trial ne demek Yorumla Soran +1 yıl Cambly i indircem bakayim 🙂 tesekkur ederim bug unı bulduysan sevabına benimle de paylaş sende türksün😄 Yorumla Kakmayantüs +1 yıl Buluruz. Cambly giriş yaptığında ilk başta sormayı unutma trial ne demek hocam diye :) Yorumla Soran +1 yıl Tamam hocam o zaman çekirgeniz her an size soru sorabilir Yorumla
Hеlios Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Bu sitenin birde yabancı versiyonu var. İstersen oradan devam edebilirsin. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tandem uygulaması tam senin istediğin bişey olsa gerek :)
Ücretsiz çok zor ama genelde yabancı insgram ya da Twitter kullanıcılarına mesaj yaz arkadaş ol işte aynı şey.
Konuşmak için Cambly var.
Öğrenmek ve pratik yapmak için dualingo var.
Dualingo'da sınırsız premium için bana pm atabilirsin
Pm ne demek
Duolingo dan sohbet edilebiliyor mu ben onu kelime yarismasi gibi biliyordum
Dualingo daha çok öğrenmek üzerinde. Konuşmak için Cambly al. Hem sesli hem görüntülü konuşuyorsun anadili seçtiğin dil olan hocalarla
Param yok cambly icin
Trial açıp dur :) Türk'sün sen her zaman bir açık bulabiliyor olman lazım
Trial ne demek
Cambly i indircem bakayim 🙂 tesekkur ederim bug unı bulduysan sevabına benimle de paylaş sende türksün😄
Buluruz. Cambly giriş yaptığında ilk başta sormayı unutma trial ne demek hocam diye :)
Tamam hocam o zaman çekirgeniz her an size soru sorabilir
Bu sitenin birde yabancı versiyonu var. İstersen oradan devam edebilirsin.
İngilizce mi?
Insaallah
Duolingo