Ben olsam arar ve bir dakika konuşabilirmiyiz beni bir dinle söyleyeceklerimi bitireyim ondan sonra istersen birdaha ne ara ne sor. Bana konuşma fırsatı vermediğin için sana kendimi anlatamadım de. Ozaman belki olma şansı var. Neticede okuduklarıma bakarak onun seni dinlediğimi anladım. Sen yine de bir adım at yok eğer hala gelmezse zaten çoktan unutmuştur. Hala içinde sana karşı birşeyler varsa dönecektir. Böyle durumlarda iki taraftan birisinin alttan alması gerekir. Alttan alan taraf olmazsan ömür boyu içinde uhde kalacak. Ben olsam arardım. Umarım sana döner. Dönmüyorsada yenisine salık ne diyelim. Sen eline ekmeğini almaya bak. Ekonomik özgürlüğün yoksa evlenince çok üzülür, çok ezilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya Bu Sevgili Yapanlar da İyice Sapıttılar heaa ne bok Yedikleri Belli değil Afedersiniz Eski sevgili yeni sevgili diye bir saçmalık olur mu Sevgili Diye bir şey olmaz sevdiğin Olur oda Ne Olursa Sonuna Kadar Sevmek Demektir Aşk demek sevgi demek ne olursa olsun Sevdiğinden gözünün başkasını görmemesi demektir Onu Ne olursa bırakmaması demektir aşk ondan ona geçmek aşk değil adiliktir.
00 Yorumla
Anlıyorum özlüyorsun ama başka numaralardan filan durumu zorlamak onun gözündeki değerini fersah fersah düşürür biyana korkuturda. bence arkadaşlarınla sosyal olmaya bak aşk şarkılarından uzak dur işine gücüne konsantre ol ya sen ondan soğur hayatına devam edersin ya da geç olmadan o döner dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır
010 Yorumla
Soran+1 yılDönmedi işte aşkta gurur da olmaz diyorum ama heryerden engelliyim açık kapı da bırakmadı bazen iş yerine mi gitsem diyorum o derece özledim
Soran+1 yılGurur yapıyorum işte ama dünyaya bir kere geliyorum diye de düşünüyorum ne zormuş aşk acısı 😑 ileride sevmediğim biriyle evlenip hala onu düşünmek istemiyorum
Soran+1 yılAklında kaldığı olmadı mi hiç Arada düşündüğün özlediğin
Soran+1 yılUmarım ama 9 aydır unutamadım hergün ağlıyorum onun için biraz zor
Soran+1 yılOndan başkasını istemiyorum aslında ilk ve son olsun isterdim benim için isteyene sevgili çok çünkü
Sence nasıl olur aynısını o sana yapsa sen ne yaparsın veya bu soruyu başka bir kız sorsa ona ne dersin siz kızların kafasında ağır sorunlar var yeni nesil kızları normal değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılYapma derim, emin ol eskisi gibi olmaz barışsanız bile. Belki ilk günler güzel geçer ama sonra sonra daha kötü olursunuz. Sadece unutmaya çalış. O hayatını yaşıyor muhtemelen, sen de yaşa, kimseye affettirmeye çalışma kendini. Seni hak eden insanı bekle sadece, o bu dünyada bir yerlerde seni bekliyor, seninle buluşacağı ve güzel günler geçireceği ilk günün başlamasını bekliyor. Üzme kendini hatalı da olsan, karşı tarafın hiç mi hatası yok? Seni hata yapmaya sevk eden insandı belki de o. O yüzden mutlu olmaya çalış, hatta çalışma direk mutlu ol. Sadece uğraşacaksın çünkü, sadece debeleneceksin belki de. Bütün karar senindir, onu sen herkesten iyi tanıyosun fakat benim diceklerim bunlar. İyi düşün taşın, öyle karar ver.
22 Yorumla- +1 yıl
İçimden geçenleri buraya dökmüşsünüz👏🌹
- +1 yıl
Teşekkür ederim @YALNIZLIĞINİCSESİ 😊🌷
Gizli Üye(30-35)+1 yılInan bana hiç bir erkek için değmiyor. Gururumu ayaklar altına aldım. Ayrılır ayrılmaz gidip başkasıyla yattığını öğrendim onu bir başkasıyla gördüm. 2 buçuk senem çöp oldu. Tekrar döndü dolaştı bana yazdı ister mi midem? Unutur muyum? Eskisi gibi olmuyor hiç bisey. Ve ben aynı sen gibi çok özledim ilgisine muhtaçken o başka arayışlara girdi sadece bir kişi yetmiyor bazısına yani demem o ki hiç yazma arama sorma isteyen adam özler kendi yazsın engellediyse düşme ben düştüm gurursuzluk yaptım yazdım ettim sen yazma özlem den hep bunlar ama geçiyor zamanında bende senin gibiydim ama geçti Iyi ki peşinden koşmamışım diyeceksin gururlu ol ezik gösterme kendini seni cepte görmesin o isterse yazar emin ol
12 Yorumla
Soran+1 yılAma bazen sevmediğim bir adamla evlenip hala onu düşünmek istemiyorum unutamadım onu ne yaptıysam yani sadece görmek istiyorum onu konuşmak falan 😒
Cevap sahibi+1 yılşu an acı çekiyorsun öyle düşünüyorsun ama geçmeyen acı yok seni üzen bir çırpıda silen bir insan için üzülme zamanında nasıl üzülmüşüm diyeceksin
Bence mailden doğru içini dökebilirsin belki
Hem kendin için hem onun için
Erkekler genelde bu konularda daha sert ve kararlı oluyorlar ama ya oda seni düşünüyorsa? Bence denemelisin.. cevap olumsuz olursa ya da cvp yazmazsa üsteleme hiç00 YorumlaSucunuzun büyüklüğüne bağlı.. Bazı suçlar vardır yok olmanız gerekir en az 1 kıta aşacak kadar uzak kalmanız gerekir, bazı suçlar da vardır ki incir çekirdeğini doldurmaz tolere edilebilirken ayrılmayı tercih etmişsinizdir bu minik sucların affı kolaydır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eğer sen suçluysan EVET barışmaya çalış.. erkekler suçlu olunca kadınlarıon yapmadığı kalmıyor genelde. Sizler hata yanlış yapıncada şbr bedeli olmalı.. normali bu!
Hai kadın ve erkek eşit vs sallayıp duruyorlar ya.. işte o hesap116 Yorumla
Soran+1 yılPeki heryerden engelledi yani benimle barışmak isteseydi sence açık kapı bırakmaz mıydı şimdi arayıp küfür işitmekten korkuyorum
Soran+1 yılSadece fazla ilgilenmedim bir mesaj atmıştı bir gün sonra döndüm morelim bozuktu ama açıklamama fırsat vermeden biraz küfür edip heryerden engelledi
- +1 yıl
. ok büyük bir olay değil ama sana çok değer veriyor ve sen onu ADAM yerine koyup sallamadıysan bu bir erkek için çok onur kırıcı guru zedeleyici ve aşağlayıcıdır! O seni nemserken sen onu önemsemiyorsun demektir! ama yinede senin açıklama yapmanı beklmesi gerekirdir oldunluk burdur.. ama sanırım yaş olarka ondan olgunluk beklemek için biraz erkek.. senin yaşınada bakıyorum hmmm...
Soran+1 yılO 29 yaşındaydı olgundu ama ne bileyim heryerden engellemek zaten bence çocukça ben engelllemeidm onu kimseyi engellemem
- +1 yıl
anladığım kadarıyla ÇOK BOZULMUŞ ama yaptığıda çocukça.. açıklama yap ve insan gibi konuşmayı dene hatalıyım de.. bilemiyorum. bir erkeğin sevgisi ve öfkesi aynı orandadır bence, çok seven çokta kızar.. bu böyledir genelde , çünkü çok sevenin kızgınlığıda fazla olur.. önemsemekle alakalı , o seni önemserken sen onu takmazsan insan bozulur..!
Soran+1 yılTamam da 9 aydır bozuk olur mu bir insan arasam başka numaradan sizce çok ağır bir tepki verir mi
Soran+1 yılDoğru çok uzun bilmiyorum bazen internette araştırıyorum yıllar sonra buluşan bir araya gelenler var bende öyle olmak istiyorum
- +1 yıl
Yıllar sonra buluşan bir araya gelenler mi var :-))) kusura bakma ama sen biraz HAYAL DÜNYASINDA yaşıyorsun.. ahir-zamandayız ve çoğunluk birbirini çok ucuza 5dk. satıyor , kimsekimseyi beklemiyor..
Beklemeye değecek insanlarda yok artık.. en azından benim karşıma bile çıkmadı. 1 kişi vardı oda yabancı bir kızdı ve çok düzgündü ama ozaman ben univ. deydim ilgilenemedim ve pişmanım.. ama şimdiye kadar tanıştığım karşıma çıkan hiçbir Türk kızı onun gibi düzgün sadık saygılı oturmasını kalkmasını bilen karşısındaki erkeğe derver veren vs özelliklerde olmadı.. ne cıdırki böyle ! insanın kendi milletinden böyle insanla rastlaşmaması acı bir durum.
9ay bekleyip hiçbirşey olmamaış gibi kaldığı yerden devam eden aşklar sadece YALAN UYDURMA SENARYO Amerikan filmlerinde olur.. bu hikayelerde tamamen yalandır. Amerikalılar 9ay birbirini beklemez o arada birçok sevgilileri olur aldatırlar vs vs.. TVde ve yabancı dizilerde gördüğün yalan seneryoları gerçek hayatta aramamanı öneririm sana! ve hiçbir erkekle8ay kopup tekrar eskisi gibi olmaya çalışma bence.. bu büyük bir yanlış
Soran+1 yılYok ben gerçek hayatta da gördüm ailemin ahbapları ayrılıp 2 yıl sonra tekrar evlenmişlerdi oluyor işte aman ne bileyim bir umuttur benimki işte
- +1 yıl
gerçek hayat sanal dünya değildir.. koparsan biter ve istisnalar kaideyi bozmaz.. artık kims ekimseyi senin hayal ettiğin kadar çok sevmiyor.. internet insanların biribine sevgisini ve ilgisini azalltı. Artık insanlar çok ucuz , LIKE'la birbirilerini buluyorlar ve saygısızca ucuza satıyorlar.. ahir-zaman
- +1 yıl
- +1 yıl
@limonlugazozz7 bilemiyorum bu duruma göre değişebilir karşındakine göre değişebilir AMA 9ay beklersen o iş bence bitmiştir ! ben kimseyi 9ay beklemezdim.. enazından şimdiye kadar tanıdığım çok düzgün çok hanfendi oturmasını kalkmasını bilen karşısındaki erkeği adam yerine koyup saygı duyan biri vardı onu beklerdim ama o yabancıydı ve ozamanda universitedeydim ve imkanım vaktim yoktu üstünden 16yıl geçti herşey bitti.. o bekledese beklerdim ama bu ülkede öyle bir kız karşıma çıkmadı.. hep ucuz karaktersiz erkeğe cüzdan olarak bakan güzel giyinen dışarıdan bakınca prenses gibi duran ama beyni olmayan tiplerle karşılaştım ve ben onlar için değil 9ay 1gün bile beklemem!
Zaman karşındaki insana ve onun sana verdiği değere göre değişir.. Sen karşındaki erkeğe ne ekersen onun aklında nekadar yer edersen oda seni okada rdüşünür.. ama günümüzde kadınlar sadece ben değerliyim o herşeyi benim için yapmalı diye düşünüyorlar :-))) Sen karşındaki erkek içinde birşeyler yapmaz ona yatırım yapmaz onun aklında yer etmez imza atmazsan o seni neden düşüsün seni neden hatırlasın ki? Sadece istediğini alana kadar ilgilenir. Kadınlar hediyeleri seviyorlar bildiğim kadarıyla PEKi BiZ? Hayvanmıyız bize hiçbirşey alan yok ! bize enucuzdan abuk asabuk hediyeler alırlar genelde kadınlar ama kendileri eniyisini engüzeli isterler! bana şimdiye kadar bir kızın hediye ettiği enbüyük hediye saatti onuda Türk kızı hediye etmedi o bahsettiği yabancı kızdı ! Ve aklımda tek o kaldı.. saatide halaa saklarım. - +1 yıl
+1 yılAdam her yerden engellemiş demek ki barışmayı aklının ucundan bile geçirmiyor zorlama bence
00 YorumlaBazı hatalar bazı insanlara çok farklı etki bırakır. Eski sevgiliniz ile barışmak istemeniz saçmalık değil ama yinede karşı taraftan sinyal almadan barışmaya çalışmayın. Bırakın biraz kendisini dinlesin.
010 Yorumla
Soran+1 yılBu saatten sonra dönmez geri eğer beni isteseydi açık kapı bırakırdı biliyorum ama onu çok özledim bazen evine ya da iş yerine gitmek bile istiyorum gururumu ayaklar altına alıp 😒
Soran+1 yılBunu kaç kere dedim kendime bilsen aylarca ağladım intihar etmek istedim ama artık öyle özledim ki yani sinirlerim bozuluyor ama bu saatten sonra geri dönmez işte
Soran+1 yılAyy inşallah valla azıcık gülmek istiyorum arkadasından 9 aydır hergün ağlıyorum
Soran+1 yılZaten saplantı oldu bende allahtan sapık olmadım henüz herhalde psikolojim bozuldu bilmiyorum
Soran+1 yılBen düşünüyorum şimdilik arasam mi onu ziyarete gitsem mi diye en kötü rezil olduğumla kalırım diyorum sağolun
+1 yılOlan oldu, onsuz devam etmelisiniz yoluna. Biten bir şeyi yeniden canlandıramazsınız bana göre. Canlandığını sansanız da yine aynı çizgide devam edecektir belkide, ayrılmalar devam edecektir barışmalarda. Yani güzel olan her şey yarım kalır...
00 Yorumla
+1 yılInsanin sevdiği kişi için mücadele etmesi gayet normal bisey ama o kişi için senin mücadelenin bir anlami yoksa bunu görmemezlikten geliyorsa bence daha fazla zorlama üzülen sen olursun
10 Yorumla
+1 yılYa ne bileyim istemiyorsan oturur konuşur yollarınıza bakarsınız bu engellemek silmek falan bana çocukça geliyo bence sen de üsteleme artık sevgini içinde yaşa ve hayatına devam et canım 🥰
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Sizde de bir onur ve gurur var.
Ona saygınız yoksa bile,
Kendinize olsun.
.02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef böyle bir durumda gurur 2. Planda kalıyor
- +1 yıl
Aşkta gurur olmaz. bunun onur ve gururla alakası yok
Seni istemeyeni sende istemelisin bence. sonuclari daha kötü olabilir senin için. Sevgi aşk dediğin şey zorla hiç olmuyor. sonra üzülüp acı cekebilirsin
00 YorumlaBen askerdeyken hepsine tek tek yazdım , ilk mesajı gören ikinciyi atmadan engelliyor demek ki saçmalık sksjks
04 Yorumla
Soran+1 yılEn azından ilk başta engelli değilmişsin benim durum daha kötü
- +1 yıl
Terk edip engellediğin birine mesaj attın mı askerde?
Evet yaptım herkesin dediği şu herkes 2. şansı hakeder muhabbetine uyarak sürekli şans verdim ve köpekler gibi pişman oldum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka numaradan sen mi aradın ne tepki verdi
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Seviyorsun. Sevgi gururun önüne geçiyor her zaman. Başka numaradan aramak saçma olur ama ya. Aramaları da mı engelledi?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet kaç kere aradım kendi telefondan ama engellemiş
Soran+1 yılİşte onu çok özledim yıllardır ondan sonra sevgilim olmadı of
kader gayrete aşıktır diye bir söz var ya hani sen dene adım at eğer istiyorsa ve nasipse olur bisey kaybetmezsin en azindan denedim olmadı dersin ya da iyi ki denemişim..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstiyorsan ugras, savas olmuyorsa zorlama gelmek isterse kendi gelir zaten.
Geldiginde de ego kasma duygun neyse acik ol..10 Yorumla
+1 yılEğer tek sen suçluysan ya da en suçlu olan sen isen ulaş kendini açıkla. Barışmasanız bile için rahatlar.
00 YorumlaŞu durumda saçmalık olduğunu bence sen de biliyorsun ama bu fikrinden vazgeçmek için bunu başkalarından da duymak istiyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet fazlasıyla saçmalık. Ben bunu hiç yapmadım ama yaşadım, inan bir anlamı olmuyor bu yüzden hiç uğraşma...
00 Yorumla
+1 yılSakın barışma kardeşim bak sana tavsiye kendini kandırmaktan başka bişey değil yapma bu hatayı lütfen
00 Yorumlaİstenmeyeceğini biliyorsan ve barışmaya çalışıyorsan büyük aptallık. Ama sevince insan kalbiyle hareket ediyor ve üzülüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence arama başka numaradan falan. Ugrasmaya degmez hic. Zaten uzun zman olmuş şu zmna kadar dayandiysan sonrasında da onun yokluğunda yaşayabilirsin
Ben aradım ama bir şey olmadı hâlâ engelliyim bir şey değişmedi yanii 😄😄Eğer tekrar barışmayi dusunseydi seninle her yerden engellmezdi.02 Yorumla
Soran+1 yılSen arayınca nasıl bir tepki verdi
Cevap sahibi+1 yılNormaldi ama samimiyetsiz işte olmasi gerektigi gibii 😄😄
Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı. Senin biraz ne suçun var? Yediğin haltı bilmeden ne diyelim?
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir şey değil ama engellenecek bir olay da değildi ne bileyim
+1 yılAksine beni istemeyeni ben hiç istemem biraz fazla gururluyum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Eğer suç sendeyse ve affedilecek gibiyse saçma değil
10 YorumlaTabiki sacmalik araya sogukluk girince zaten olmuyo ki geregi de yok birak sal gitsin sacmalik ta kendinisi oluyo hatta
02 Yorumla
Soran+1 yılAma özlemek ağır basıyor işte umarım bu durumu yaşamazsınız
Kesinlikle aptallık başka şey değil. 1 kere bitmişse tekrarı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBenimde bugün beni engelledi hiç uğraşma seven sana gelir
00 YorumlaEski eski eski eski eski eskide kalır eski tekrar yeniye dönüştürmek saçma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılılan eşe ve ayrılılan işe geri dönülmez derler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı. Çok kötü birşey yapmasaydın böyle yapmazdı. Bence o seni silmiş artık daha fazla çabalama.
00 Yorumla
+1 yılEngellediyse hiç gerek yok. Siz üzerine düştükçe o daha kaçacak.
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilim ile 3 sene barışmaya çalıştım. İyi ki de çalışmışım şu an çok mutlu bir iliskimiz var
011 Yorumla- +1 yıl
Merhaba barostiniz mi? O mu size döndü?
- +1 yıl
Merhaba. Zaten sürekli iletişim halindeydik. Birbirimizi ne kadar çok sevdigimizii biliyorduk. Kendimize bir şans daha tanıyıp tekrar denemek istedik
- +1 yıl
Anladım size soracak sorularım var takibimi kabul eder misin?☺️
- +1 yıl
Ettim
- +1 yıl
Mesaj atmak için xpm yok atabilir misin ya çok şey istedim biliyorum özür dilerim 🙈
- +1 yıl
Maalesef benimde yok bende atamıyorum:(
- +1 yıl
Üzdü :'( 😭
- +1 yıl
Sana ulaşabileceğim mail adresi verirsen oradan yazabilirim veya Instagram
- +1 yıl
Tamam Instagramim @gamzeeygu
- +1 yıl
Takip isteği attım.
- +1 yıl
♥️ gördüm 😍
eğer suçun varsa zorlama bence uzun zaman oldu diyorsun hem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Seni her yerden engellediğı için.. arasan dahi sana karşı olumlu bir tepki vereceğeni sanmıyorum..
00 Yorumla
+1 yılAdı üstünde eski, iyi anlaşabiliyo olsaydınız eski olmazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenemeden bilemezsin ama şu bir gerçek ki sorunlarınız vardı demekki ayrıldınız. Sen tanıyorsun karşı tarafı ve mutlu ya da mutsuz olacağını tahmin edebilirsin bn şahsen mantıklı bulmuyorum.
00 YorumlaAsla barışma eski sevgiliden bir halt olmaz. Barışsanız bile bir süre sonra pişman eder barıştıgına
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirazda eski sevgiliye ve neden ayrıldığımıza bağlı bir durum. Sevgilim oldu ayrıldığım an engellediğim sevgilim oldu peşinden aylarca agladigim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkafanda takıntı halıne getırmıssın exten next olmaz olsa bile yurumez
00 Yorumla
+1 yılsaçmalığın daniskası sakın arama zaten uzun zaman oldu diyorsun eğer o sana karşı bir şey hissetseydi yazardı ya da arardı ben aramamanı tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılbana gururun önüne geçmeyi öğretmişti. Öğrendim öğrenmesine ama şimdi de korkudan arayamıyorum. Arasak da çaresi yok aslında. Dün yediğin hurmalar...
01 Yorumla
Soran+1 yılÜfff 😑
Unutmak insana verilen en büyük hediyedir. Unut gitsin
13 Yorumla
Soran+1 yılVar mi taktik 9 ay denedim unutamadım
- +1 yıl
Hayatının merkezinde başkası değil sen olacaksın. Mutluğun kişiye değil sana bağlı olacak ve kimse için üzülmeye ağlamaya değer olmadığını anca zaman geçince anlayacaksın. Ben de çok acılar çektim hep hayatımda olsun dediklerimin neredeyse hiç biri olmadı şimdi dönüp bakınca iyi ki olmamış diyorum. Biz zaten olmazdık diyorum. Eğer sen de ilişkini tartıp kendine dair çıkarım yaparsan ve kendin için mutlu olmayı öğrenirsen neden olmasın. Kendini sev ve yalnızken mutlu olmayı öğren
+1 yılTabi ki saçmalık sevmiyorsun sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaptim ama engellememisti sadece numarasini değiştirmişti sonradan pişman olmuş zaten
00 YorumlaÖzlemekten ciğerim soldu be, aynı bende engellendim ama bırak o seni arayacak. TEST EDİLMİŞTİR :)
00 YorumlaYa bu konudan konuya sevgiliden sevgiliye degisir ama sana yanlis yapanla barismak malliktir
00 Yorumla
+1 yılArasına zaman giren her duygu o zamanda kaybolur gider... Boşver yapma
00 Yorumla
+1 yılYani mükememel bir insan olsaydı eski sevgili yerine sevgili olarak kalırdı. Kabul etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen ilgi bunalımindasin onun kadar ilgi vereni bulamadığın için aklıma girdi seviyosun sanıyorsun sadece ilgi budalasisin
00 Yorumla
+1 yılBence hiç gerek yok. Arama boş ver.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet rezil olma ihtimalim yüksek ama diğer yandan da çok özledim özlemek ağır basıyor
- +1 yıl
Özlemek hem de nasıl ağır basar bilmem mi... ama en ufak şeyden seni böyle engelliyorsa zaten istemiyordur.
Soran+1 yılZaten isteseydi engellemezdi biliyorum ama ona söylemek istediğim o kadar çok şey var ki
yanlış olur bence bu yapma derim
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık evet. Tekrar denemeyi istemek saçmalık.
00 Yorumla
+1 yılArama kaldırma bir tarafını
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık kesinlikle exten next olmuyor
00 YorumlaAynı filmi izlemek gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılBosuna ugraşma pisman olursun
00 Yorumla
+1 yılbence rahat bırak boşver eskiyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOkumadım çok uzun ama saçmalık
00 Yorumla - Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne