1 aylık flörtümle ilk defa buluştuk ve ilk buluşmada öpüştük ama ben öpüşmeyi bilmediğim için geri çekildim ne yapmalıyım?

sahilde çimlerde oturuyorduk sonra birden bir rahatlama geldi çocuğa, gözümün içine bakmaya başladı. bir gözüme bakıyor bir dudaklarıma sonra yakınlaştık öpeceğini anlayıp geri çekilip durdum bu böyle gitti sonra ben neden öyle bakıyorsun diye sordum o da öpecek gibi mi bakıyorum dedi bende evet dedim sonra bir şeyler konuştuk işte benim öpmek istemediğimi düşündü sonra ben gel buraya dedim ve çocuğun dudağına küçük bir öpücük kondurdum çocuk gözü doymamış gibi bu kadar mı dedi bende bu kadar oluyor dedim gel gösteriyim dedi bende göster dedim ve yine öpüştük 2 3 sn öpüştük sonra ben teredütte kalıp nasıl devam edeceğimi bilemeyince geri çekildim. kendimi mal gibi hissettim o an ne yapmalıyım? çocuk daha önce birini daha öpmüş. baya işini biliyor gibiydi
1 aylık flörtümle ilk defa buluştuk ve ilk buluşmada öpüştük ama ben öpüşmeyi bilmediğim için geri çekildim ne yapmalıyım?