Görün namus bekciligi yapanlari onlar en ahklasizlaridir
Bu tecavuz olaylari olmus yillar önce ve bu hikaye gercek bir hikaye o köyü bilen var mi bilen varsa o böyle zehir zikim olsun mu?
Görün namus bekciligi yapanlari onlar en ahklasizlaridir
yaa neden böyle şiddet içerikli filmler izliyosunuz kii yaa türk dizileri kadar boş beleş saçma sapan şiddet tecavüz içerikli dizi yapan ülke yok öleni bile diriltiyolar ya biraz ileri görüşlü olun yaaa kadının biri polise kocasını şikayet edip kocam sen anlat karadenizdeki işkenceleri bana uyguluyor diye şikayet etmiş bunlar başkalarına örnek oluyo aslaaa böyle diziler izlemedim izlemem bu arada bu dizini kitaptaki gerçeklerle alakası olmadığını reyting için değiştirildiğini belirteyim
Cevap
2Cevap
tecavuze soylenecek hersey soylendı ne desem artık manası kalmadı sadece klayede yazmakla kalıyoruz adalet saglayan mercıler bır duzenleme getırmedıgı surece her gun bunları gorecegız ve burda sadece konusmakla kalacagız
Ciğerime acı işledi resmen ya. Bu hikayenin geçtiği köy mü bilmem ama buna benzer bir köyü iyi bilirim. Hikayede ki gibi karadenizde.
Aynısı değil ama çok benzer hikayeler barındıran bir köy. Buna çok benzettiğim bir hikayesi de var. Gariban bir adamcağız varmış yetim. Kendi gibi yetim bir kızcağız almış evlenmiş. Kız da çok güzel bir kızmış. Köyden biri göz koymuş kıza arkadaşlarıyla birlikte dağa kaldırmışlar kızı 1 hafta. Kocası hiçbir şey yapamamış. Dağda bir çoban bulmuş kadını iyileştirmiş. Kadın bir daha köye dönmemiş.
Cok kötü bir hikaye bu hayatin gercekleri bazilari kabulenmiyo hersey günlük güllistanlik degil malesefki yukardaki kisi demis söyle böyle diye bu dosyalar kapnmamali amaci ne kendi ailesinde biride mi tecabuzcu o yüzden mi utanc duyup söyle böyle diyor böyle insanlari taniyamiyorum bu olaylar gercek cünkü
İnsanlar görmek bilmek istemiyorlar böyle şeyler. Gözlerini kapatmak istiyorlar. Bir yerde de haklılar. Hiçbir şey elden gelmeyince sadece kendimizi paralıyoruz. Bahsettiğim köy benim doğduğum köy. Biz bu tür hikayelerle ve köydeki erkeklerden uzak durarak büyüdük. Sağ çıkabildiğime şükrediyorum. Düşünün ki 5 yaşında bir çocuğa 17 yaşında başka bir çocuğun tecavüz ettiği bir yer.
bir ara bakarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?