+1 yılErkekleri bu tip davranışlara iten kadınların garip bakış açıları, anlayışlı, kibar düşünceli olunca bir erkek yanlış anlamayın ama size batıyor gözünüz dışarda oluyor böyle soğuk, samimiyetsiz, yanınızda telefonla uğraşacak kadar saygısız insanlara off çok cooll ya da alfa gibi saçma sapan benzetmeleriniz var. Öküzlük ile coolluk arasında ince bir çizgi var zaten bir çoğuda o çizginin etrafında dolaşmak niyetinde kadınlar kötü erkekleri seviyor diye bir inanış peydahlamış. Bu aradaş da çizgiye basmakla kalmamış öbür tarafına geçmiş sonra da içindeki normal, düşünceli kimliği eve geldiğini merak Edip, mesaj yazmış... Ne olursa olsun buluşmalarda telefonla uğraşan insan saygısızdır, öyle bir ortamda tepki vermeden çekip gitmek yerine saygısızlığını yüzüne vurup çekip gitseydin keşke..
Sonrasında aramasına falan da anlam yükleme yani senden elektrik almamış olabilir o an ama seninle bir buluşmaya gitmişse adam gibi oturup sohbetini edecek ve karşısındaki kişinin her şeyden önce insan olduğunu unutacak kadar insanlıktan çıkmayacak, nefret ettiğim davranış biçimi, acil bir durum vardır müsaade ister bakarsın 3-5 dakika durmadan telefonla oynayacaksan niye geldin dangalak diye kovarım. Kim olursa olsun saygısızlığa müsade etmeyin...30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Neden açıkça söylemek, açıkça konuşmak yerine acabalara, belkilere, iğneleme ve şüphelere bu kadar kafa yoruyorsunuz, neden açıkça konuşmuyor ve net olmuyorsunuz, bence yalan söyleyip o şekilde uzaklaştığınız biriyle sağlıklı bir ilişki yürütemezsiniz zaten, bunu düşünmeniz bile hata, madem kırıldınız o halde hala “niye arıyor ki umursuyor mu acaba” diye düşünmeniz saçma, siz daha kendiniz bile ne istediğinizi bilmez ve kendi benliğinize saygı duymazken karşı taraftan bunu beklemeye hakkınız yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmamı bekliyorsjn
- +1 yıl
Sana rahatsızlık vermiş madem hala umutlanma o zaman “acaba umursuyor mu” diye düşünme, direkmen açık açık konuşup kes görüşmeyi, öyle iğnelemeler triplerle falan değil net olarak cümle kurarak “görüşmek istemediğini” söyle. Bana göre haksızsın, çünkü başka şeylerle ilgilenilmesi utangaçlık nedeniyle de olabilirdi, konuşacak konu bulamamaktan da olabilirdi, ilk buluşmada eğer sen de sessiz kaldıysan ve ortak bir uğraş da yoksa o esnada bowling oynamak ya da bir gösteri seyretmek gibi böyle şeyler normaldir, ne bekliyorsun yani hemen samimi olmasını mı (asıl öylelerinden korkacaksın!) fakat madem ki bu ihtimalleri umursamayıp yalan söyledin ve kafanda bitirdin artık böyle şeylere kafa yorman anlamsız, şahsen ben bana ilk buluşmadan yalan söyleyen biriyle olacağı varsa da ilgilenmezdim, ilerde duyarsam güvenim sarsılırdı, o dosyayı kapat o yüzden siz birbirinize layık değilsiniz.
+1 yılEvet konuşmayı kesmelisiniz. Saygısızlık benim gözümde suçların en büyüğüdür. Biri ile konuşuyorsan göz teması kurmak zorundasın, sadece düşüncelerin ile ilgilenmek zorundasın, onu dinlemek zorundasın. Telefonu alıp oynamak, yok saymak, dinliyormuş gibi yapmak gerçekten çok iğrenç hareketler. Olumlu düşünmeniz gereken taraf şu ki; nasıl biri olduğunu erken fark etmişsiniz. Sohbete devam etmek zararınıza olacaktır.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dün cevapladım ben bu soruyu. Muhtemelen sanal alemcidir. Mesajlara devam ediyorsa tabi. Reele zorla çıkartmışsınız zaten. Koleksiyon yapıyordur telefonda da muhtemelen yine başka kurbanlara konuşuyormuş. Saygısız biri zaten nezaketen de olsa adam gibi vedalaşsaydı. Boş biri bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle birsey yaptıysa sizi umursamamıs demek neden bunu yaptı dersek bilemeyiz ancak umursamamıs hiç belkide sizi gördüğünde vazgeçti falan konusmadan olabilir baska birseyden olabilir ancak vazgeçmis bu durumda kendisine artık yazmanıza gerek yok size yazarsada eğer canı sıkıldığı için yazacaktır ilgilenmenize gerek yok, yapmaması gereken birsey yapmıs gerçekten bu kisi ve hiçte umursamamıs demek oluyor ki iste o an size göstermis sizle ilgilenmediğini falan en iyisi sizde kendisini hiç umursamadan iletisimi kesin hiç yazmayın size yazmasınıda beklemeyin canı sıkıldığı için yazacaktır ki öyle yapmıs zaten öylesine sizle konusuyor size yazıyor çünkü ilgili olsaydı size bulusmada böyle birsey yapmazdı iletisimi kesin kendisiyle.
53 Yorumla
Soran+1 yılMesjalara kısa soğuk ve ilgisiz cevap verirsem kırıldığımı bellii eder miyim sizce
- +1 yıl
Kırıldığınızı belli etseniz ne değisecek ki onun için? zaten nedense size ilgi göstermemis hevesi varmıs demek bulusunca vazgeçmis, bu yüzden istediğinizi yapın kırılsanız bile hiç umrunda olmaz umrunda olsaydı zaten bulusmada size böyle davranmazdı artık birsey yapmanıza gerek yok.
+1 yılKes bir zahmet bunu da sana başkaları mı söylesin? Biz devam et desek sen kendine yapılan saygısızlığı hoş mu göreceksin? Sonra millete “hidi bini di içikliyin filiziflir”
30 Yorumla
+1 yıl:) Herkes birbirinden hoslanmak durumunda degil. Yaptigi sey ise saygisizlik. Adamlik degil 'vardin mi?' diye aramak. Cok merak eden evine birakirdi. O sizi yedekte tutmak istiyor akli sira 😉 Yapacaginiz sey kirildiginizi belli etmek degil, asla belli etmeyin. Bu onu havalara sokar. Kusura bakma, sandigim kadar hoslanmadim, Allah karsina daha iyisini cikartir kesinlikle deyin, erkekler begenilmemeyi gururuna yediremez.
02 Yorumla- +1 yıl
Yaslariniz 18'den kucuk galiba; cunku yetiskinler ilk bulusmada bankta oturmaz :) Erkek, masraf yapmaya layik bulmamis, siz de kuzu kuzu gidip oturmussunuz yanina. Yastan gelen bir toyluk diyelim. Bir dahaki sefere biri sizi caya, kahveye bile olsa goturmezse; rica ederim siz odeyeceginizi belirterek mekana goturun ve odeyip kalkin.
Soran+1 yılBen 20 o 24 yaşlar
@skarlet1997 her şeyi yazmış bize yazacak bir şey bırakmamış
Eğer ilk gürüşmede seninle ilgilenmemişse maalesef beğenmemiş ve bundan sonra da eğer seni sorarsa ya da ilgilenmiş gibi yapsa da bilki her zaman yedekteki oyuncu gibi kullanıcak seni
Ne zaman sıkılırsa sana yazar ama onun hayatında başka kızlar olduğu sürece seni hatırlaması mümkün değil
Senin için en iyi ondan uzaklaşman11 Yorumla- +1 yıl
Aynen doğru tesekkür ederim
+1 yılBende böyle bir durumla karşılaşmıştım görüşmeye gittiğim kızdan etkilenmemiştim ama belli etmedim akşama kadar beraber gezdik yedik içtik sonra evlere gittiğimizde aramıştım evine vardın mı diye ertesi günüde elektirik alamadım senden diyerek karşılıklı ayrılmıştık. Delikanlı olan her erkek bu durumda kızı arar güvende olduğundan emin olmak için
10 Yorumla
+1 yılEn sevmediğim insan tipi. Beğenmesen bile ya da gerçekten bir şey hissetmesen bile karşında ki insana saygılı olur insan. Bozmaz ortamı hoş değil. Kız ya da erkek iki taraf için de geçerli. Bence muhabbeti direk kes böuöt saygısız bir insanla hiç gerek yok konuşmaya bile. Bu tarz davranan insanlardan gerçekten nefret ediyorum her şeyin bir adabı, raconu vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk buluşma değildi ama sevgilim aynı şeyi bana 3 kere yaptı. Yemin ederim bıraktım gittim orda peşimden geldi zaten ikna etmeye çalıştı. Eve geldim kavga ettik zaten baya. Gerçekten aşırı saygısızlık bişey. Eğer devam etmek istiyosan ağır trip atman lazım yoksa yola gelmez
03 Yorumla
Soran+1 yılAhhaha sen seninkini yola getirdin mi
Cevap sahibi+1 yılGetirdim valla 😂çok şükür
Cevap sahibi+1 yılUğraşamam ya o kim yani
- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılTelefonla oynamaktan oynamaya fark var. Canı sıkılır açar bir oyun oynar, işi vardır gerçek bir işten söz ediyorum mecbur ilgilenir telefonu ile. Oyun ya da boş boş takılmak için yapmışsa saygısızlıktır. İşi varsa saygı duyarım.
00 Yorumla
+1 yılBeğenmemiş seni ya da sohbetin baymış ki öyle davranmış. Hala mesaj atma nedeni de bariz belli yani seks yapacak yedekte bir insan tutmak. Yani bu kadar durumu abartmaya üstünde saatlerce düşünmeye gerek yok
00 Yorumla
+1 yılYemin ederim simdi senin yerine sinirlendim. merakli oldugu icin eve geldinmi yazmıştır deger verdiginden degil engelle gitsin bu tarzlarla isin olmasin mutluluk değil uzuntu verir sadece :/
11 Yorumla- +1 yıl
Profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılSeninle bir şey düşünmüyor, senden etkilenmemiş ama eve geldin mi diye sorarak sana kibarlık yapmış. Buna bir anlam yükleme ve çocuktan bir beklentin olmasın.
10 Yorumla
+1 yılCanım bak adam sana böyle yaptıysa senden hoşlanmadı. O mesajı o ilgiyi yanındayken gösterseydi
atılan mesaj bence bir anlam ifade etmiyor
klasık bir erkekte sorar az vicdanlıysa eve gittin mi diye
kırıldığını belli etmene gerek yok
zaten senı kırdığının farkında
umrunda değilsin haberin olsun00 Yorumla
+1 yılO kadar buluşmuşsunuz ve telefonuyla oynamış cidden terbiyesizlik çok iyi yapmışsın gitmekle bence önce ona sor neden öyle yaptığını mantıklı bir şey söylemezse iletişimi kes derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılMesaj atar, hatta arayabilir ama sen ona çoktan yolu göstermiş olmalısın, cevapsız kalmalı her hamlesi...
02 Yorumla
Soran+1 yılMesjalara kısa soğuk ve ilgisiz cevap verirsem kırıldığımı bellii eder miyim sizce
- +1 yıl
Hiç verme diyorum sen daha soruyor musun...🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılO senden almamış sende ondan almadığın ortada hiç uzatma derim hatta cevap bile verme yaptığı terbiyesizligin cezasını çeksin... Şimdi arkadaş olalım falan filan yapacak hiç gerek yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 950 cevap paylaştı.
+1 yılSenden hoşlanan senden alamaz kendini seninle buluşup telefona bakıyorsa onu etkilememissin ya da senin bı huyunu beğenmemiş ya da konuyu hep o açtığı için senden bekliyor
00 Yorumla Belki ilk buluşmanızdan dolayı çok heyecan yapıp gerilmiştir veya çok utanmış olabilir bazı insanlar çok fazla utangaç oldukları için içlerine kapanık olabiliyorlar ve karşıdaki insana onu istemiyormuş gibi bir izlenim bırakabilirler bence biraz daha şans ver.
00 Yorumla
+1 yılYa çok sığır biri ya da umursamamıştır seni. Her türlü sohbeti kesmeli bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılneden eve geldin mi diye mesaj attı o zaman
+1 yılBence nedenini sor rahatsiz oldugun seyleri acikca dile getir eger gönlünü alirsa belki tekrar konusabilirsin almıyorsa sal gitsin
00 YorumlaTipini beğenmemiştir çocuk belkide fiziğini çoğu erkek tip veya fizikten etkilenmeyince kaçıcak delik arar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hemen kesme ya belki cok heyecan yapmistir ondan telefonla ugrasmistir. Bir sans daha ver eger yine aynısını yaparsa birak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. İnsanların size nasıl davranacağını siz onlara öğretirsiniz... sana kendini değersiz ve önemsiz hissettiren birisine zamanını harcama
00 Yorumla
+1 yılKes gitsin, o kadar buluşmuşsuz telefona bakarak saygısızlık yapmış iletişim kurabilmek için keşke mesajlaşsaydınız niye buluştunuz o zaman
00 Yorumla
+1 yılBence telefonla oynamak yerinle seninle muhabbet etmiş olsaydı olumlu konuşabilirdim. Her şey ortada belli ki beğenmemiş yahut aklında başka biri var. Sana öyle yazması da kabaca reddetmeden arkadaşlığa çevirmek olayı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılEdersin bence onun sevgiliye niyetti yok belliki kanka olak de sen ona
00 Yorumla
+1 yılÇok ayıp etmiş bencede ben olsam konuşmam one öyle seni kayle almamış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. Oha yaptığı odunluk ben ilk buluşmada 8 gözlerimi gözlerinden alamadım
00 Yorumla
+1 yılÇekingen olabilir.. ya da fizik beklentisinin dışındadır.
00 YorumlaGüncelleme kısmını okudum😄. Cepte tutmaya çalışıyordur veya ağırdan satma taktiğidir.
00 YorumlaBence acik ol, birbirimizden elektrik alamadik de, yaptiginda saygisiz di de.
00 YorumlaKes gitsin bosver ya saygisizlik yaptigini bilsin ders cikarsin 😅😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten saçmalamış. Cevap bile verme bana kalırsa. Yaptığı saygısızlığa bak.
01 Yorumla- +1 yıl
Ya adam senden etkilenmemiş hiç. Olsan ne olmasan ne demiş. Ama öylesine de yazıyor. Yalnızdır çünkü.
Hmm hala konuşmaya devam etmeni filozoflari bırakta sen açıkla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Elektrik almasa bile yaptigi saygisizlik baska sekilde belli edebilirdi
00 YorumlaSeni uzaklardan sevmek sevmelerin en güzeli modu açık kalmış onun :D
00 YorumlaArkadaşım sen tespitini gayet güzel yapmışsın söze hacet yok en iyisini bilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cool olayım derken batırmak sjsjs komik çünkü yaşadım böyle bişeyi sjfjsf neysem kendiniz oln sjfjsf
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. ilk bulusmada tlfnla mi oynadii heyecandan deyilse sorun var dmk
00 Yorumla
+1 yılSaygısızlık yaptı diyosun sonrada ne yapmalıyım diyosun sence?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana değer vermiyor mesaj atmasının sebebi ise seni yoklama k.
00 Yorumla kes madem ilgisiz triplerine giriyor vakit çalmasın bari
00 Yorumla
+1 yılBen girdiğim ortamlarda arkadaş çevremde buna dahildir. Seviyorsam karşımdaki kişileri, telefonu kaldırırım ve ilgilenmem. Çocuk seni umursamamış belli ki, sevse bile bu tarz hareketler karşı tarafa umrumda değilsin imajı verir. Boşver gitsin.
00 YorumlaHem kaybetmek istemiyo hem ciddi bişey istemiyo gibi sen anla artık
00 YorumlaEvet güzel bir kız olduktan sonra elektrik alır herkes kizler içinde erkekler yakışıklı olsa elektrik alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic muhatap olma. Blusmada telle oynamak nedir yav.
00 Yorumla
+1 yılbence kes canım sana ilgisi olmayan biri ile yapamazsın kadın ilgi ister sevgi ister cinsellik ister bunlar yok ise bir erkek de daima aldatılmaya ve yalnız bırakılmaya mahmukdur
00 YorumlaÇocuk seni beğenmemiş ama yaptığı yinede saçma yani ergen ergen tavırlar nezaketsiz samimiyetsiz boşver kız o seni bırakmadan sen onla konuşmayı kes
10 Yorumlaİlk buluşmada telefonla falan oynuyorsa o iş zaten olmaz
20 Yorumla
+1 yılbir daha görül aynısını ona yaşat yok öyle saygılı ayrılmak ne hissetttirdiğini hissetsin domuzz
01 Yorumla
Soran+1 yılNapayım o zaman
Elektrik almadı ama senden yararlanmak istiyor muhtemelen
12 YorumlaBöyle bir davranıştan sonra konuşmaya devam etsen nolcak ki gerizekalının twkiymiş
00 Yorumla
+1 yılUmursasaydı yapmazdı... net! Ben en yakın dostumun yanında bile çok nadir tlefonla uğraşırım.
00 Yorumlaevet sobeti kesmelisin. şu an bekliyor olman bile hata. yol ver gitsin.
00 YorumlaBitir, olur da sebebini sorarsa bu yaptığını yüzüne vur.
00 YorumlaBir daha konuşma bence
20 Yorumla
+1 yılSill tabiki bı daha konuşma saygısız
20 Yorumla
+1 yılSenden hoşlanmamış zorla mı 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılniye eve geldin mi diye mesaj attı o zaman
- +1 yıl
Basına bisey gelmeden eve geldiğini bilmek istemiş gerisi beni ilgilendirmez demek istemiş
Soran+1 yılondan sonra da mesaj attı ama napıyosun diye ;)
- +1 yıl
Tamam sana delice asik bu herif oldumu simdi😂😂
Soran+1 yıldeğil bence benden elektrik almadı ama mesaj attı yine de :/ anlamıyorum ya amaç ne
- +1 yıl
O degil bu degil ne peki😂😂
+1 yılBiraz daha konus dizelmesse kes
02 Yorumla
Soran+1 yıleve gelip gelmediğimi neden meak eder böyle nirisi anlamıyorum
- +1 yıl
Bilemem onu
+1 yılAyy ben olsam çeker giderdim
11 Yorumla- +1 yıl
Profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Cok kötü bir durum. Muhattap olma, konuşmayı kes.
10 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne