Sevgilim beni üzüyor ne yapmalıyım lütfen?

Sevgilimle 2.5 yıllık ilişkimiz var. Benim hiç bir tane bile konuştuğum ettiğim arkadaşım yok. 1 yıl boyunca aynı sehirlerdeydik sonra kardeşi vefat edince ailesiyle başka şehire taşındılar, 1.5 yıldır da uzak mesafe ilişkimiz var ama yine geliyor buluşuyoruz. Ailesi beni kendi kızı gibi seviyor akrabaları amcalari halası vs vs benim ailem de onu biliyor ama ailem onu pek sevmiyor. Onun dışarı çıkıp gezebileceği eğleneceği çok arkadaşı var ama benim tek konuştuğum o var bı ailem anne baba abim var birde o var. İnsanlara hiçbir şey yapmamama rağmen beni sevmiyorlar. Benimle arkadaş olmak istemiyorlar. Sevgilim beni üzdüğünde bile anlatacak kimsem olmadığından dönüp ona beni nasıl üzdüğünü anlatiyorum o derece bı yalnızlık. Bu yalnızlığı bana sevgilim sevdirmisti. İlk başlarda yalnızlık kötü gelmedi ama 2.5 yıldır çok yalnızım kimse yanına almıyor beni sevgilim bana hep yalnızlık senin kişilik özelliğin diyor. annem babamda abimde dışarı çıkmama pek izin vermezler disardayken 100 kere ararlar inanmazsa annem görüntülü falan arar fotoğraf ister. Sevgilimle de yanıma geldiğinde spora gidiyorum diye evden çıkıyorum sporda sanıyorlar beni ama sevgilimle buluşuyoruz. Kısacası da sevgilim bununla dalga geçiyor "ilk önce bı annenden izin al" " sanki arkadaşın var gibi sıkıldım diyorsun" diyip gülüyor yaz boyunca hiç ama hiç bir yere gidemedim Ankara içinde bir yere bile gidemedim. Konuşacak kimsem olmadığından sürekli sevgilimle konuşmak istiyorum ve o da benden çok sıkılıyor sürekli bahane bulmaya çalışıyor "yemek yiyeceğim, namaz kılacağım, ofisteyim, amcamgil var, müsait değilim, dersim var" haber zaman haberlesiriz diyip kapatiyor. Bu beni çok üzüyor sevgilimin istediği şu;" sevgilimle rahatça buluşuyum, sevgilimin arkadaşları olsun izin alabilsin" ama bu olmuyor ve bu durum beni çok üzüyor. O arkadaşlarıyla geziyor benim kimsem olmadığı için herkes beni dışlıyor. yeni eğitim senesi sevgilimin sınıfından wp grubu açmışlar ve baya kız var hepsi de güzel benimle 2 gündür en fazla 30 dakika konuşuyor telde mesajlasmayiz her sabah günaydın mesajı atardı 2 haftadır hiç atmıyor ve durum beni çok ama çok üzüyor lütfen goygoy yapmayin🙏🏻
Sevgilim beni üzüyor ne yapmalıyım lütfen?