Selamlar..Bugünde iş, güç, iyi, kötü akşamı etmişken tam en alengilli zaman diliminde bir soru bırakayım dedim. Düşüncelerinizi ve görüşlerinizi merak ediyorum. Ankete de mutlaka katılın. Bir nevi #kızlarsoruyor üye istatistiği diyelim. :)
Aynı anda iki kişiden hoşlanmak 'karaktersizlik' belirtisi midir?
Hoşlanmak beğenmek birisiyle birlikte olmak anlamına gelmiyor.. Ciddi anlamda birisiyle başlamak için niyet eden bir insan zaten başkasından hoşlanmaz.. Ancak henüz ne istediğini bilmeyen bir kadın ya da erkek arayış içerisin de iken iki kişiden de hoşlandığını sanır, mümkün değil aynı anda böyle bir durum sonra en nihayetinde kalbine en yakın olanı seçer..
Bence kesinlikle karaktersizlik değildir birde neden karaktersizlik olsunki bence saçma ve insan birini görmüştür hoşlanmıştır sonra yeni biri çıkmıştır karşısına ve bundanda hoşlanır sonuçta birinde seçimini yapar ve yoluna devam eder
Hoşlanmak birisiyle birlikte olmak değildir. Hoşuna gitmektir. Değil 2 kişi 5 kişinin farklı özelliklerinden de hoşlanabilirsin. Burada adımı hangisi için atacağın önemlidir. Ayrıca hoşlandığın senden hoşlanmazsa, seçenekler olması da kişiyi kurtaracaktır.
Tabi ki karaktersizliktir. kalp iki kişiyi aynı anda sevemez. seviyorsan ikisini de gerçekten sevmemişsin demek. bunu çapkınlar ya da çok sevgilisi olmuş olanlar yapıyor
karakter ile ne alakasi var ki bunun? bence birak hoslanmayi, hoslandigin iki kisiyle de tanismaya calismak bile bence karakterle alakasiz. hatta asil mantikli olan tam da bu. yazi tura atip birini secip bir yandan da "acaba"larla oburunu dusunmek mi karakterli yapacak beni? HAYIRa da kontrolsuzce bastim bu arada. kalbin oyunu falan oldugunu da dusunmuyorum. herkes insan, herkes ikilemde kalabilir, ayni anda birden fazla seyi begenebilir. Onemli olan karar verip nazar boncugunu 1 kisiye takmak.
başıma gelmedi :) fakat insan iki kisidende hoslanabilir ikisiylede birbirlerinden habersiz munasebeti olmadığı sürece:) bir gönüle iki sevda sığar mı? bende olmaz biliyorum cunku birinden hoslanıyorsam bütün ilgim ona kayar kayıyor biliyorum :) şu pembeler maviler rankli kiyafetlerde bir hatuna bu kadar yakışır fm :)
Aynı anda iki farklı kişiden hoşlanma olamaz ki bence yani kişi ifade ediyorsa bile çelişki içerir böyle bir durum varsa kişi birden fazla kişiyle Duygu beslemeye çalışıyorsa duygulu olduğunu söylemeye çalışıyorsa Bu resmen karaktersizlik belirtisi değil direkt olarak karaktersizlik olur.
Aslında aynı anda iki kişiyi birden cinse manada istemektir bu. Bu da kafamla düşünmüyorum, ne olursa kabulüm demek karaktersizliğini gösterir. Hoşlanmak ve sevgiye giden yol tektir. O yola giren diğer yollara sırtını dönmüş demektir. Aynı anda iki kişiden hoşlanmak yoktur.
Yeterince sevip hoşlanamama durumudur. Gönül yarım kalmış , mantık devre dışı. Sonra "hoşlanıyorum" . Etik olmasa bile , insan iç dünyası karmaşıktır. Çoğunlukla duyguların karmakarışık olduğu durumlarda zuhur edebilir. Ama sonu hep hüsran ve acı ile biter.
Karakter bozukluğu demek ağır olur, bu durum yaşanıyor, bende de hafiften de olsa olmuştu bir ara. @KızlarSoruyor sağolsun çok yaygınmış hatta çoğunlukla kızlarda oluyormuş görmüş olduk. Ama genel yapımda çocukluktan beri kararsızlık da var biraz, bir şey alınacak olur karar veremem her çeşitten alır geçerim bende, gerçi bu azaldı eakiden dah belirgindi. Filmlerde de görüyoruz tam biriyle çıkıyor, başkası denk geliyor ona da aşık oluyor. Aslında bir şeye bağlamamak gerekir doğal bir durum bence.
Hoşlanmak = beğeni demektir. Olası bir durumdur. Aynı anda iki kişiyi ayri ayri hesaba katarak bir şansımız olup olmadigini dusundugumuz olabilir. Bunu birine "seni seviyorum ölüyorum bitiyorum" diye yükselirken ayni zamanda başkasıyla da flört etmeyle karıştırmayalım.
Güzele bakmak sevaptir sözü vardi. Hoslanilanlar genelde güzel olurlar huyunu bilmeyiz çünkü direk kiza bakınca onun yüzünü fiziğini görürüz ilk etapta bundan hoslaniriz tanıdıkça huy öğrenilir 2 güzelden hoslanmak güzel olduğu için olur. Karaktersizlikkişinin iletişiminin saygı sevgi hoşgörü gibi temellerinin zayıf kalmasidir.2 kişiden hoslanmak görselliği içerir herhangi bir pratikligi (iletişim halinu) değil tabiki alakası yoktur
İnsan aynı zamanda 10 kişiden de hoşlanır ancak bir kisiyi sever. .. İnsan her şeyden hoşlanır bu bir arıza değildir.. Bir erkeğin sevgilisine veya eşine su kadın çok hoş kadın demesi karaktersizlik değildir.
hoşlanmanın tanımını aşkın tanımını begenının tanımını yapabılmek lazım once.. bı kalpte iki kişiye yer yoktur.. omu olsun bumu olsun a'mı dıyeyım b'mı dıyeyım amaaan ıyı olan kazansın dersenız orası baska!
İkisini de beğenmiştir, ayran gönüllü veya maymun iştahlı diyoruz bu tiplere. İkisine de olan gerçek his değildir. Gerçek his aynı anda iki kişiye birden olmaz.
Ikisinide aynı anda idare etmeye kalkışmak , ikisi ile aynı anda flörtleşmek karaktersiz göstergesidir. insan yaşamı boyunca bir kişiyi sever.. Önceki ve sonrakiler birer arayış , kaçış...
Birden fazla kişiden hoşlanabilir pekala insan. Adı üstünde hoşlanmaktır. Ne kadar süre aynı anda iki veya daha fazlası ile süreceği önemli değerlendirme yapabilmek için.
Boyle insanlar ikiyuzlu olur. icten pazarlikci hain. acikcasi bu tip insanlar saglam degildir gevşektir. e hani bizede saglam adam lazim 🙂 iyisimi bunlari gorunce hayvan gormus gibi davranin.
Bu iki kişiden biriyle sevgili veya evli değilsen, bu ikisinden hoşlanmam seni karaktersiz yapmaz. Fakat biriyle çıkıyor veya evliysen diğeriyle mesafeli olmalısın.
Karatersizlik şeref yoksunlugu. Daha sayarımda neyse... geçende biri sordu aynısını... sevgilim varken baskasından hoşlanıyorum diye verdim veriştirdim, benim zoruma gitti.
Ayni anda bir cok kisi sevilebilir ama ölçü ve sevginin disa vurulma sekli onemli fakat aynı cins iki sey sevilmez Anne sevilir ama 2 anne sevgiis olmaz 2 sevgili sevgisi olmaz Gibi diyelim
Kalb göz koku, gönül gibi bazi noktalardan ilgi duyabilir. Tabiki yapmamak iyidir ama bu istek ışık gibi ortaya çıkar ise önünde hakimiyeti kaybetmek, cok hızlı oluşan noktadir.
Yaşamayan bilemez bu durumu. Karaktersizlik değil çözümsüzlük olabilir, seçim zorluğu olabilir, birinden birini tercih etme zorluğu hatta imkansızlığı olabilir.
Maymun istahlilik bu sen yine 2 kişi demişsin sayı artabilir. Kiminin kişiliği kiminin gözü vs ya da üzgün görmek istemiyosun ikisine de değer veriyosun
Hoşlanmak değil, işi fiiliyata dökmek karaktersizlik.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet tabiki karaktersizliktir ama kadınlar çapkın erkeklere yavşayıp kendileri de aynı anda 3-4 erkeği idare ettikleri için onlara genelde çok normal gelir.