Eşim bana yarın boşanalım mı dedi?

Arkadaşlar eşim çok alışveriş yapıyo bana ev alıcam dedi imza atılma raddesinde vazgeçti üstüne gitmedim sürekli Kuyafet alıyo yine bişe demiyorum geçen gün bana bu iki ay çok sıkışığız dedi bende harçlık istemedim sonra çocuğa kışlık alışveriş lazım dedim valla bu iki ay olmaz dedi kiracıyız arabamız yok bu arada bugün yemeğe gittik minibüsle 250 tl ye şapka aldı 250 tl ye tişört aldı ve bu hafta bir sürü şey almıştı zaten dolap full yeni kıyafwt dolu başka kötü bir alışkanlığı yok evine bağlı ama yoruldum bugün üstüne bide kot alıyordu dedim ki madem biz zenginiz ev al bişe yap sürekli karın minibüslerde mü gezicek ya da madem fakiriz o zaman bu kadar zengin giyinme öyle tartıştık sonra ona çocukken annene ev almışsın şimdi ev almıyosun giyiniyorsun bekarken savursaydın hayırdır bizi benimsemedin mi falan dedim ordan gerildik ailemi katma dedi bende oraya mantıklı davranıp bize böyle yapman kırıyo falan dedim yol boyu üç kere boşanalımmı yarındedi oğluma kıyamadım dedim ki ben neden düzenimden oluyorum ki ne suçum var dedim benimde bir suçum yok çalışıyorum kendime harcarım dedi öyle gerildik gurur yapıp gözümü karartmalı mıyım yoksa nasıl davranmalıyım eşime yanına gitmedim uyumaya mesela
Eşim bana yarın boşanalım mı dedi?