İş yerinde renkli güz uzun boy obez bir kız var, zayıflama mükemmel olur, şimdi ben bu kızla çıksam kilo verdirebilir miyim, dehşet biri okur, manken gibi, bemde güzel yatırım yapmış olurum
Güncellemeler
+1 yıl
Otomatik klavye mahvetmiş yazıyı ya sorry
Güncellemeler
+1 yıl
Kıza mesaj attım, çok sevindi yarın dışarda gezecez biraz, akşamda evde yemek yapcak bana
Sen mükemmel değilsen karşındakinden öyle olmasını bekleyemezsin. Ayrıca kibarca bile kilo versen daha güzel olursun desen kız alınır üzülür. Zaten vermek isteyen verir.
Erkek adama yakismaz reis insani kullanmak belki Şu an kizcaggiz bisey var sanip sana kapilcak ve sonrasinda kilo veremedigini dusun kizin sende tabi terk edicen sonra nolcak o kiza yakiz bro kiza yapma ama sana tavsiyem dost ol oyle yaklas kilo versin sonra zaten isterse oda seni gorur. Birsekilde ama senin taktik yanlis yakismaz delikanli adama...
Valla bende kafamda böyle bir senaryo kurmadım değil. Ama maalesef daha sonra özgüven kazanınca ve değer bilmemezlik gösterip ayrılır diye bu senaryoyu çöpe attım
lan sen ne yatırımı yapıyorsun biri bana bunun ironi olduğunu söylesin ulan akılsız sen kızı fiziği ile yatırım yaptığını düşünen ahlakına bakmadan burada insanların fikrini almaya çalışan bir malsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence bu kafadaysan uzak dur kıza yazık olur senin gibi emb esil ile çıktığı için
Valla zayıflama Türkiye üstü bir kız olur
Zayıflasa
Sen sanki çok mu yakisiklisin
Yakışıklı değilim ama o zayıflasa çok güzel olur, hem beni bu kiloda kabul etti diye düşünür, yoksa normalde kilosu olmasa bana bakmaz
Zor gününde yanında olup, ileriye sağlam yatırım yapmak istiyorum
Sen mükemmel değilsen karşındakinden öyle olmasını bekleyemezsin. Ayrıca kibarca bile kilo versen daha güzel olursun desen kız alınır üzülür. Zaten vermek isteyen verir.
Kız afet, cidden çok iyi yatırım gibi geliyor, ben ona kilo verdiririm, gerekirse midesine kelepçe takarız
Okk
Erkek adama yakismaz reis insani kullanmak belki Şu an kizcaggiz bisey var sanip sana kapilcak ve sonrasinda kilo veremedigini dusun kizin sende tabi terk edicen sonra nolcak o kiza yakiz bro kiza yapma ama sana tavsiyem dost ol oyle yaklas kilo versin sonra zaten isterse oda seni gorur. Birsekilde ama senin taktik yanlis yakismaz delikanli adama...
tebrik ediyorum en mantıklı yorum 🤝
Ahahhj kilolu kızlarda kur yükselişte bu ne olum altın mi aliyon
Mantıklı. Evlenmeden önce zayıflamasın ama işi sağlama al😂
Valla bende kafamda böyle bir senaryo kurmadım değil. Ama maalesef daha sonra özgüven kazanınca ve değer bilmemezlik gösterip ayrılır diye bu senaryoyu çöpe attım
lan sen ne yatırımı yapıyorsun biri bana bunun ironi olduğunu söylesin
ulan akılsız sen kızı fiziği ile yatırım yaptığını düşünen ahlakına bakmadan burada insanların fikrini almaya çalışan bir malsin
Borsası mı var lan bu işlerin
Ne dertmiş ya ahahahaha ula