Telefona yatırım yap kanka nerde ucuza bulursan kap. Sonra onalrı kullan birbirine ne bulursan ref yap kripto topla bedava at bekle bu zamanda tek bir liman güven vermez tsunami çıkar.
Hatta bununla ilgili video çekmeyi düşünüyorum sıfır sermaye ile kripto borsası nasıl açılır diye ama üşeniyorum. Bu açıdan böyle bir video henüz yok youtubede
Araba zam hikayesi galericilerin ortaya saldığı balon haber olabilir mi? Doların seyri pek değişmedi çünkü. Piyasada durgunluk herkesin bilindiği üzere savaştan dolayıp çipten sonra şimdi de paladyum krizinden söz ediliyor. Kaynak sağlam mı?
Bu ülkede hiçbir kaynak sağlam değil dolardan ziyade elinde malın olması daha doğru bana göre iktidar doları durdurmak için aşağı çekmek için her şeyi yapar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Telefona yatırım yap kanka nerde ucuza bulursan kap.
Sonra onalrı kullan birbirine ne bulursan ref yap kripto topla bedava at bekle bu zamanda tek bir liman güven vermez tsunami çıkar.
Yatırım tavsiyesi değildir onuda diyelim fikir sadece
Hmm teşekkür ederim
Hatta bununla ilgili video çekmeyi düşünüyorum sıfır sermaye ile kripto borsası nasıl açılır diye ama üşeniyorum. Bu açıdan böyle bir video henüz yok youtubede
Arabalara zam gelicek araba daha mantıklı gibi reis dolar için bişi yapar gene terste bırakabilir
O kadar param yok teşekkürler 😂
Araba zam hikayesi galericilerin ortaya saldığı balon haber olabilir mi? Doların seyri pek değişmedi çünkü. Piyasada durgunluk herkesin bilindiği üzere savaştan dolayıp çipten sonra şimdi de paladyum krizinden söz ediliyor. Kaynak sağlam mı?
Bu ülkede hiçbir kaynak sağlam değil dolardan ziyade elinde malın olması daha doğru bana göre iktidar doları durdurmak için aşağı çekmek için her şeyi yapar
dolardansa altına yatırım daha mantıklı
Altın pahalı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!