Erkeklerin içinde sevgi, aşk duygusu var mıdır kızlar? Yoksa arkalarını toplayan biri olsun diye sevmiş taklidi mi yapıyorlar.
Hiç güvenmiyorum eril gruba, şiddet göstermelerinden, çabuk sıkılöalarından, yarı yolda bırakmalarından korkuyorum.
Hiç güvenmiyorum eril gruba, şiddet göstermelerinden, çabuk sıkılöalarından, yarı yolda bırakmalarından korkuyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
İnsanlar değişir bu değişim kimi zaman hızlı kimi zaman yavaş olur
Hayata güzel hayaller ile başlayan insanlar bir süre sonra birbirinden uzaklaşabilir. O insana eski duygularının kalmadığını hissedebilir. Bu durum her insandan olacak diye bir zorunluluk yoktur ancak ilişkilerin karşılıklı olduğu ve insanların ilişkide yaşadıkları sorunlardan dolayı birbirlerinden uzaklaştıkları unutulmamalıdır.
İnsanlar yanlışlar yapabilir aldatabilir ya da uzaklaşıp başka birisini sevebilir
Bunlar her zaman risk faktörüdür ancak sürekli olarak karşımızda ki insanın hata yapacağını bizden uzaklaşacağını düşünmek yaşamı cehenneme çevirir. Bunun yerine aksi ispatlanmadıkça insanlara güvenmek en doğrusudur.
İnsanlara güvenemediğimiz için evlenmemek ya da evlensek bile her an aldatıp ya da uzaklaşacağı düşüncesi ile yaşamı kendimize zehir etmememiz gerekir. Bunun yerine yapılması gereken en iyi davranış ilişkiyi iyi götürmek ve karşımızda ki insanın ilişkiden memnun olmasını sağlamaktır. Nasıl olsa beni seviyor, benden başkasına gidemez, beni bırakamaz düşüncesi ile hoyrat davrandığımız ve değer vermediğimiz insan bir süre sonra bizi aldatmasa bile bizden uzaklaşacak ve ilişki sürse bile iki kişilik yalnızlığa dönüşecektir.
İlişkiyi bu hale getirmemek elimizde diye düşünüyorum bunun için maksimum çabayı harcamalıyız.