AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Cilve dediği kedi gibi sırnaş işte, biraz dişiliğini kullan durduk yere çık üzerine oynaş, sırnas bişeyler yap işte, bunun yapmacıklıkla ilgisi yok kadın dediğin eşine karşı biraz ruhospu olacak, böyle derler ve olması gereken de bu
Aen git o o. cocu için çoçuk doğur o sana kalksın bunu yapsın ve emir versin hahah hay benin onun kalıbına sokamm... İhaneti nedrn kabullendin ve bogün eğdin bunu sorabilir miyim. Ozaman yapan bunu şimdide yapar...
Kusura bakma ama o nasıl bir eş yaaa 9. Ayda aldatmak ne demek ihtiyaçlarımı giderdim ne demek yazık ya cidden sende bir suç yok kendisi suçlu ama sen beni tatmin edemiyorsun havalarında başkası olma kendin ol !!!
Çocuk biraz büyüyünce ayrılırsınız. Buna ne kadar dayanılır ki.. seni aldatmış hem. Bastan seninle evlenirken iyi de sornadan mı canı cilve cekmiş? Demekki yeni hayatında tatmış onu. Cilveli bir kadınla olmuş. Sonradan görme. 😏
Seni aldattı sen halen daha nasıl cilve yaparım diyemi düşünüyorsun🤔
Soruyu soran çok gurursuz bence
Ya öyle ya da bu kız da beyin yok
Cinsellik olmadan olmuyor erkekler böyleler biz gibi değiller ve cilve kişinin yapısında olacak sonradan olan bir şey degil
şapkayı nereye koyuyorduk değerli uzmanım...
Seven adam hersekilde , kadınının herşey ine katlanır. İnanma o pislige Aldatan erkek sevmemistir bunu unutma Bunun bahanesi olmaz olamaz !! yazıklar olsun ona 🤬 affetmen bile hata ama biliyorum ki evladın için evet dedin. O sana sadık eş olmsyi becerdimiki senden cilve istiyor? Eğer aynısı başıma gelseydi, ailem arkamda dursaydj ayrilirdim. Cilvr falan yalan yaaaa. Soğuk kanlı durunca daha çok peşinden gelmesi gerekirdi
Bir insanın bunu yapması için ilk önce çok kuduruk ve azgın bir yapıya sahip olması gerekir. ikinci ise sadık olmayan ve karaktersiz olması gerekir. Bakın arkadaşlar şu lanet dünyada sadece cinsellik yok kafanız beyniniz kalbiniz cinsel organınızda atmasın. Yazık olmuş hiç uzatmada affetmede bugün bunu yapan özellikle sen zor durumdayken. Yarın evine kadar getirir senide pis işlere sokar. Aklinda her daim cinsellik olan ve hayatını 5 dakikalık mutluluğa adamış insanlardan uzak durun.
Seni aldatanı affetmek mi baştan hata zaten cidden ben asla gururma yediremem kendini suçluyorsun ama sana sadık olmayan bir kocan var bazı kadınları anlamıyorum
Evli değilim ama bu konuda tecrübeli olduğumu düşünüyorum mesela eşin sana yakınlaşmaya çalışıyosa örneğin sarılmak öpmek vb. Bunlara birazcık tolerans göster ya da sen de aynını yap ki istekli olduğunu anlasın birlikte vakit geçirin aktiviteler yapın film lunapark olabilir daha iyi ve çekilebilir bir evlilik olur
Cilve yapmayı bilmemek diye bir şey olur mu bilemedim şimdi. Çünkü eğer seviyorsan zaten onun ilgisini çekmek için çabalarsın ki tamam biz erkeklere yapmasın etmesin karaktersizlik diyoruz ama kadının görevi eve, kendine bağlamak zaten içinden gelmiyor mu ki yakınlaşmak falan bakımlı olmayı bırakma, farklı şeyler giy onun için onun için de değil ya eşin sonuçta insan ister ki güzel vakit geçirmeyi umarım yardımcı olabilmişimdir
Öyle bir adama “cilve” yapacağım varsa da yapmak içimden gelmez aklıma gelir... bir de hem suçlu hem güçlü bana cilve yap diyemez...
ihtiyaçlarını başka şekilde karşılamış ama hamileykende cinselli yapılırdı keşke bunu yapsaydın bazı erkekler iradesi zayıf ne yazıki
ama aldatmayı haklı kılmaz bu
ama aranızdaki saygı bittiyse çok zor cocuk için katlanmak olmaz
cilveye gelince videolar var nette bak incele nasıl yapılır öğrenirsin ama buna yetmez deneyimlerimle söyliyim
Kusacağım hem aldatıldın üstüne affettin ve onunetkilemeye çalışıyorsun kusacağim gerçekten
Adam işi biliyor valla hem boynozlu yapıyor hemde utanmadan cilve yaptırtıyor
"AFFET BENİ GECE VAKTİ AYDOĞMUŞ SÜZÜLÜRKEN " 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
aynen. adam tepe tepe kullaniyor kadini kadin da adama paspas olmak icin gelmis burda soru aciyor
Benim kapı komşum karısının yatağında basıldı bide karısına fırça attı şimdi karısıyla çok sıkıfıkı adama sordum nasıl aldın gönlünü diye mit personeliyim görev icabı demiş karısıda inanmış 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bence kadınlar kendini köle haline getiriyor aldatan affedilmez nokta
Oha şrfszzzz miş Ah saf kadınlar ah...
Bazı kadınlar köle fantazisinin b*kunu çıkarıyor @berivann6
@zorlandın hem saf hem şeytani 😁🤣
fanteziyle ne alakasi var mk kadin zevk almiyor aci cekiyor
Her 10 kadından birinde var o köle fantazisi ondan zevk alıyor ciddiyim
Köle fantaziside çok tuaf
Ben 19 yaşındayken 36 yaşında bir kadınla tanıştım ego tavan sen benim kölemsin vs diyodu eziyet etmeye başladı kaçtım bunun tam tersi kendini köle olarak gören kadınlar da var sapıklık sapkınlık diz boyu 😁
Kendini köle olarak görenin kendine saygısı yoktur bence
Aynen katılıyorum size 👍👍😉😊
Tahrik etmelisin onu seksi hareketler yap göbeği açık mini etekli kırmızı rujlu gel karşısına seninle oyun oynayalım de
Hahahah ulan yaaa
Canım vaktini bu hödük için boşuna harcama. Tekrar ve tekrar yapacak bunu. Açıkça söylemiş olması onu karakter sahibi değil yüzsüz bir pezev"nk yapar. Aldatmanın bahanesi olmaz. Eli mi kopmuş başka yöntem mi yokmuş rahatlaması için de elin fahişesini tercih etmiş senin yerine koy g×tüne tekmeyi.
1. Boşan
2. El ile de boşaltabilirdiniz birbirinizi. ya da sadece sen onu.
3. Boşan
4. Boşanamıyor isen eşine ders ver bari.
5. Bu nasıl eş Allah aşkına
Sinirim bozuldu daha yazmıyacağım.
senin soğuman gerekirken hala onun soğumasını düşünüyorsun..
yakında yine aldatılacaksın..
kocanın beğendiği baska bir kadın var bu kadın cilveli biri. ve onu begendigi için seninde o kadın gibi olmani istiyor...
Kısaca bir çok kadını isteyen biri bence iğrenç
neden sen sadece tek bir kisimi begeniyosun istiyosun?
Mantıklı olan o olduğu için evet öyle istiyorum
hmmm pekiii
Cilve insanın içinden gelen bir şey. Cilveli olunmaz, doğulur. Burda da yazamam, çok ayıp.😃
Merak ettik 😊
cilvemi? adam seni boynuzlamis. sen hala adami dusunuyorsun. boyle yaparsan asla sana deger vermez. adami terketmen gerekir ki yaptigina pisman olsun
Kendini degistir yapmacik cilve yapma kalici olsun kiyafetinden tut davranisina kadar seninevde gezerken suzsun o derece
Dantelli gecelikler fantazi iç çamaşırlari makyaj falan ve dokunuşlar... Ama sende de istek olck tabiri caizse azgın halinle yanaş işte
Aldatmış olmasaydi böyle bir istek de bulunsaydı evet bunlar işe yarardı ama bundan sonra ne kadar etki edebilir ki
O da doğru aynen
Benim kızın gelecekte ki hali tam olarak bu. Yani ciddi baktığım ilişki şu an bitti benim için. Eminim böyle olacağından
ihtiyaç giderme en basit yalanlardan , onların bir değeri yoktu felanda demiş olabilir. Şimdiden kendini hazırla daha cok aldatılacaksın
Bence sizin ilişki köyüye gidiyor böyle devam edersen bu ilişki biter evlilik sona erer haberin olsun sana yardımcı olmak isterim aslında
Diğer evli kadın arkadaşlarına sorabilirsin, kocana danisabilirsin ne yapsam diye. Onun istediği gibi davranmak en doğrusu olacaktır.
sen eşine karşı sogumussun aldatmadan dolayi icinden bu yuzden gelmiyordur cinsel hayatiniza heyecan katmazsan olmaz
Aldatılmışsın devam ediyorsun boşan arkadşaım
Cilve yapsanda aldatılacaksın
bazıları da seni suçlamış aldatıldığın için. erkek şeyine hakim olacak. zanndersin ki ergenlikten beri her azdıklarında yanlarında kadın vardı
Hamileligim boyunca dusuk tehlikem oldugu icin emişsin zaten biraz sabretseydi kocan keyfinden uzak durmamışsın ki kocandan
Aldatmanın affı olmaz
Biliyorum ama affetmek zorunda kaldim
Çok üzücü bir durum ama kocan şerefsizmiş
🙄🙄🙄
Onun ihtiyaçlarını skim ben oooç
Nasıl katlanıyosunuz helal olsun
Sende biraz kadınsı ol
Seni aldatan birine cilve yapmak nasıl içinden gelecek ya :(
Aldatan adama cilve yapmak zorunda değilsin canım, o yanında kaldığına şükretsin seni ezmek yerine
Seninle evlendiyse olduğun gibi kabul etmiş demektir.
Gün içi resim at
Özledim
Aklımdasn gibi mesajlar at sabahtan akşama kadar yazmak zaten manasız
Kendine saygın varsa direkt boşan. Böyle iğrenç bir adamdan kurtul.
Böyle bir kadını nasıl aldatır aqq utanıp pişman olmuştur inşallah
gene sen😂
@yalnizcicek8 tanışıyor muyuz?
@yalnizcicek8 paylaştığın görüşe bakarsak biri var aklımda o musun acaba 😀
unuttun mu len beni😂
@yalnizcicek8 kimsin söyle ki ona göre
inci
@yalnizcicek8 yaa sen nerelerdesin özledim be 😂
😂😂burdayim
Hemen bir a. let alip yapin onu. Cilvenin hasini gorsun o biricik oc kocaniz. Onun hakki o bence. Bir de utanmadan logusa esine itiraf mi etti p. ezevenk? Onu herkese rezil edin acimayin!
Kesin doğumdan sonra esinden uzak durdun. Yanlis yaptin bence iliski olmasa dahi oral vb yapabilirdin. Bu senin bir sorunun ve gunahin bence. Eşini başka kucaklara attin resmen.
Aldatan birini affediyorsan mantıklı yorum bekleyemezsin.
Allah sabır versin zor bir durum
Umarım aranız düzelir
kız bende yapamıyorum bu sanırım içten gelen birsey... söylenince Ruhu kaçıyor
İçten gelen bir şey bu , sonradan böyleymiş gibi davranmak çok eğreti durur
Herkesin bir duruşu karakteri var çok değişmez bunlar bence
Sevmissin ille de bu demissin artık bacağını kırıp oturacaksn yerinde kaderin senin en ufak şeyde boşanmak yakışmak kötü düşünmek
Sen onun cocugunu dogur ve o zevkı için sana ıhanet etsin. Yanlış allah af etsin onu. Yazık
Ne öneriyorsun, Ayrılıp yuvasını dağıtmasını mı? Senin cevabın sorulan adresi bilmeyenlerin verdiği cevap gibi olmuş. İlerden sağa dön, 3 Sokak ilerde öyle mi?
Zaten kabullenmiş ne ayrılması
Emin ol seni bir daha aldatmaz 😂
O çocuk sadece senin çocuğun değil gelip bir yardımı dokunacağına adam şeyinin derdine düşmüş. Şey yap sende ay nasıl cilve yapsam falan. Gündüz başkası cilve yapar akiam sen yaparsın ne olacak.
Sana yolladığımı sende yollar misin rica etsem
@Kraliçesiz neyi?
Sana şimdi yolladığımı
onun istediği sende yok senin istediğin onda yok
buda kaderiniz işte.
Odun değil canımsın 🤦♂️🤦♂️
Nasıl yani😬
Haklı. Cinsellik bir ihtiyaç. Hiç değilse adam dürüstçe sölemiş.Çocuğun büyüp yaşlanınca başkasından öğrensen daha mı ii olcaktı. Cinsel ihtiyaçlar farklı sevgi-saygı farklı malesef.
Sen onun çocuğu karnında taşırken o seni başkasıyla aldatsın ve sen onu affet
Bravo size
Ben hep derim evleneceğiniz beyi ya da hanımı tam tanıyıp evlenin💁🏻♀️
Bunlar söylenerek yapılacak şeyler değil ki bende hala yaşıyorum maalesef çözümü yok
Esinde border line bozuklugu var. tedavi olmasi gerek
salak sen aldatsan ors der bosar seni sende yengem gibi ezik ve karaktersiz bir adamin yaninda kalicak kadar malsin o gavatsa sende pisliksin kusura bakma nasil affediyosun mal
Aldatildigina uzuldum ama evliligine devam etme karari almissin bu kararina karismak burda hic kimsenin haddine değil umarim bundan sonra mutlu olursunuz
Nasil ya hamile oldugun icin birlikte olamamaniz gatet normal bunun icin gidip te baska kadinla seni aldatmak cok sacma seninle sey icinmi evlendiya her seni edemediginde gidip baskasiylami yaticak simdi bu bu iliski yurumez ben sana soylim
👏👏👏
Hamileleik döneminde genelde cok oluyor bu durum. Icinden geleni sende istiyosan yap. Saglikli hale gelince cinselligi sevdigin olcudr birlikte ol
Bence eşinizle beraber bu iş konusunda uzman olan aile terapistlerine gidin.Çok evlilikte buna benzer sıkıntılar oluyor.