Ben eşimle 4 yildir evliyiz ve severek evlendik. ekim ayinda hamile logusalik donemi falan derkn cinsellige saglik acisindan uzun bir sure ertelemk zorunda kaldik ve esim bni 9. ayimdan beri beni aldatiyormus vr bn bunu dogum yaptiktan 1 hafta sonra ogrendim ne yazikki affetmek zorunda kaldim. ve neden boyle bir sey yaotin diye sordugumda ihtiyaçlarımı giderdim diye sacma bir cvp verdi. dunyam basima yikildi yani ne sevgimi ne saygimi ne de ilgimi eksik etmedim ustunden. ve esim surekli bu aralar iste cilve yap bana gibi seyler soyluyor ve nedense bana yapmacik geliyor karsi taraf deyince benim hevesim kaciyor ve en onemlisi cilve nasil yapilir bilmiyorum 😒😒😒 esim bu yuzden sogur mu sacma sapan cevap verenler lütfen yazmasin mantikli cevaplar istiyorum simdiden tskler...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Küçük bir bebeğiniz olduğu için affettiğini düşünüyorum ama bu gibi durumların genelde tekrarı olur sana böyle bir şey söylüyorsa da artık ilgisini çekmiyorsundur diye düşünüyorum sorun sende değil eşin zaten aldatmaya meyilliymiş burda herkes yol ver diyecek gibime geliyor ama çocukla özellikle küçük bir çocukla o kadar kolay olmaz sıkıntı onu affedip hatasını anlamasına fırsat vermemen bu şekilde onda tekrar yaparım affeder algısı oluşturmuş olursun açık bir şekilde tekrarı olursa gideceğini belirt öncelikle
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,,, şimdi birçok kisi ki bunlara erkeklerde dahil, "nasıl aldatır, hadi o aldattı sen nasıl affedersin, saçmalık bu, insan yaparmı hamile karısına bunu, begenmiyorsa defolsun gitsin... vs. vs" gibi şeyler yazacaklardir..
Ama şunu asla unutma ki bunlari yazanların birçoğu (tamamı dersem kızarlar) eline fırsat geçtiği an affetmeyip aldatacaklardir.. Sana yukarıda yazdıklarımı söyleyecek kadınların is bir kısmı bu durumu zaten yaşamış, bir kısmı da istediği kadar yirtinsa affetmek zorunda kalacaktir.. Yaşadığımız ülke belli çünkü.. Şimdi bana da kizacaklar belki ama gerçekler bunlar maalesef.
Gelelim cilve mevzusuna;
Erkeği evde tutmanın en önemli yollarindan biridir aslında cilve ve tutku.. Hani çakallarla dans filminde "Fatma" karakteri vardı.. al sana cilveli kadına abartılı da olsa bir örnek...
Nasıl cilve yaparım konusunda ise, eşini en iyi tanıyan sensin,,, onun beğendiği şekilde giyin, evde biraz daha seksi dolaşmaya çalış, onun sana cilveli ol demesine izin bile vermeden senin onu baştan çıkarman gerek...31 Yorumla- +1 yıl
Bak sana demedim mi gerçeğin ne olduğunu, bu işlerin gerçek hayatta nasıl işlediğini bildikleri halde bana kızarlar beğenmeler yorumumu diye. klavye üzerinden,"hemen ayrıl, bitir bu işi, seni hak etmiyor o adam.." vs vs.. demek o kadar kolay ki,,, bu yazanların birçoğu da bekar olanlardır
Benzer durumla bende karşıkarşıyayım. Senin isteğin olmalı ve erkeğine bunu belli etmelisin. Ancak o zaman sana karşı kıpırdar içi. Kısaca yatakta başka biri ol. Tek püf nokta bunu yaparken zevk aldığını görmeli. Kendin zevk almak için yap. Kocana zevk alır otomatik olarak
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu herif seni hak edecek ne yaptı? Nasıl biri olduğunu bilmeden evlendi sanki. Ayrıca ihtiyaçlarımı giderdim nedir ya! Herkesin böyle dönemleri olur zaten evlenmek budur, iyide kötüde yanında olmak! Sizin çocuğunuz olmuş ya buna da evliliğinize de saygısı yoksa yanınızda yeri yok onun. Daha bir de cilve yap falan mı diyor bak arkadaşım inanılır gibi değil! İmkanın varsa boşan ondan. Sana değer veriyorsa bu süreçte aklı başına gelir seni kazanmaya çalışır, yoksa da s. ktirsin gitsin zaten ❤️
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
100
Cevap
107Cevap
+1 yılSevgili eşiniz sizi bu halinizle görmüş beğenmiş evlenmiş
kaldı ki zaten siz elinizden geleni yapıyorsunuz
Ama eşiniz buna rağmen sizi aldatmış ve siz affetmişiniz ki bu anlaşılır bir şey değil..
Nedense evlenince erkeklerin bir ihtiyaçları hasıl oluyor ve aldatmayı makul bulan kadınlar da onlarla evli oluyor..
Bu durumdan rahatsız ise defolsun gitsin kusura bakmayın ama cilve çok önemi bir kavram değil insan sevgi şefkat gibi duyguları görüyorsa cilve varsın olmasın400 Yorumla
+1 yılYani Görünüşe göre bu ilişki biraz kötüye gidiyor Evet gerçek anlamda kendini değiştirmen lazım Şimdi burada bu konu hakkında çok bir yorum yapamayız ama şöyle söyleyeyim yani kocanın hoşlandığı şeyler yapmaya çalış yani mesela o hayatta ne seviyor Ne yapmak istiyorsan bence ona doğru hemen lazım yani kendi zevkleri dışına çıkıp onun zevkleri ve isteklerini doğru yönelmenin lazım ki hem Onun istedikleri olsun hem de zaman içerisinde de eşit anlamda senin istediklerini olur bence ama dediğim gibi onun hoşlandığı şeyleri çok iyi bilmen lazım
23 Yorumla- +1 yıl
@zorladın hayir burada amac kendini degistirmek degil karsi tarafin zevklerini bilip orta yolu bulmak yoksa ben her gorus yorumumda taviz verilmeyecegini hep derim okursan memnun olurum 😊😊
seviyormusun bilemem ama seni aldatmış birini el üstünde tutma bence cilve bekliyo o kadar yaptığı şeyden sonra bide bence kontrolü senin alman lazım bir çocuğunuz olmuş o hala uçkurunun derdinde ne cilvesi bunu ona hissettir bence yani yaptığının hissiyatını her gün yaşayıp pişman olmalı
72 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum evet kaybetme korkum var
- +1 yıl
bu yaptığı senin insanlığına bir suç , seviyorsun ne güzel böyle bir adama bile şans verebiliyosun ama karakter parayla satın alınan bişi deilki değiştiresin çocuğunuz büyüdüğünde seni bırakıp gitmeyeceği ne malum ya da büyümeden bundan 7-8 ay sonra çocuğunuzun ihtiyaçlarından bunalıp gitmeyeceği sırf ilişkiye giremediği için aldatmış yani ilerisini bilemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılöyle bir kocan olmasın bence durumin varsa bosan. Cilve olayına gelirsek herkes yapamaz. Ne biliyim kelimeleri uzat canimmm. Gibi. Farklı gecelik alabilirsin. Tarzını degistirebilirsin. Ve adam akıllı konuş her canı isteince onu bunla konuşamaz birlikte olmaz pis herif
51 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni aldatan eşe bir şans daha vererek saçma sapanlık zaten yapmışsın, bize sıra kalmamış. Cilve yapılmaz. Cilve kadının doğasında vardır ve aşkisevgi, hayranlık, tutku hissettiği her kim ise ona onun dikkatini çekecek, baştan çıkaracak, kendini farkettirecek hal ve hareketler yapar ki bunun bir adı da cilvedir. Doğal ol ve içinden ne geliyor ise onu yap. Hal samimi ve içten olabiliyor ve kalabildi isen.9 ay boyunca başka kadına alışan,çareyi onda bulan şerefsiz bakalım seni cilve yap diyerek daha kaç kere alaya alacak?
52 Yorumla- +1 yıl
Helal. Bundan daha iyi anlatilamazdi.
İhtiyacımı giderdim de nedır ya ee sen ne güne duruyon adam bile isteye yapmıs yanı sızde affetmıssınız sızı aldatan bırı o ya saygısız herif siz öyle bısey yapmıs olsaydınız Allah bılır neler soyler
Bırde utanmadan cilve yap dıyo sizde o adam için nasıl cilve yapılır diye sormussunuz
O adam değil cilve beklemeyi aynı yatakta sızle yattıgına şükür etsın bence
Ablacım sunu unutmaki
Katılını affedersen seni bir kez daha öldürür... Yapan yıne yapar... Tabıkıde neden affetıgınızı bilemeyiz evlılık bu cocuk oyuncagı değil en ıyısı acık acık herseyı ona karsı dile getirin... boylelerı içinde tatlı canınızı üzmeyin 🌼☺️40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı. hamilelikde aksi bir durum yoksa cinselik de yaşanabiliyor.. ama bu demek degildir ki cinsellik yaşamıyor diye de gidip baskasıyla yatsın kalksın... bu baştan yanlış.. ki diyelim cok kötü duruma geldi bunu sana diyebilirdi belki orta yolu bulunurdu ne bilim hani elinle felan rahatlatırdın sorun bir şekilde anlık da olsa çözülürdü.. şimdi kalkıp da seks yok diye yaptım demesi sacma... evlilikde cinsellik hersey demek degil fakat gerekli olanlar arasında... dogumdan sonra da kalkıp bana cilve yap azdır beni gibi hiç içinden gelmeyen şeyler yaptırması en azından o an yaptırması cidden cok sacma.. cilveden kastı aslında diyorki beni azdır... diğer görüştügü kadın nasıl neler yapıyorsa artık
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Hamilelikte cinsel ilişkiye ara vermekle yanlış yapmışsın. Hamilelikte cinsel ilişki kurman, doğumu rahat yapmanı sağlar. Kadınların ay hali hariç, her zaman ilişki kurabilirler.
Kocan sana haram olmadığı için, istedeğin gibi giyinebilirsin. Onunla yalnızken, anası gibi başın örtülü ve günlük kıyafetlerinle ortalıkta dolaşıyorsan, adam haklı.
Güzel kokularla, seksi kıyafetlerle aklını başından alabilirsin. Bir erkeği, kadın eve bağlar. Seks anında tatlı tatlı inlemeler, ufak ufak öpmeler erkeği baştan çıkarır.
Her koyduğunda ellerinle çarşafı avuçladığın an, ulan ben neymişim karı altımda eriyor sanar enayi. İlişki esnasında gözlerinin içine bakarak ağzından çıkan bir ohhh onu eritir, bitirir.
Kulak memesine dudaklarını yaklaştırıp, aşkım yine geldim de osurmaya başlamazsa, ben amtrologluğu bırakacağım.24 YorumlaYaşın daha çok küçük. evlenmeyip eline mesleğini alıp okusaydın ekonomik özgürlüğü olduğundan dolayı çoktan postayı koyardın Tamam belki seninde hataların olabilir eşini Hiç değilse sevişerek boşaltabilirdin ama Neticede bu çocuk ikinizin çocuğu olduğu için bu aldatmasını gerektirmez ve aldatan bir insanı affedip hala boşanmıyorsan ya ekonomik özgürlüğün yoktur ya da toplum baskısından dolayı boşanamazsın. Ben beni aldatan birini de sevmezdim açıkcası. O kadarda uzun boylu değil.
20 YorumlaBir kadın olarak düşünecek olursam eğer, aldatılmak kadar onursuz bir davranış biçimi ile karşılaştığım taktirde, kimsenin gözünün yaşına bakmadan, herkesin kirli çamaşırlarını ortaya döker giderdim. Ben asla bu durumu kabullenmem, ama Türkiye'de ne yazık ki; çoğu kadın, aldatılmak sineye çekiyor. Eşinize gelecek olursak eğer; kendisi onursuz vede gurursuz bir "Adam" diyorum ama tırnak içinde, sizinle tanışmadan önce, sizi olduğunuz gibi tanımış beğenmiş ve kabul etmiş. Bence böyle bir adama, kendinize yeni şeyler katmaya çalışarak ödül vermeyin, elde ki malzeme bu işine geliyorsa kabul et, gelmiyorsa kapı orada diye, aldatılmış olmanın size verdiği koz ile, onu yola getirebilirsiniz diye düşünüyorum
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. arkadaşlarımdan da gördüğüm kadarıyla bu hamilelik dönemi ve sonrası en sıkıntılı dönem sanırım. bu arada da dışarıda cilveli erkek avcısı kadınlar boş durmuyor tabii. cilve önemli bence de, biraz tutku heyecan gerekli. cilve derken bence, öncelikle kendine bakman lazım, bakımlı ol, makyaj parfüm kıyafet önemli, seksi giyinmeye çalış, bebkle bu ne kadar mümkün olabilir bilmiyorum ama denemelisin derim.
gerçi eşinin yaptığının da affedilir bir yanı yok aslında, belki çocuk onu değiştirir diye düşünüyorum.20 Yorumla
+1 yılEkonomik özgürlüğün yok diye katlanıyorsun şu an.
Hiç cinsel ilişkiye girme, sana yazık vücuduna yazık.61 Yorumla
Soran+1 yılYani bir de cocugum icin
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmayı asla savunmuyorum ama hamilelik lohusalik derken arada soğukluk olmuş. Esinde cinsellige düşkün biriyse yapmış olabilir. Ama bunu yapacağına tabiki senle konuşması daha uygun olurdu neyse... olan olmuş o durum bittigine gore gerçekten ihtiyactanmis. İsve cilve kadinsilik cok önemli. Bunu beklesi gayet normal bence. Biraz kadinsiligini on plana cikararak suslenerek giyinerek onu tahrik edebilirsin. Öğrenilecek sey degil bu. Kadınız hepimizin içgüdüsel hali. Seninki içerde saklı, biraz dışarı çıkarmalısın 😊
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖzrü kabahatinden büyük bide affediyorsun bravo sana
76 Yorumla
Soran+1 yılCocugum icin
- +1 yıl
Bence olmaması gerek buna göz yumarsan daha çok yapar
Soran+1 yılNe yapmam gerek
- +1 yıl
Bence tavrın açık net olmalı tamam boşan denmez saçma zaten her diyen kanma bekara boşanmak kolay. çocugun var onun için göz ardı etmıs olabilirsin ama bence ders vermen şart. onunla ilgilenme ama bakımını süsünüde eksık etme
Soran+1 yılHmm tskler
- +1 yıl
Yaptıgı seyı senın yaptıgını düşünsün ki ne hissettiğini anlasın
+1 yılAma ben bu erkeklere şaşıp kalıyorum karının ilgilenemiycek kadar meşgul olduğunu görüp başkalarıyla ihtiyaç karşılamak.. gelip sana benimle ilgilen biraz diyebilirdi gözü dışarı kaymadan önce ablacım. Umarım düzelir herşey kendinize iyi bakın
21 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim :)
+1 yılSen odun falan değilsin, normalde bir erkeğin tapabileceği karakterde bir Kadın-Annesin aldatılmayı bile affedip kocana her şeyini verip karşılığında ALDATILMA alıyorsun ve hala onu mutlu etmek için ne yaparım diye kendine sorular soruyorsun! Bu kadar kendini yorma odun sen değilsin. Bizatihi kocan resmen Odundan yapılma bir Öküz... Bırak mutlu etmeyi koynuna bile girme Elizabet le Elenor la takılsın.
60 Yorumla
+1 yılyediği halta kılıf uydurmak için zemin yapıyor bence. yok cilve yapmadı, yok işve yapmadı, yok bana virmedi.. falan gibi saçma sapan ve öncesini sonrasını sebebini saygısızca sana karşı kullanabilecek güruhta biri.. seni tanımadan evlenmemiş sonuçta öyle biri olmadığını bile bile senden olmadığın biri gibi davranmanı bekliyor. hiç samimi gelmedi. yani öyle davransan bile o yapacağını yine yapar bu sefer başka türlü seni kırıp incitecek kusurlar üreterek...
40 Yorumla
+1 yılEşin seni aldatmış hala ona cilve yapma derdindesin 😏😏
Lohusasın diye başka türlüde tatmin edebilirdin azgın kocanı.. okadar anlayışsız birisine başka tabir bulamadım..
Naza cilveye gelince, buradan ne söyleyeceğiz? Karşındaki herif angutun teki, cilvede yapsan nazda yapsan anlamaz. ayrıca seni devamlı aldatır..
Neyse daha fazla yorum yapmayayım kırıcı olacağım yoksa.44 Yorumla- +1 yıl
bir boynuz takan eş bunu beğenmedi🤣
- +1 yıl
@refleks22 🤣🤣🤣
+1 yılSeven insan eşini sevdiğini asla aldatmaz bu bir ikinciside eğer bu sorun varsa bu sorunu seninle konusarak cözebilrdi senden yapmak istediklerini sana söyleyebilirdi ama malesef gercek sevgi değil o kanma onun yalan sevgisine eğer gercekten sevse aldatmazdı seni asla
102 Yorumla- +1 yıl
Evwt gercwk sevwn asla aldatmaz
+1 yılAldatmayi normal goren ve gorebilen ne kadar kadin ve erkek var ise hepside benim gozumde igrenc kisiliklere sahiptir.
Bu konu icin size onerim eger duzelicegini dusunuyorsaniz yuvaniza sahip cikin.
Lakin bu adam degismez diyorsanız bnce yeni bir sayfa acmak icin yola cıkın.
Allah sabir versin...30 Yorumla
+1 yılSen niye üzülüyorsun ya nice acizleşiyorsun kendine gel. Güçlü bir anne ol ve eşini boşa bu kadar basit eğer bugün bunu yapmazsan ilerde neler yapacağı belli değil. Çok yazık evlenirken hastalıkta, sağlıkta diye söz veriliyor halbuki. Kendine gel o senden soğur diye korkmak yerine umursamamayı seç. Hiçbir şey senden önemli değil.
30 Yorumla
+1 yılbence öncelikle çok büyük bir kavga gerek bu cilve dediğin hissin sende oluşması için
diyeceksin ulan o***** evladı sen kimsim benden cilve istiyorsun kimle beni aldatmışsan o sana cilve yapsın
tabi iyilikten anlayan biriyse
Canım benim çok iyi cilve yapan fahi***** var bildiğin sitelerden bulabilirsin
saçma sapan yorumları düşünmekten önce saçma sapan düşünceleri kafandan at içinden gelirse yaparsın gelmezse yapmazsın sana boyle bir şey söylüyorsa ve sen de benim az önce söylediklerimden hiçbirini söylemiyorsan yani eşin kit beyinli ise anlamlı net bir bakış at ve eşinle konuş içimden gelmiyor aklıma başka kadinla aldattığını geliyor ben yavrumuzu taşırken dersin30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Ne yorumlar ne yorumlar ikimizde hatalisiniz ama onun ozru kabahatinden buyuk olmus aile herseydir cocuk ailede buyumeli cilve yapmakta zor değil bir kac gecelik bir kac davetkar hareket
310 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim benm hatam ne peki ondan dunyaya cocuk getirmek mi
Soran+1 yılHamileligim boyunca dusuk tehlikem oldugu icin
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYazi da da yazdim ilgimi sevgimi hic eksiltmedim sadece cinsellik yoktu bu kadr
Soran+1 yılHyr tabikde o kadr da degil
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOha be ihtiyacınımı karşılamış sende ona deki benimde ihtiyacım var bende başkasıyla karşılamak istiyorum de bakım nolacak bu ne rahatlık yaw bence affetmeyecektin 🤭
312 Yorumla
Soran+1 yılBen babasiz buyudum cocugum buyusun istemedim bir de seviyorum
- +1 yıl
Haklısın tamam ama bu konuda bu kadar duygusal olma senden başka tenlerde kalmış bu aynı şeyi sen yapsan adın çıkardı çocugun böyle babası olacagına babasız kalsın bence daha iyi
Soran+1 yılEvet haklisin o konuda
- +1 yıl
Yani 👏👏
Soran+1 yılTsk ederim
- +1 yıl
Rica ederim aynı teklifi bide sen söyle bakalım ne diyecek sana ödeşelim de madem bu kadar rahat söyledi sana
Soran+1 yılEvet cok rahatti ama biz kadiniz oyle bir sey desek bile or... u oluruz
- +1 yıl
Orsbuluğun cinsiyeti yok bu zamanda zaten o seni düşünmeden seni ortada bırakmış zaten bence kusura bakma ama en büyük orsbluğu kendisi yapmış çok özür dilerim ama 👍
Soran+1 yılBiliyorum evet erkegin oru.. u da var
- +1 yıl
O kadından daha tehlikeli bunuda unutma bence kadın orsbuluk yapmaz zorla yaptırılır ama erkeğin ki bilerek aklında olsun o yüzden erkeğin orsbusuna dikkat edeceksin 👍👏
Soran+1 yılTsk ederim yardimci oldugun icin
- +1 yıl
Rica ederim ne demek bu ileti bana geldi ama bulamadım ben daha yeni gördüm niye öyle oldu 🙄
Neymiş efendim ihtiyacını gidermiş bir insanı hatta kadını çileden çıkarmak için yetecek bir cevap. Haysiyetsizmiş gerçekten evlisin sen ve karın doğum yapacak. Utanmadan yaptıysa senden de cilve vs beklemesin. Affetmen de hata ama ortada bebek var. Bilemedim cidden böyle karaktersiz çok yeryüzünde. Adamın gözü dışarda haberin olsun.
30 YorumlaEşim bu yüzden soğur mu diyo ahshdh kızım eşin sen ilgiliyken bile senin üstüne gül koklamış sen hâlâ herife kendini beğendirme derdindesin. Zaten bir kez yakalanıp affedilen insan daha ustaca yöntemlerle bu aldatma olayına devam eder. Adamın gözü dışarda uçkuru çözülmüş sen ne yapsan boş artık
20 Yorumla
+1 yılBurdaki insanlara bakma, boşan demiş herkes, ama herkes ikinci bir şans hakeder.
Burdaki çılgın kızlara bakarsan kötü yollara kadar düşürürler seni sen internetini kapat telefonu bırak kocanla otur kahve iç muhabbetini arttır.
Boş insanların boş safsatalarıyla meşgul olma.20 YorumlaAldatan muhakkak bir daha yapar. Kendini güçlü hisset giyin kuşan yüz verme bakımını yap. Bak nasıl koşacak peşinden sonrada ayrıl gitsin
24 Yorumla
Soran+1 yılDogru olur mu ki
Soran+1 yılSahip cikan bir ailem yok
- +1 yıl
kızım senin sahip çıkacak ailene değil senin dirayetine gücüne ihtiyacın var kimseye muhtaç değilsin elbet allah bir yol gösterir açlıktan ölmezsin kimse ölmedi bırak boşa gitsin bu gibi adamlar evliliği çocuk oyuncağı sanar
+1 yıleşin seni aldatmış ve sen hala nasıl ilgi gösterebilirim diye düşünüyosun? daha seni çok aldatır ooooo
24 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorum 🙄🙄
- +1 yıl
aldatılmaya dvamkeeee
Soran+1 yılYok be deme oyle
- +1 yıl
haklı kızım aldatmaya devam eder adam belkide seninle cinsellik için evlendi farkında değil misin sen yoksan başkasına gidiyor birde utanmadan cilve yap diyor demek ki evlilik amacı resmi bir şekilde cinsellik bu belli yani
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle şeyler yüzünden evlenmeyi düşünmüyorum. Aldattı mı orada bitti. Kendini senin için korumadıysa orası da ayrı. Nasıl dayanabildin anlayamadım. Böyle şeyleri görmek çok üzücü. Sevgi uğruna hemen evlenilmemeli bence.
100 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. benim eşim 7 . ayında ve bir sıkıntımız yok kkadın olan kadın kocasını bir şekilde mutlu eder sen kadınlığını sorgula bence
27 Yorumla
Soran+1 yılbenim kadinligimdan hic bir şüphem yok
Soran+1 yılYine diyorum yine diycm benim kadibligimdan suphe yok bn de sana guzel bir dua edicm ins sejinde basina gelir o zamn anlarsin kadinligi erkekligi
Soran+1 yılBos bos yorum yapma yardim edin dedik hayatimixi sorgulayin demedik
Soran+1 yılHayat sadece cinsellikten ibaret degil
Soran+1 yılSenin gibu uckuruna duskun erkekler oldukca biz kadinlar daha cok aldatiliriz
- +1 yıl
41 yaşına gelmişsin adam olmamışsın afedersin ama sen keranede eğitim görmüş kız mı istiyonda tecrübe bekliyorsun yeni evlenmiş bakire bir insandan? sizin derdiniz cinsellik mi öküz insan anca kendi gibi birini bulur burada mağdur olan tek kişi bu konuyu açan kadın aldatılan o boş sözlere göz yuman o sizin gibi hanzoların uçkur peşinde koştuğu için bu güzelim insanlar sizin gibi barzoları buluyor
Yasadıgınız sey kabul edılemez ortada cocuk olmasa farklı yorum yapardım ancak zor bır durum. Esınızde zaten aldatmaya musaıtmıs bence bahane aramıs sadece esınızle oturup acık acık konusun ama net olun bunun tekrarı olursa tereddut etmeden ayrılacagınızı hısettırın. Odun olmak vs bunu bılerek almıs bu bır karakter meselesı kımısı daha realısttır ancak bıraz daha sıcak samımı olmaya calısabılırsınız abartmadan.
10 YorumlaGenelde erkeklerin yalanıdır. Ihtiyaç gideremiyodm giderdim napaym vs. Hiç i birlikte olmadnz, çocuk olduğuna göre oldnz. Onun ihtiyacı fantezi dünyasıyla alâkalı. Buna gerek yok cukunun pesine düşmüş. Sen cilveli olsanda yapardı kanımca. O yüzden kafana hiç takma olduğun gibi sevsin seni. Sende güdüsüz degilsndr sonuçta cilve dedgn istek olarak illa olyordr.
10 YorumlaYa çok üzücü bir durum. Siz hamilesiniz canınız burnumuzda o ne düşünüyor. Bir de üstüne kendini affettirmesi gerekirken size cilve yap diyor. Çok karaktersiz birisiymiş. Bence ona yaranmaya çalışmayın sizi yetersiz değersiz hissettirmeye çalışıyor güçlü durun çocuğunuzla ilgilenin ona yüz vermeyin bu kadar kolay boyun eğerseniz hiç bir pislikliği yapmaktan çekinmez. Allah sabır versin :(
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce eşin senin böyle bir kadın olduğunu bilmiyor muydu? Cilve yap ne demek ya. Bir de aldatmış nasıl bir karaktersizliktir. Huylar değişmez, doğanda ağırbaşlılık varsa istediğin kadar uğraş cilveli bir kadın olamazsın.
Ya birbirinizi olduğunuz gibi kabul edeceksiniz ya da ayrılacaksınız.10 Yorumla
+1 yılCilve içten gelmeli yap deyince yapılmaz ki bakışın gülüşün espirilerin falan cilveli olmalı da gerek var mı bilemiyorum , dokuz ay seks yapmamak nedir ya ne bekliyordun onu da anlamadım insan bu azıyo yani 😁 son dört güne kadar ben yapmıştım düşük riski yoksa doğru bulmuyorum bide bazı kadınların hamileyim anneyim diye kadınlığını geri plana atmasını hiç doğru bulmuyorum burdan nasıl toparlayacaksın ki şimdi çok zor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ablacım o soyleyince onun içinde kıymeti azalıyodur bence yavşamak gibi yapma birazda bahane ediyodur atıyorum tv izlerken duştan çık bornozla yanına git yemek yaparken iç çamaşır giymeden tayt ya da etek giyin bol tişort olur traş olurken yüzünü yıkarken arkadan sarıl öperek uyandır beklemediği anda kucana otur vs
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakmasında eşinde senin karaktersizlik yaptığı adamlığa sığmaz hamile eşini aldatmak nedir ya işte dünyanın sonu bunlar yüzümden geliyor insanlar anlamıyor yazık cidden artık
70 Yorumla Senin durumun giderilir erkeğin yaklaşımı ile ama o erkek denen zibidide ne aşağılıkmışki seni aldatmış.. Hemde hamile iken.. Üstüne ustük birde kalkmış ihtiyaçlarımı karşılamak için.. Pes doğrusu pes yemin ediyorum 🙄
50 Yorumla
+1 yılCilve yap nedir ya! Pavyon karısıyla evlenseymis o zaman
83 Yorumla
Soran+1 yılYattigi kisi de evli oldugunu bilmiyormus ki o da evli ve evli oldugunu ogrendigi zamn para mi ver o zamn diyo gerisini sen dusun
- +1 yıl
Escorta gitmiştir. Kim napsın senin kocanı
Soran+1 yıl🤭🤭🤭
+1 yılsaka misin ya? adam seni aldatmis ve sen hala cilve yapmaya mi calisacaksin? cidden hayret ediyorum boyle seyler okuyunca. bir daha cilve yapmani isterse “git ihtiyacini giderdigin kadinlar yapsin” de. o adam yine aldatir.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılBence eşin bahane arıyormuş aldatması karaktersizliğinden
91 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılcilve yapma direk içindeki şehveti açığa vur. Ona seksi görün, bakışlarınla dokunuşlarınla cinselliği çağrıştır. Argo konuşarak azdırabilirsin. Erkekler tahrik edilmek ister ve ilişkide de tatmin olmak ister. Eşin seksi görev olarak görmesin zevkle seninle olsun.
12 Yorumla- +1 yıl
ayrıca buradaki ucubelerin yorumlarına bakma erkek cinselliğe kadınlardan daha çok ihtiyaç duyar ilişkinin tadına varmış birisi masturbasyon ile tatmin olamaz geçiçi boşalır, istekliyse yarım saat sonra yine canı ister. O sıralar cinselliği yaşayamadığı için yapmış, şimdi ipleri senin eline alma zamanın ona fantezilerini utanmadan arlanmadan gurursuzca yaşat. Kölesi ol, sapığı ol, fahişesi ol onu her anlamda cinsellikte yaşamadığı duyguları yaşat ki gözü dışarı kaymasın akşam acaba karım ne süpriz ile beni karşılayacak geçen ki kostümü harikaydı acaba şunu alsam beğenir mi düşüncesi oluşsun adamda. Bir sorun olursa çekinmeden yazabilirsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakmiste eşin sana açıkça söylemiş duygusal bağ yokmuş ama elbetteki yaptığı şey doğru değil hele ki tam doğum arefesinde. Ama sana gelmiş ve dışarda aradığını sana açıkça söylüyor cilve yap diyor daha nasıl kopya versin. Ve sen sevgiyi saygıyı ilgiyi cok gösterdiğin için eşin böyle yapmış biraz ters köşe yap bak nasıl pervane oluyor etrafında
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Adam hem aldatmış hemde cilve istiyor yüzsüzlügün dik alası
81 YorumlaCanim esin zaten soğumuş. Bir erkeğin gözü bir kere dışarı kaydı mi geri gelmez. Üzgünüm ama hel boyle olmuştur. Sen de demissin zaten bana yapmacık geliyor diye sebebi bu işte devam ediyor ve edecek üzülerek söylüyorum:(
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyacımı giderdim demek ne yaa. Demek ki sebep senin ilgisizliğin değilmiş. Cilve öyle içten gelecek birşey zorla olmaz ki. Hem seni aldatmış bir insana nasıl cilve yapabilirsin, önce onun senin gönlünü hoş tutması lazım.
21 Yorumla- +1 yıl
Çocuğun için evliliği sürdürüyorsan kendine yazık etme. Yüzüstü bırak boşver
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşin başka kadınla birlikte olmuş sen soğumadın da, cilveli yapamadığından kocanın senden soğuğayacağı korkusu mu var sende. Ha korkuyorsan da kadınlığını kullan onu da bilmiyorsan internetten videolar izle
20 Yorumla Soğursa soğusun ya bu ne aldatilmişsin birde kendini eksik görüyorsun
70 Yorumla
+1 yılSinirim bozuldu. Seni aldatmış ve bunun telafisi ihtiyaç giderdim gibi basit cümleye sığmaz. Ne adamlar var eşi hamile diye sırtından yastığını eksik etmeyen... bu bir bahane olamaz. Affetmekle hata yapmışsınız. Yine aldatacak sizi 🤷🏻♀️
20 YorumlaSeven 9 ay değil seneler bile bekler adamlığına tüküreyim onun
70 YorumlaSen soğumuşsun eşin soğusa ne yazar yaşadıkların kolay değil Allah kimseye yaşatmasın senin de suçun yok içinden gelmiyor sonuçta
34 Yorumla
Soran+1 yılTabikide guvenim sevgim alt ust oldu
Soran+1 yılO yuzden affetim iste
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Onu affederek tekrardan aldatmasına zemin hazırlamış oldun.. Nasılsa kabul ediyor aldatsamda yanımda düşüncesiyle erkek tekrardan ihanet eder.. rahat tavırlar sergiler.. en azından ona çekip gidebilecegini göstermeliydin..
11 YorumlaBoş gereksiz biri savunacak konuda belli cilve yapmıyormuşsun öyle mi senin en hassas döneminde bunları yapan buna mi takılıyor adam yerine mi koyuyor kendini herşey uçkurda mı bitiyor sen onu boşver değişecek seni anlayacak biri olmaz vakit kaybı 😔
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kendine soracağın sorular:
- ayna karşısında cıplak ya da kıyafetle kendini seyreder misin?
- cıplaklık hoşuna gider mi?
- sevdiğin erkeğin koynuna sokulup kuzu gibi sığınmak hoşuna gider mi?
- içinde hep bir çocuk var mı?110 Yorumla- +1 yıl
Oha bunları hepsi var ama cilveli değilim😕
- +1 yıl
@Bendegisikbiriyim bunlar varsa içinde biyerlerde vardır cilve. çıkarması sana kalmıs. ama tabi kocanda öküz olmıcak
- +1 yıl
Eyvallah mutlu ettin😄
- +1 yıl
@Bendegisikbiriyim sen soruyu soran değilsin :)
- +1 yıl
Jsidndidkxisis biliyorum😁
- +1 yıl
Kızma tamam beaa
- +1 yıl
@Bendegisikbiriyim yok kızmadım sasırdım basta anlamamıştım. sende mi evlisin ki
- +1 yıl
Yok hic sevgilim falan da olmadi dedim ondan midir yaw sorayim😄
- +1 yıl
@Bendegisikbiriyim ama illa gerekecek bunlar. içinde varsa korkma zamanla çıkar.
- +1 yıl
Sağ ol
+1 yılİçinde odunluk varsa maalesef bu değişmiyor boşver sen de böyle bir kadınsın sevecekse böyle sevsin seni, değiştirmeye çalışmasın. Affedersin de yani sen hamile kalana kadar anlayamamış mı senin cilve yapamadığını insanı söyletecekler illa. 😄
10 YorumlaYa puşt seni aldatmış sen hâlâ onu memnun etme peşinde. Kendine saygın olsun biraz. Arsız herife bak ya, zeytinyağı gibi de üste çıkmış.
40 Yorumla
+1 yılSeni aldatan birine nasıl cilve yapacaksın? Gerçekten içinden gelerek yapabilir misin? Aynı yatağa girdiğinde bile rahatsız olman gerekir.
40 Yorumlaeşin haksızlık yapmış ama cilve konusunda isteyebilir bilmiyorum libidon ne durumda ama içinden geldiği zaman onu tahrik edecek şeyler yapabilirsin ilişkinize renk katar ama kocan için değer mi bilmiyorum aldatılmak hoş bir şey değil sebebi de çok saçma ve korkakça zaten
20 Yorumla
+1 yılboşamak icin neyi bekliyorsun acaba seni boşamasını?
20 Yorumla- Devamını Gör (147)
Devamını Gör(192)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Tam anlamıyla odunum ve kocam bu durumdan çok rahatsız. Nasıl cilve yapılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler