AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Cilve senin kadinlignda sakli kendin icindeki kadini cikarmalisn
çevrendeki yakın kişilerden fikir al o daha faydalı olur şimdi burda yorumda açık açık yazsak hesabımız kapanır giyimini ve iç giyimini degiştir vucuduna bakım yap daha aktif ol detaylı yazamıyorum maalesef
Cogu kadın bu durumda ama herkes senin gibi kabullenmez. Tebrik ediyorum. Inatlaşma yuksek sesle konuşma güler yüzlü ol güzel giyin
Kac yasinda evlendiniz hic bilginiz yok mu bu konularda
Pardon ama hala seni aldatan birine yaranmaya çalışman çok küçük düşürücü, bu halini sevip evlenmiş sözde birde (!) Hele hamileyken aldatması gerçek bir ahlaksıxlık.
Orasını burasını mıncıkla, bir işle uğraşırken araya gir öp kokla, odaya götür zamansızca. kontrolü eline al. uzak oturma sokul dibine üstüne otur hatta.
seni aldatmis we buna ihtiyac diyor asıl odun olan kocaniz
Böyle adamlar sadece önündekini düşünüyor üzgünüm ama bu olay böyle içinden gelmedikçe bir şey yapmamalısın. Ayrıca sen odun falam değilsin o haketmiyor.
eğer bir aldatma varsa bence sizin eşinizi memnun edebilmeniz çok da olası değil bence bazen zorlamamak gerekir olmuyorsa bırakmak gerekir siz ne yaparsanız yapın kendisi bir kulp bulacaktır
Adam haklı, adam gibi söylemiş durumunu, hala başında şu an, ve hala isteğini belli ediyor, elinden geleni yap derim, eşini kimseye muhtaç etme. Kölesi ol gerekirse, düzelir herşey
Saçmalık kölesi ol ne ya
Yav köleden kastım, bir dediğini iki etme anlamında
Oda kendinden olma bence herkes kendi olabilmeli
Erkek kıtlığı mı var Bu acizlik Sanki adam 4 4lük de kadın eksik.. yapmayın nolur ya
Tamam siktiretsin ayrılsın ok.
Bence bu insanın içinden gelen bir şey, arada jest falan yap. Ne bileyim öp, makas al falan. Küçük bu tip oyunlar onun gözünde seni romantik yapmaya yeter bence.
Sen bırak kızım bunu ben sana diyim kalbin ağır basıyor farkındayım ama ilerisi var bunun o çocuk meselesini de kapat eğer devam edeceksen birdaha da aldatilmak istemiyorsan
Aynı şeyleri yaptım. Nası cilveli olınır. Ne bekliyorum. Anltırım çok rahat
bırak olduğu gibi sevsin neden uğraşıyorsun ki.
Aldatan insan olamaz yaa
🙄🙄
😘😘
yılışık işte
Sen haklısın
Ama kimse sen haklisin demiyor o erkek diyo
Öyle şey mi olur
İhtiyaçlarımı giderdim ahahaha ne kadar basit ya 🤣🤣🤣
Eşin seni aldatıyor ve sen affediyorsun. Önce bu yanlışı düzeltin lütfen, ondan sonra başka sorularınıza cevap ararsınız...
Ah be ya bu adamdan ne hayır gelicek bir de ne kadar iyisin hala memnun etmeye çalışıyorsun biraz istekli ol ilgini daha çok belli et diyebilirim aslında bunları söylemek istemesemde...
Soğumasaydı aldatmazdı azcik akıllı olun çocuk oldu boşa gitsin
Bunu yaşayan tek sen değilsin.. imtihandasin Allah büyük sabret kardeşim
Jartiyer giy ruj sür saçları boya abartmiyacak şekilde yüzüne tebessüm et bu dediklerimi yap senden dörtyüz doğurtmasa bana şükür edeceksin
Karakterin bu saatten sonra değişemez ki. Cilveli olmak doğuştan gelen bir şey. Yapmaya çalışsan da yapmacık olur ve yine memnun kalmaz sanırım.
Mesele cinsellik değil bundan eminim eşine guleryuzlu değilsin o nerdese yanlış anlıyorsun iletişim problemleriniz var ciddi şekilde
Ben de tam tersi normal konuşurken cilve yapiyormuşum gibi 😔cok muzdaribim bu yüzden
Ya cilve yap bana demek ne saçma bir şey hatun buldun yatır yatağa
Yorumu mu okumanızı tavsiye ederim.
İstediğiniz kadar cilveli olun. Sizi yine aldatacak. Kanı bozuk kocanızın
İçinden gelmiyorsa yapacakların yapmacıklıktan öteye geçemez ve o bunu hissederse bişeye yaramaz
Zaten sen ilgimi eksik etmedin diyorsun. Bence o aldatmak istemiş
Her şeyi geç o herifi miden nasıl kaldırıyor cidden
Sende aldat ödeşin sonra postayı koy. Bunu yapan yine yapar kodumun çocuğu😡
cilve yapmak için sanalda konuşarak öğren seksi elbiseler giy iç çamaşırı giy fantazi giyimler giy
Eğlenmeyi bilmelisin o zaman cilve de olur eğlenmek nedir ufak şeylerden memnun olmak v. b
Sana bunun dersini vereyim adam mest olur evden çıkmaz
Aldatacak ve sizi mi suçlu bulacak? Ben olsam siktiri çekerim
Boşa ya da boşanma ne biliyim ya kötü durum bu çok ama artık çocuğunuz da var 😔
Aldattigi kari cilve yapmis hosuna gitmis
ne manyak yaşam tarzı bu
Kocan varsa ne işin var burda önce buna bakmak gerek
Yani en mantıklı yorum bu olmuş..
neresi mantıklı yorum bu platformu gereksiz kendi amaçlarına kullanan insanlardansınız belli ki amacı doğrultusunda olsaydı böyle bir yorum yapmaz ve hak vermezdiniz bir bak bakalım sitenin amacına
Bak seni pis ederim hadsiz it.
Siteyi bilmiyormuşum gibi bana anlatma. Neyin ne olduğu belli ve amacı doğrultusunda daimi kullanan kimse yok. Boş yapıp canımı sıkma kerkenez.
@RealistPanda işte siz bu kadar gereksiz sizin gibiler bu sitede gereksiz siteyi amacı doğrultusunda kullanmak var birde senin gibi sığ düşünen kim ne olduğunu biliyor diyen aklı uçkur olan tipler var ne yaparsın kelimelerine tek bir değer bile veremiyorum istediğini söyleyebilirsin hiç bir şey yapamazsın elinden geleni ardına koyma
Senin kadar gereksiz bir tospağa görmedim bu sitede emin olabilirsin. Konu neredeydi nereye geldi boş beleş tantana yaratan fikri olup beyni olmayan kör ve düşünceleri zımparalanmış patavatsız ve hadsiz lanet mi lanet bir insansın. Sana bundan gayrı cevap yazmak haramdır.
Suratına tükürsem de değişmez sıfatın. By.
@RealistPanda he kardeşim he sen çok sabırlısın mükemmel konuşuyorsun sen haklısın böyle devam laf anlayana anca laf sok boş konuşan senin sözlerindeki insanlara karşı kullandığın sinirleri zorlayan ancak bende tesir etmeyen küfürlerin sen kendini zihnini ve düşünceni değiştir ilk önce konu nereden nereye geldi diyorsun ben sana söylediğine karşılık bir şey yazdım oradan geldi farklı bir konu yok insanları farklı düşüncelere yanlış fikirlere sokan kişi senin sığ düşünceli zihnin sen bana istediğini söyleyebilirsin laf bana değil ancak söz dinlemeyen birine aittir ben seni bilgilendirdim senin kadar rencide edici konuşmadan çünkü belli senin terbiyen yok öğren eğit kullan sonra gel o zaman insan gibi tekrar konuşmayı dene mevlana nın bir sözü var edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum zanneder seninki de o hesap senin boş kelamına anca bir atanın sözü tesir eder
Adi şerefsiz Acımasız köpkk!!! Ama madem boşanmak istemiyorsun bana ulaş Diğer adım cilve. Sana her şeyi anlatırım.. Kadınlık nedir her şeyi..
Bence o yüzdeğn değil 😒
Neden peki
Sinirlenmiştir benceğ kendi halindeğ 😒
Diyorsun
Eveğt 😒
Sen niye seni aldatan biriyle berabersin kendini resmen küçük duruma düşürüyorsun boşa gitsin
Eşin zaten başkasını s. kiyor ne soğumasından bqhsediyorsun?
Kocana aşırı sinir oldum hem suçlu hem güçlü
Sen direk ayrıl ablam
Sibel can ızle taklit et🤣🤣
Kocan marangoz degilse imkansiz
Yaz tavsiye yapayim yda aile terapisyenine gidin
Cok uzuldum gercekten gecmis olsun
Aldatılmayı nasıl affediyorsunuz anlamıyorum.
Boşver yapmacık olma kendin ol
Bosanman lazim niye affettim
adam aldatmış bahanesi de ihtiyaçımı gördüm bu evli adamlarla bu kadınlar nasıl yatıyor anlamıyorum
Bende anlamıyorum. Ömrü boyunca aldatılmak istiyor herhalde
Işte bu yuzden takip ediyorum bu kizi net cevaplar😂
İşim bu 😎
Valla nasıl yazılır bilmiom bu kelime ama ideolumsun
Beni idol gösteren ilk kişisin 😊. Teşekkürler
Beni takip etmion ama neyse
Onun ihtiyacına sokayım ben. Şerefsiz.
anne teyze vs ile konuş
Aldattı seni, farkındasın değil mi?
Burcun nedir? Oradan başlayalım
Boşa bence. Adı herif.
giyimin kuşamın yürüyüşün ve konuşmanla tabi :)
bırak olduğu gibi sevsin neden uğraşıyorsun ki.
Soğur tabi kadın dedğin her isteği yaparr