AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Karaktersiz bir insani zora düşünce tanirsin bazen...
Dara düşünce...
Bunlardan biride askerlik donemi
haklısınz :)
Bayanlar aldatmaya meyilli dir. Bu yapılan bir araştırmada ortaya çıkmıştır. Bence bayanların doğasında var bu. İşte karakteri sağlam olanlar böyle birşey yapmaz.
rkeğin aşkı, doygunluğa erdiği andan sonra gözle görülecek şekilde azalır, önüne çıkan her kadın, elde ettiği kadından daha çekici gelir ona; çeşitliliği arzulamaya başlar. Kadının aşkı ise, doygunluğa erdiği andan sonra artmaya başlar. Bu doğanın amacının, türün sürdürülmesi ve elden geldiğince çoğaltılması olmasının bir sonucudur. Erkek bir yılda 100’den fazla çocuğu kolaylıkla yapabilir; oysa kadın, ne kadar erkekle sevişirse sevişsin, yılda ancak bir çocuk yapabilir. İşte bundan ötürü erkeğin gözü her zaman başka kadınlardadır, oysa kadın bir tek erkeğe iyice bağlanır. Çünkü doğa onu, kendisi farkına varmaksızın, gelecekte doğacak çocuğun besleyicisini ve koruyucusunu elde tutacak biçimde davrandırmıktadır. Bu bakımdan, evlilik hayatında erkeğin gösterdiği sadakat yapay, kadının ki ise doğal ve kadının kocasını aldatması, hem sonuçları bakımından nesnel olarak hem de doğaya aykırı bulunmasından dolayı öznel olarak, erkeğin aldatmasından daha güç bağışlanan bir suç olarak görülmüştü
Arthur Schopenhauerdemiş. Ben de üstüne laf etmiyorum...
Gayet güzel bir şekilde anlatmış ancak Ben günümüzde bu şekilde kolay kolay bir kadın göremiyorum. Kadınlar artık paragrafta yazdığı gibi tek erkeğe baglanmayi benimsemiyor.(Bence) Daha doğrusu cinsel tatminlikle doğru orantılı bir şekilde ilerliyor ilişkiler. Şunu mutlaka duymuşsundur; kadınını yeterince doyuramazsan gözü dışarı kayar. Bu ve buna benzer laflar çok. Tabi ki işin bir de göreceli kısmı var. İşte burada karakter devreye giriyor. Paragrafa göre Erkeğin gözünün dışarda olma sebebinin daha fazla çocuk yapma isteğine dayanıyor. Ben bunu saçmalık olarak görüyorum. Kimse gayri meşru olarak birlikte olduğu birinden çocuk istemez. Bu bilinen bir konu. Bilinen bir konu daha var ki buda kadınların erkeklerden daha kuvvetli cinsel dürtülerinin olması ve bir o kadar da bu konunun onlarda bir zafiyet yarattığı gerçeği de göz ardı edilemez.
1. kadını doyurma sadece cinsellikle ilgili değil, kadın cinsellik olamadan hayatının sonuna kadar yaşar merak etme. Ama ilgisiz bir ömür yaşayamaz bir iki ay içinde en geç arayışa geçer evet. Tabi bu askerlik gibi zorunu bir halde değil, tericihi olduğunda.2. erekeğin çocuk yapma dürtüsü bilinçaltında bilinçüstüne yansıyan arzular vs oluyor. ve kadınalrın dürtüleri erkeklerin yanında hiç çünkü kadınlar o dürtülerini bastırmasını da çok iyi bilir.
Başımıza ne geldiyse Yıllardır kadınlardaki bu duyguları bastirmaktan gelmedi mi? O yüzden kapalı bayanlarda ki ahlaksızlık çoğalmadı mı? Şimdi sen soyle nasıl oluyor da kadınlar bu dürtüleri bastirmasini biliyor. Bakın biz burada sabaha kadar tartışırız ancak yolun sonu her defasında görece ye gelir. Bu konuda hele hele günümüzde böyle bir konuda genelleme yapmak ya da tek düze cümleler kurmak yanlıştır.
Ben erkeklerin bu kadar umutsuz olmasını anlamıyorum. Kızlar arasında gerçekten temiz kalmış güvenmek isteyen o kadar çok ki. Ama erkekler genelde sarışın bol makyajlı görmüş geçirmiş kadınları tercih ettikleri için bu ön yargıların içine hapsolup kalıyorlar.
Yanlış düşünüyorsun. Çoğu erkek kötü tecrübe edindiği için böyle düşünür (ben dahil). Zaman kötü, insanlar kötü..
artık ilişkiler menfaat üzerine kurulu olduğu için kısa sürede ortaya çıkıyor kimin ne olduğu. hak verdim sana helal olsun..
teşekkür ederm :))
bişey değil :)
Bu ne ulan kaç gündür asker sorusu içim dısım asker oldu tövbe sabırr
her zaman şu soruyu sorarım... kızlar askere gitse ve bekleyen erkek olsa... ;) ? ? ? ?
aslaa beklemezz
o ne ya :)
Bilemedim ki şmdi o.0 bnce genel evler zengin olur :D
genel evler mi zengin olur? anladım sarhoşsun sen.
Madem elletmiycen niye gösteriyorsun? Madem gösteriyorsun niye elletmiyorsun?
Oyuncak ayıcığı herkes sever, taki yenisi alınıncaya kadar...
:))
Anladığın içinmi yoksa anlamadığın içinmi bu gülücük?
(Anlamadım dersen karizman çizilmez öerak etme)
Daha asker olmadim ama her zaman derim birine bel baglamak dogru degil diye
Haklısın ama biri travma geçirirse birine tekrar güvenmek daha zor..
tesekkur evet kesnlıkle katılıyorm
Rica ederim
iyi demişsin ama son sözü nefis söylüyor. kız nefsine yenildiği ana kadar son söz söylenmemiştir. yani kıza güvenmek diye bir şey yoktur olamaz.
haklısınz
Bu atarlanmanın kaynağı nedir çok mrk etttim. nereden çıktı pat diye gelmez herhalde
Bu soruya daha önce yorum yapmıştım ama kapattılar hesabı :D tekrar haklısın demek istiyorum :)
haha teşekkür ederm :)
Haklisin iste var böle rspular sen orda vatani gorevini yaparken iki dakka gtune sahip olamayan.
o konu derin 6haziran ayrıldık. çataktaydım ne zor günler geçirdim be.
Nerde yapiosun askerligini
askerliğimi bitirdim ben ocakta. van çatakta yaptım.
geçmiş olsn /:
neden üzüldün?
zor günler için.
öyle ama fazla üzülüp yıpranmanın bir anlamıyor.. normalde fazla acıtmazda askerde olduğum için fazla koydu.. bitti artık. kimle isterse onunla mutsuz olur umarım onun mutsuzluğu benim mutluluğum olucak :@
inşallah dediğin gbi öyle insanlar mutluluğu haketmiyor
umarım :)
Siz 3G ile dünyaya rahat bağlanın diye birileri saatlerce elinde G3 ile nöbet tutuyor biraz vefa
Askere gidecem kız arkadaşım yok bu soruyu es geçiyorum:)
pekiiğ :)
Belki beklemek isteyen kızlar var ama bir söz veremiyor erkek onu napıcaz?
O değil de. Bedelli yapacağım. Para çok yaş sınırına takılıyorum. İşin özü kimseyi bekletmicem. :D
o.0
bu zaten karekter meselesi karektersizse erkeğide aldatır kızıda aldatır
haklısnz
Sonuna kadar haklisin.
tsekkur ederm
eee yani sonuna kadar haklısın :))
tşekkürler.
Cokzel acıklamıssın valla bravo
teşekkür ederim.
Kesinlikle katiliyorym
teşekkür ederm :)
Sonuna kadar haklısın
teşekkür ederm
Doğru söze ne denir ki
Benimki uzman çavuş asla ayrılmam ondan
Özet geç okumadım
Harika bir soru ve yazı
teşekkür ederm
ah ah nedesem bilmem ki
işte hatunun hası :) temız konusmus
Teşekkürler :)
Saygı duydum. Söylediklerin doğru bastan sona
teşekkür ederm :)
Çözüm; kadınlarda askere gitsin:D
giderm izin vern valla giderm.
sakin ol şampiyon:D askerlik ne kadar kolay geliyor size:D
biliyorum vallahi yaparm seve seve yaparm
Yahu neyini biliyorsun, senin bildiğin göreceklerinin yarısı bile değildir..
Seven kadın bekler. Seviyorsa bekler
'sevg' kişiden kişiye değişiyor artk bu devrde ama
Sonuna kadar dibine kadar haklisin
teşekkür ederim :)
Rica ederim ne demek
Seviyorsa her türlü bekler
yani :))
Ama erkekte sevdalısını hangi durumda olursa olsun yalnız bırakmaz gerekirse firar eder gider elini tutar bizim zamanımızda askerlik 15 aydı gençler şimdiki askerlikmi. d
doğru tabi
bu kız haklı beyler !
haha teşekkürler :))
seni kızdrmışlar belli kulağını çekcem onların ben :))
aynen öyle :))
alkış alkış ayakta :))
Haha teşekkür ederim (:
herkes hasta ya allahııım töbest :D
seviyosa ölünceye kadar bekler her türlü
Haklisin :)
teşekkür ederm
haksız olduğun bir nokta var aslında
neresi :)
kesınlıkle
tesekkurler
Ağzına sağlık
teşekkür ederm
Gozden irak gonulden irak mevzu
aynn :)
you're right pamps :D
teşekkür ederimmm (:
ya öyleleri için ne desen azdır. öyle kızları pardon karıları alıp pazarlayacaksın zorla anca o zaman rahatlar insan herhalde
Haklısın.
Bende sevmiyorum çünkü biri bir erkeği korkutuyor. üzüyor.
Sonra o erkek bütün herkese karşı korkuyor güvenmiyor.
Bu sefer o erkeği seven kız yıkılıyor.
napalım düzgünleride var. Allah kimseye öyle bir şey yaşatmasın. insanın çevresine bile yaşatmasın
amin.
amin
haklısın kardeşimmm
teşekkür ederm
haklısın
teşekkür ederm
Okuyamadim telden girdiğimden özet geçsen?
bazen sırf insanları kızdırmak için böyle şeyler yazıyorum doğru ama bazen :=).
:* bilmiyorum
Sonuna kadar haklisin.
teşekkür ederim :)
hayırdır sevgilin askerdemi?
hayr :)
Hemfikir.
teşekkür ederm
Haklısınn
kesinlikle haklısın. iyi bayramlar:)
tsekkurler sizede
asker candır
aynen :))
Kafana sık ve öl :D
sebep?
Profil fotoğrafından esinlendim :S Silahlara fazla merakın var herhalde, cash gibisi :D
haha aynen öyle.
:D Varsa 1 kurşun rus ruleti oynayalım.
:Dd
Haklısın.
tsekkurler
Haklısın valla
Gerçekten haklısın
teşekkür ederm
kesinlikle haklısın
teşekkürler
bencede haklısın
teşekkürler