Askerdeki sevgiliye nasıl davranmak gerekir?

Sevgilim askere gideli daha 2-3 hafta oldu, askere gittiğinden beri her gün aradı beni ve gayet güzel konuştuk. Her defasında beni çok özlediğini ama ortamı hiç sevmediğini söylüyordu, ama bu akşam sebepsiz yere konuşmanın sonlarına doğru bağırmaya başladı bana, askerdeyim sivil hayattaki gibi olamam dedi, asker sırasında herkesin içinde küfür etti bana.. Normalde de küfür eden biridir ama bana karşı küfür etmez. Ne yapacağımı şaşırdım, konuşmayı böyle kötü kapatırsak bi daha aramam dedi, ben de tamam kapat o zaman dedim. Öyle deyince tekrar aramam dedi, ben de tamam sakin ol o zaman yarın görüşürüz dedim, kapattık. Askerdeyken sabırlı olmak lazım biliyorum ama 15 ay nasıl sürcek bu? Onu çooook özledim, of keşke görebilsem.. Bana yardım edin, nasıl davranmalıyım o askerdeyken? Sürekli özlediğimi söyleyince daha çok üste çıkmaya başlar mı?
Güncellemeler
+1 yıl
az önce komutanından izin alıp aradı beni, özür dilememi bekliyormuş ama dilemedim, yine sinir oldu tabi ben askerim burda falan dedi.. galiba askerdeki bütün herkesin klasik cümlesi bu olmuş. beni böyle sinir edeceksen aramam bi daha diye en az 5 kere söyledi ben de alttan almaya çalıştım da, bu ne ya?
Askerdeki sevgiliye nasıl davranmak gerekir?