Ailenizin evliliğe onay vermediği biriyle kaçıp evlenir misiniz? Dün akşam yıllar önce kaçıp evlenen bir arkadaşımın boşandığını öğrendim. Biraz sohbet ettik kaçarak evlendiği için çok pişman olmuş. Eşi de ailesi ile görüşmediği için psikolojik olarak iyice çökmüş. Yazık günah vallahi. Siz kaçarak evlenmeyi düşünür müsünüz?
Merhaba, Evet olur olabilir. Ailemin onayının hiç önemi yok. Ben ne dersem istersem o olur. Ana kuzusu değilim, ailem bana kararlarıma saygı duymak zorundadır..
Günümüzde evlilik ile boşanmalara bakarsak zaten boşanmalar daha çok. Ancak bu boşanmaların sebebi kaçarak evlenmeleri değildir..
Abim de kaçırdı, 6. Çocuk yeni oldu ve şu an kız tarafına gittiler. Abim kaçırdığında kız tarafı düğüne üç otobüs geldiler..
Kaçıran çok yakınım var ve çoğu mutlu! Her şey yolunda..
Ben bir kere isterim vermezlerse kaçırırım. Aşkımdan vazgeçecek halim yok! 😅
Evliliği iyi ya da kötü yapan sadece eşlerdir. Kimi eşler yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir! 😅
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor. Hemen hemen herkes ihanet ediyor. Doğru dürüst seven yok ki!
Aile neden razı değil o da önemlidir. Bazıları bile bile ateşe atıyor kendini! İşsiz güçsüz sorumluluk sahibi olmayan çapkın saygısız kişiler ile birlikteler. Uyuşturucu alkol vb şeyler kullanan kişileri şahsen bende istemem!
Fakat yok kültür eğitim yaş maddiyat farkı falan filan bunlar çok çok saçma!
Hayır, düşünmem. Kaçarak evlenen ve şu an mutlu mesut bir evliliği olan kuzenim var. Ailesiyle arası düzeldi tabi ama düzelmeseydi de evliliğini etkilemezdi. Ailesi gereksiz, haksız, sebepsiz yere evlenmelerine karşı çıkmıştı. Kız sevdiği adamla evlenemediği için psikolojik olarak çökmüştü resmen. Kimse kusura bakmasın, bazı aileler geride bırakılmayı hak ediyor.
https://youtu.be/pc5SQI85Y-M Demiş Sezen Aksu ama🤓 Şimdi birini çok sevsen ailesi kesinlikle vermiyor olsa , aşkım beni kaçır dese yok mu diyeceksin eey zalım 😄
Ya evlenmeyı dusunmek bır yana kaysın da daha ınsan gıbı ınsanla karsılasıp karsılasmayacagımı kestıremıyorum. Oyle bozulmus kı bazı seyler arkadas bıle edınemıyorum bu devırde://. Guven mı kaldı, sırtını yaslayabılecegın ınsan mı kaldı, suistimal mı edılmedık yeterı kadar. Ha hala ne olursa ınancımı kaybetmem guvene, sevgiye daır ama sılmem aılemı ne kadar sevsemde. Zaten bırseylerın cok basındayken tanıstırırım en azından aılemdenbır ıkı kısıyle. Oyle ıkı taraf ıcınde rahat olur dıye dusunurum yani. Karsındakı ınsanı ne kadar sevsen tanisan bıle o sıler senı aılen sılmez. Gozu kararir bısey olur canini yakmaktan korkmaz erınmez ama aıle baska dıye dusunurum. Benımde cevremde kacıp mutsuz olan veya tersı olan yuvasi ıyı olan kısıler var ama tasvip etmıyorum yani. ://
Her kızın ilk aşkı babası olduğuna göre babası izin vermeden kızı alma ihtimali olamayacağına göre limit 1/0 sonsuz olduğundan bunun cevabi aile izni almadan kızı alma ihtimalinin olmadığı çıkmaktadır. Hem o kız isteme merasimini yaşamadan bir anlamı olmaz. 😆
Ailenin neden görüşmesini istemediği ile ilgili bir durum. Eğer boşu boşuna adam gibi adam olan birine vermiyorlarsa aman kızım, oğlum dizimin dibinde dursun kimselere vermem nazı ise kimse kusura bakmasın evlenilecek.. ama damat veya gelinin kişiliğinde yaşantısında bir soeun varsa gözleri tutmadıysa ve bunu taraflar aşkından göremiyoesa aile haklı demektir. Genelde de kızlarımız (ailesinin istememekte haklı olduğu) yanlış insanlarla evlendiği için boşanmslar çok normal. Ama mutlu olanları da gördüm. Yine de biz de mutlu oluruz diyip özgüven patlaması yaşamayın evlilik zor zanaat. Oyuncak değil
Büyük konuşmak istemiyorum ama asla yapmak istemedigim şeyler arasında.. Ama kim böyle bir şeyi düşünür ki zaten anlık gelişen bir durumdur sevdigin kişiye kavuşma veya aileden kurtulma evden kaçış yolu olarak vs. Ama ne olursa olsun babamın evinde daha prenses gibi olacağımdan eminim. Baba anne yoksa arkanda bir yere kadar tabi bazı aileler çok sıkıntılı bu durumda olsam belki bende kaçardım
Kaçarak evlenmeyi düşünmüyorum. Eğer ki ailem istemezse neden istemediklerini dinlerim. Akla yatkın değilse dedikleri bunu onlara açıkça belirttikten sonra yüzüğümü takarım, evimi dizmeye başlarım vs kısacası evlilik adımlarımı önlerinde gerçekleştiririm
hayır ailemi birakamam, bir daha gorusmeme ihtimalini goze alamam. ailem istemiyorsa orta yol bulmaya çalışırım. ailemin benim mutsuzlugumu isteyecegini asla dusunmedigimden onların neyi sorun ettigini anlamaya çalışırım. bazen insanın asktan gozu kor olabiliyor ve goremediklerini gosteren insanlar gerekiyor. o sebepten kacmam.
Ailem benim istemediğim bir kişi ile evlenmemi istemez, bunu en başında belirteyim. Ayrıca benim sevdiğim insanı da kabul etmeyecek hiç bir gerekçeleri de yok... Bu sebep ve nedenlerden ötürü kaçmam. Sadece kaçarsam insanlardan kaçarım, oradan da kaçamazsam aklımı kaçırırım 🤧😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır evlenmem zaten kaçıpta evlenip mutlu olanı hiç görmedim de duymadım da hem bazı insanlar kaçtığı için kıza bir sürü eziyet ediyor arkasında ailesi olmadığı için sonra da kız itiraz edince de ee sen benim oğluma kaçtın kaçmasaydın diyorlar ki böyle demekte haklılar da
Hayır ve kesinlikle tavsiye etmem. Gece kulüpleri vs yerlerde çalışan kadınların çoğu ya gençken evden kaçmış veya kocaya kaçarak hayatı kararan insanlar. Em kötü aile yabancıdan iyidir.
Ben acayip uyuz bir insan olduğum İçin orta yolu bulmaya çalışırım ama asla evlenmek için kaçmam zaten ailemden kaçıyorsam gittiğim adamdanda bir gün illaki kaçarım.
Not: Ailesine yanlış yapabilen bir insana kimse güvenmez güvenmemeli zaten 😊
Sizden yaşça büyük insanların hayat tecrübelerine kulak verin, aileniz istemiyorsa elbet gördükleri birşey vardır. Ruh hastası değillerse keyfi reddetmezler. Kaçmam şahsen...
Şimdi süslü hayaller kurmaya hiç gerek yok bence hayatın gerçekleri çok belli, öylelerinin sonu şiddet kavga derken mutlaka boşanmayla bitiyor bende çok şahit oldum
Geçmişte az kalsın başıma gelicekti erkek arkadaşım kaçırmak istedi defalarca ama ben kabul etmedim ailemi dinledim. Ayrıldım ve şu an hiçte pişman değilim
Dusunmezdim cunku bu devirde hakkaten gercekten sevipte duzgun iliski yurutecek insan parmakla sayilacak jadar az kaldi aileyi cignemeye kimse icin degmez gerek yok
babam evlatlıktan reddeder söyledi çünk bir ara konuştuğum biri vardı kaçırcam seni dedi bunuda benim akraba duymuş babama dedi hmen delirdi evde kendini kaybetti vururum dedi ağladı
Hayır yapmam. Ailemin fikirleri benim için önemli ve dediklerini de ederim. İstemediğim bir şey olsada bir şekilde beni ikna ederler. Ama bugüne kadar ailemin dediğini yaparak pişman olmadım.
Büyük konusmamayımda yapmam oyle bısey bugun senin için aileyi bırakan yarında başkası için seni bırakır... Anne baba duası alıp evden cıkmak varken kacmak acı 😐
Yok öyle değilde kaçmak ayrı ailenin rızası olunca evlenmek ayrı gerçi kimsenin durumunu bilemeden yargılamamak lazm tabi evlenir karsılıklı anlasır bosanır yıne evlenır ama biri için aileyi bırakan yarında biri için kocayı bırakır 🤷♂️
Büyük konuşmayı istemem ama Ailemi hiç bir erkek için yüz üstü bırakmam Şöyle bişeyde var Ailemle mutsuzsam mutluluğu sevdiğim adamla bulacağıma eminsem kaçarım 😃
Kaçarak evlenmek doğru gelmiyor. İlk olarak ailemin gördüğü mantıklı bir şey olabilir ve ben bunu fark etmemişimdir. Böyle bir durum yoksa da hepsi bilir yine de evleneceğimi sadece onlarsız evlenirim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilimin annesi bile ağzımı aradı kaçar mıyım diye hayır bizde olmaz öle şey dedim 😄 Deli mi ne kaçar mısın diye soracağına problemi çöz gel iste ailemden
Hayır. Ailemi üzecek bir davranışta bulunmam, kendimi üzerim daha iyi.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evlenmek için kaçmistim ona ne heyecan ne ask derdik sonra da ondan kaçtım boşanmak için.. Hayat o kadar garip ki bir gün seve seve yaptığın gözün dahi görmediğin şeyı bırakmak için sevinir olursun.
Büyük konuşmak istemiyorum, sonra başıma geliyor çünkü. Fakat düşünmem böyle bir şey. Ailelerin arasındaki gerginlik ister istemez bize yansır, kaçmak yerine ikna etmeye çalışırız.
ailem karısmaz bana pek.. ama kız tarafının aılesı ıstemezse dusunulur... yani gönüllerini alabiliriz bir şekilde diye dusunuyorum ama bu son care tabii
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır. Ben sevsem ailem onaylamasa bile üzülür yine kaçmazdım. Şi. di kesin konuşmayayım. İstemezdim yani
Büyük hata diye düşünüyorum giderken arkanda bıraktığın kişileri kırmadan istegini gerceklestirmelisin geri döndüğünde yine arkanda hice saydığın insanlarla birlikte olucaksın aile sonucta birisi icin anneni babanı kırmaya değmez
Üzüldüm ama yani ailemin herkese izin vereceğini düşünüyorum. ha yok verilmezse ya bir bildikleri vardır derim ya da başka erkek fikrine tahammül edemeyeceğim için kaçarım. kocaya kaçmış olurum işte. ailem d benden ayrı kalamaz barışırız.
Kaçarak evlenen çoğu insan pişman oluyor. Ailesindeki şiddet ve anlaşmazlık nedeniyle kaçan bile.. En iyisi kendi ayakların üstünde durmaya başla hayatından sen sorumlu ol. Birine bağlı yaşamak hoş bir şey değil.
Valla babamda diyor sürekli kaç kocayada masrafın 2 ye bölünsün bari diye 😂 benim ailem küsmezki sadece heyecan olsun diye kaçardım kaçacak olsamda zaten daha çocuk sayılırım 20 yaşında bir kızın dişi kuş olmaya hazır olduğuna inanmıyorum 😂
Bu devirde kaçarak evlenen kızlara acıyorum. Allah korusun çok sevsen bile, oldu ki anlaşamadın, rahatlıkla evine döneceğin baba evine dönemeyeceksin, Ha onlar ana baba bağrına basar. Yüzün düşmesini istemiyorsan, Kaçarak evlenme güzel kardeşim