Boşanırsın olur biter. Karşı taraf duygusal anlamda harap olur ama aynı şey sana da olabilir. Ayrıca zaten gerçekten severek evlenirsen bu çok düşük bir i ihtimal.
why not? because dear, you are married already :D aynı anda iki kişiye aşık olamazsın, evliyken aşık olursan birinden birini seçmen lazım, aksi halde 3'ünüz için de durum tehlikeli bir hal alır :=)
tehlike şurada honey, karı koca ve aşık birbirini öğrenince 3. sayfa haberlerine konu olma ihtimali var... bir *m bir çift m*me için bunu göze almaya değer mi bilemiyorum :D
ablacığım sen kendini Hollanda da falan mı yaşıyor sanıyorsun, başkasına aşık olmak değil, ayrımı iyi yap -evli bir kadına aşık olmak veya evli bir kadının aşık olması- bizim ülkemizde bu durum 3. sayfa haber nedeni :)
ahaha karısı-kocası ilgisiz davranmaya başlayıp başkasına aşık olan çok fazla insan var karakterin (varsa) başkalarıyla kıyaslamadan iyice düşünüp yaz buraya okey aşko?
haddini bil ilk önce saba kalmadı benim karakteriöi kişiliğimi sorgulamak ilkönce sen kendine bak sonra başkadını sorgula kıyasla Allaha şükür o kadar küçülmedim düşmedim kişilik karakter yoksunu değilim alçalmadım o kadar