Aşk İlişkileri Buradaki kızların tipi neden güzel değil 🤔🙄🤣? Joklsdox Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cidden özellikle mi önüme çıkıyor. 1 Tane güzel yok. Neden? Buradaki kızların tipi neden güzel değil 🤔🙄🤣? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Miminimi Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. KS eliyor güzelleri çıkarıp çirkinleri alıyor içeri tıpkı erkeklere yaptıkları gibi 1 3 Yorumla Joklsdox +1 yıl Ben YAKIŞIKLIYIM bence Yorumla Miminimi +1 yıl Sence öyle ama bence öyle değil herkes kendince güzel yakışıklı zaten Yorumla Joklsdox +1 yıl 😏😏😏 Yorumla
_DerinvesOnsuz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzel bakarsan güzel görürsün ya, güzel bakmadığın içindir sjsjjs 0 5 Yorumla Joklsdox +1 yıl Olsanız bakacam da. Benim çok altimdalar Yorumla _DerinvesOnsuz +1 yıl Olsanız derken, kendimi kastetmedim ben bunu yazarken. 😉 Yorumla Deryadeniz35 +1 yıl fake kiz bu. kendini aron piper sanmis kiyamam Yorumla _DerinvesOnsuz +1 yıl @Deryadeniz35 😂😂😂şunu diyenlere gülüyorum artık😌🤭 Yorumla _DerinvesOnsuz +1 yıl Fotoğraflsrımın kullanıldığı doğrudur ne yazık ki🤷♀️ Yorumla
RadaGast Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. dışarıda kimse bakmadığı için burada değer kazanıyorlar kanka ondan dolayı güzel kız işini dışarıda hallediyo zaten :D burdakılerde kara tavuk yuzune baksa 40 gün yumurtlamaz ama ego tavan :D 0 0 Yorumla
Rumpless Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dediğin kadar yakışıklısın ve işin görüş sitesine mi kaldı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Lan bacım evladı güzel çirkin olacağını sen secebiliyor musun eminim maymun popona benziyorsundur 0 13 Yorumla Joklsdox +1 yıl Kesin öyleyim zaten. Tipsizler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüzün sicilmis gibi pi c kurusu Yorumla Joklsdox +1 yıl Zavallısın sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kes tipini sktigim Yorumla Joklsdox +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla _DerinvesOnsuz +1 yıl Kes tipini sktiğim diyor Yorumla _DerinvesOnsuz +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla _DerinvesOnsuz +1 yıl 😂 😂 😂 Kanka nolur bana istek at lütfen kimsin sen Yorumla Joklsdox +1 yıl @_DerinvesOnsuz bir sus aamk ya. Herkes orjinalde kimsin diyip duruyor Yorumla _DerinvesOnsuz +1 yıl Sen kime ya diyorsun terbiyesiz. Yorumla _DerinvesOnsuz +1 yıl Şurda bir moralim bozuktu güleyim dedim çok mu Yorumla Joklsdox +1 yıl @_DerinvesOnsuz kızım git başka yerde yaz ne yazıyorsan. Seninle mi ugrasacaz Yorumla _DerinvesOnsuz +1 yıl Beni sırtında taşı mı dedim yapma gözünü seveyim ya. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl GS'li totoş kıçını kim kaldırdı da böyle laflar eder oldun. Tam kıro söylemleri bunlar. 😆 0 0 Yorumla
Aylnaylnn Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sen cok mu guzelsin knk 0 1 Yorumla Joklsdox +1 yıl Evet Yorumla
minikbira Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl İdare et artık ya 0 1 Yorumla Joklsdox +1 yıl Edemiyorum ya Yorumla
acheliaa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yakışıklı erkek de yok. 0 8 Yorumla Joklsdox +1 yıl Var Yorumla acheliaa +1 yıl Sen misin o yakışıklı? Yorumla Joklsdox +1 yıl Evet benim Yorumla acheliaa +1 yıl Fotoğrafın nerede? Yorumla Joklsdox +1 yıl Profilden bakarsin Yorumla acheliaa +1 yıl Aron Piper yakışıklı zaten ben seni merak ediyorum. Yorumla Joklsdox +1 yıl Al tamam koydum istek üzerine.Ben mi o mu. Linç etmeyin ama Yorumla acheliaa +1 yıl Hee sen şu mizojinist kekosun. Tabii ki aron soruyor musun bir de hdsjsh Yorumla
Barbieeegirl Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Burada ne güzel ne yakışıklı var b*k gibi sitedir 1 0 Yorumla
Lilicлкша Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ben varım 0 3 Yorumla Joklsdox +1 yıl Bana yetmiyorsunuz Yorumla Lilicлкша +1 yıl Okey balım Yorumla Joklsdox +1 yıl 🍎🍒🍷 Yorumla
Weblycker Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Var güzel 0 4 Yorumla HellBound +1 yıl E yok Yorumla Weblycker +1 yıl @HellBound ben güzelim Yorumla HellBound +1 yıl @Weblycker senden güzeli yok zaten o şüphesiz Yorumla Weblycker +1 yıl @HellBound ben topum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
KS eliyor güzelleri çıkarıp çirkinleri alıyor içeri tıpkı erkeklere yaptıkları gibi
Ben YAKIŞIKLIYIM bence
Sence öyle ama bence öyle değil herkes kendince güzel yakışıklı zaten
😏😏😏
Güzel bakarsan güzel görürsün ya, güzel bakmadığın içindir sjsjjs
Olsanız bakacam da. Benim çok altimdalar
Olsanız derken, kendimi kastetmedim ben bunu yazarken. 😉
fake kiz bu. kendini aron piper sanmis kiyamam
@Deryadeniz35 😂😂😂şunu diyenlere gülüyorum artık😌🤭
Fotoğraflsrımın kullanıldığı doğrudur ne yazık ki🤷♀️
dışarıda kimse bakmadığı için burada değer kazanıyorlar kanka ondan dolayı güzel kız işini dışarıda hallediyo zaten :D burdakılerde kara tavuk yuzune baksa 40 gün yumurtlamaz ama ego tavan :D
Dediğin kadar yakışıklısın ve işin görüş sitesine mi kaldı.
Lan bacım evladı güzel çirkin olacağını sen secebiliyor musun eminim maymun popona benziyorsundur
Kesin öyleyim zaten. Tipsizler
Yüzün sicilmis gibi pi c kurusu
Zavallısın sadece
Kes tipini sktigim
🤣🤣🤣
Kes tipini sktiğim diyor
🤣🤣🤣
😂 😂 😂 Kanka nolur bana istek at lütfen kimsin sen
@_DerinvesOnsuz bir sus aamk ya. Herkes orjinalde kimsin diyip duruyor
Sen kime ya diyorsun terbiyesiz.
Şurda bir moralim bozuktu güleyim dedim çok mu
@_DerinvesOnsuz kızım git başka yerde yaz ne yazıyorsan. Seninle mi ugrasacaz
Beni sırtında taşı mı dedim yapma gözünü seveyim ya.
GS'li totoş kıçını kim kaldırdı da böyle laflar eder oldun. Tam kıro söylemleri bunlar. 😆
Sen cok mu guzelsin knk
Evet
Güzellerde var şimdi hakkını yeme amma banane
İdare et artık ya
Edemiyorum ya
Yakışıklı erkek de yok.
Var
Sen misin o yakışıklı?
Evet benim
Fotoğrafın nerede?
Profilden bakarsin
Aron Piper yakışıklı zaten ben seni merak ediyorum.
Al tamam koydum istek üzerine.
Ben mi o mu. Linç etmeyin ama
Hee sen şu mizojinist kekosun. Tabii ki aron soruyor musun bir de hdsjsh
Burada ne güzel ne yakışıklı var b*k gibi sitedir
iticiler broo havalarıda cabası
Ben varım
Bana yetmiyorsunuz
Okey balım
🍎🍒🍷
Var güzel
E yok
@HellBound ben güzelim