Köpeği oldum, soğutun beni kız arkadaşımdan!

ya abi bi kız arkadaşım var 7 ay peşinden kostüm çok güzel ve aşırı zengin bi kız ben ona göre deilim kız 15 gün önce ilişki teklifimi kabul etti normal bi kız deil yalvarırım soğumak istiyorum birisi bana yardımcı olsun kafayı yiyorum sürekli onu düşünüyorum... ama köpeği oldum soğutun beni benm yaşadıklarımı oda yaşasın onu bıraksam peşimden koşarmı lütfen yardımcı olun ne olur?
Güncellemeler
+1 yıl
bakın sımdı olayı ben sıze uzun uzun anlatmak ısterdım ama bende bıseyler yasadım kız benden 3 yas kucuk ve kızı anlatamayacagım sekılde cok sevıyorum kıza elımı suremıyorum 15 gundur ama dun ole bı yere geldıkkı artık sıttın sene olmaz dedım bu ıs sımdı olmayacaksa bende dedımkı bu bana cektırdıgı acıları tekrar ceksın onun ıcın kıme gıttıysem yardımcı olamadı cevaplar hep aynı kızdan ayrıl bak nasıl sana gerı donuyor dıe kızı cok bıktırmısım ole dıo kendılerı sureklı mesaj atmısım sıkayetcı

Güncellemeler
+1 yıl
dedıkı bıraz duralım yavas gıdelım 1 hafta konusmayalım ben bu bı haftada unutursan unuturum unutamazsam kopek gıbı daha cok kosarım bazen kavusmak tum sorunları cozmuyo verdıgınız cevaplar ıcın saolun ama bı kız bı erkege nasıl baglanırkı ? haklı deılmıyım 7 ay pesınden kosuyorum bana senı sevıyorumm dıor ama benı cok fazla sevme cok konusmayalım falan fılan kafayı yıcem nasıl ınsanlar sevgılerını bu kadar basıt seylerle oyalayabılıyor benm bır sanıyem onu dusunmeden gecmıyor onun yaptıgına bakın
Köpeği oldum, soğutun beni kız arkadaşımdan!