Köpek gibi sürünsün istiyorım?

2 aylık bir ilişkim vardı erkek arkadaşımla her şey cok iyi gidiyordu ilk başlarda 3-4 bulusma sonrasında benim ailem yazın yazlığa gidiyor ben cumartesileri tek kalıyorum tek kaldığım için geceleride çıkıyorduk eğlenceye gidyorduk dönüşte beraber kalıyorduk ama iyiydi her şey benle fotoğraf atıyordu ailesi görüyordu instagramda ismimi yazmıştı kızları takipten cıkmıştı ama hafta ici görüşmek istediğimde sürekli bir bahane uyduruyordu yok hastayım yok şöyle böyle herneyse bayramda dedimki dışarı cıkalım cumartesi ama gece kalmak yok dedim bilerek niyetini ölçtüm oda tamam aşk yemek yeriz sonra seni evine bırakırım dedi herneyse cumartesi aradım bana dediki mekana gidelim gece bende hayır sana olmaz dedim normal bulusmak icinde o sırada onların ordaydım normal buluşmayı duyunca napıcazki ya hastayım ben boş ver dedi bende defol git ya dedim ağlamaya başladım tamam bekle oldugun yerde dedi bekledim mesaj atmış evine git bulusmucaz diye sonra 70 kez aradım açmadı heryerden engelledim oda ismimi fotolarımızı herşeyi silmiş clupe gitmiş kızlarıda takip ediyor sürünsün istiyorum

Köpek gibi sürünsün istiyorım?