Daha yeni ayrıldık ve baya kavga ettik basit konulara. Beni her yerden engelledi ve farklı şehirlerde yaşıyoruz yanına gidemiyorum şu an. Büyü ritüel felan istemiyorum. Bildiğniz içimi rahatlatacak dua var mı? Gerçekten hep nasibim o olsun diye dua ettim ve canım çok yanıyor lütfen dalga geçmeyin ve unutda demeyin. Farklı hesap açıp ona yazıyordum ama kavgalarımız baya büyüdü ve kalbimide kırdı artık yazmak istemiyorum. Lütfen yardım edin günlerdir ağlıyorum bişey yiyemiyorum midem çok kötü oldu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir müddet kendi haline bırak, sürekli bir yerlerden yazıyor olman onu döndürmeyecek aksine sıkacak ve bunaltacaktır. Bu tip durumlarda insanlar yaptığı hata genellikle bu oluyor. Ona biraz zaman tanı ve kendisini dinlemesine izin ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim🙏
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBasit bir konu için seni her yerden engelleyip bu kadar kolay senden vazgeçiyorsa onunla mutlu olamazsın kuzum barışsanız bile yine aynı şeyler yaşanır ilişkisine değer veren insan basit bir sebepten ilişkiyi bitirip engellemez her yerden aksine çözüm üretir bir abla olarak sana tavsiyem onu ardında bırak yoluna bak
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok bağlandım ben ona nasıl yapıcam hiç bilmiyorum ayrılığı ben hiç istemiyordum
Cevap sahibi+1 yılOnu düşünerek kendini yıpratma düşünme başka şeylere odaklan yoksa kendine zarar verirsin akışına bırak olacağı varsa zaten olur sende görmüş olursun ciddi mi sana ilişkisine değer veriyor mu
Soran+1 yılOdaklanamıyorum sorun orda. Bulaşık yıkıyorum yemek yapıyorum süreki aklıma geliyor gözlerim doluyor sinirlerim bozuluyor başka meşguliyetimde yok şuanda. Üniler kapalı işim yok evdeyim. Onunla sürekli konuşuyorduk boş zamanlarda bana iyi geliyordu. Ne yapcağmı artık bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılÖğrenciyken eğitimine engel olmayacak bir işte çalışabirsin part time bir iş bul meşguliyetin olursa daha çabuk toparlarsın
Soran+1 yılCoronadan dolayı iş bulmak dahada zor oldu burda. Çoğu yer işci almıyor bir kaç yere başvuru yaptım ama şimdiye kadar gelen cevaplar hep reddedilmişim
Cevap sahibi+1 yılBu süreçte zor gerçekten iş kura başvur giyim magazalarına marketler daha çok iş yapıyor şu süreçte marketlere başvurabilirsin
Soran+1 yılMutlaka deneyecem teşekkür ederim🙏
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
Yaa bişey söylim mi kaçan kovalanır gerçekten bu böyle sen ne kadar çok istersen o istemicek seni sonra sen istemeyi bırakırsın o geri döner bu hep böyledir bırak gitsin bence koşma geri döner seviyosa
010 Yorumla
Soran+1 yılBen onu istemezsem bidaha onu sevemem diye korkuyorum çünkü şu an canım çok yanıyor ve onu gerçekten unutursam bidaha acı çekmemek için bidaha dönemem
Soran+1 yılAcı çekmek istemiyorum ama sürekli onu düşünüyorum ister istemez ağlıyorum
Soran+1 yıl1.5 sene
Soran+1 yılİnşallah 🙏
Soran+1 yılAllah razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten bu bilene bana çok güzel moral oldu💕
+1 yılYanı dönmüyorsa dönmesin dünya da erkek mi kalmadı illa seviyorum diyorsan ortak arkadasınız yok mu onu araya sok o konussun ama giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir bence
14 Yorumla
Soran+1 yılAraya soktum ama fayda yok benimki inatcının teki bidaha onun konusunu aç senide engellerim demiş arkadaşımıza. Tek erkek değil ama onu sevdiğim günden sonra benim için tek erkekdi vazgeçmek zor geliyor
- +1 yıl
Demek ki o da istemiyor senle olmak kımseyi de zorla kendıne yaptıramazsın Yanı rahat bırak biraz kendı haline belki inadı gecer yazar sende o sırada kendını toplamaya çalış derım
Soran+1 yılUmarım öyle olur
- +1 yıl
Olur merak etme 😂
Arama sorma biraz zaman gecsin ulasilabilir ol , kiskandirma veya cok guzel hayat havalarinda takilma sadece hayatinin rituellerini devam ettir olmamis gibi ozleyince gelir
014 Yorumla
Soran+1 yılBeni her yerden engelledi ama bişey paylaşsam bilene göremez ki. Kıskandırma zaten yapmam bana yakışmaz öyle sürekli trip atan biri değilim aslında benimle düzgün bir şekilde konuşsa herşeyi halledebilceğmizi düşünüyorum ama beni konuşturmadan engelliyor o kadar sorular var kafamda sormak istediğim ama konuşmak istemiyor
Soran+1 yılGerçekten bilmiyorum. Söz nişan konuşuyorduk bu yaza sonra beni yanlış anladı ve onu sevmediğmi düşündü. O kadar peşinden koştum anlatmaya çalıştım engelledi. Hesaplar açtım instagramda facede hepsinden ulaşmaya çalıştım daha kötü kavga ettik. Bende rest çektim ya benimle konuşursun düzeltiriz arayı dedim ya da yolumuza bakarız. Yolumuza bakalım dedi ve o an ben engelledim. Sonra engelli geri kaldırdım ve beni engelledi ordanda
Soran+1 yılAma benimle konuşmuyordu doğum gününü kutladım geri yazmadı hediye yolladım ona bilene tepki vermedi bende o an sinir oldum rest çektim
Soran+1 yılBelki ve galiba gibi kelimeler kullandım ve o kendi kendine triplere girdi sen istemiyorsun beni oyalıyorsun diye. Hayır yok öyle bişey dedim sadece babama söylemekten çekiniyorum dedim. Annem ilişkimizi biliyor babam tek bilmiyor. Dediki söyleme o zaman burda bırakalım ilişkiyi anlatmana gerek kalmaz çekinmezsin dedi. Hayır dedim o da biliyor onu ne kadar sevdiğmi ama böyle kavga büyüdü işte. Kaç kere mesaj attım seni seviyorum yanlış anladın diye kac kere anlatmaya çalıştım ama tepki vermedi engelledi
Soran+1 yıl1.5 senedir beraberiz. Farklı şehirlerde yaşıyoruz ve daha önce dedim sen gelince beraber açıklayalım uzak ilişki diye belki ciddiye almaz sen yanımda olunca daha güvenli hissederim dedim. Babana önceden anlat bilsin şok olmasın dedi.
Soran+1 yılCoronadan dolayı bayadır görüşmüyoruz. Ama her seferinde onu sevdiğmi belirtiyorum mesela güneş kremini sür güneş yakmasın seni ya da gece bir yere gidince dikkat et kendine diyorum. Eskiden bana annemmişsin gibi davranıyorsun diyordu artık ona dikkat ediyorum fazla yapmıyorum. Oyalamadığmı biliyor aslında😕
- +1 yıl
O sekilde cok yapma dusunulmek guzeldir ama ne yapacaginin soylenmesi sikar erkekleri ben de ayni sekilde tepki vermistim sadece destek oldugunu belli etmen yeterli olur , kuseli zaman gecti mi biraz 1 ay falan gectiyse ulas ama istemiyorsa zorlama ozlemesine zaman ver ayip ettiyse de hatasini anlamasina zaman ver 1 ay kadar falan artik olayin boyutuna gore bu kcuuk bir olay bu kadar buyumemeli
Soran+1 yıl3 haftadır konuşmuyorduk fazla cevap vermiyorduk birbirimize rest çekmemde 10 gün oldu engelledi hemen zaten. 2 gün önce mesaj attım beni arada ve benimle kavga etti benden uzak dur diye
+1 yılSen hiç bir şekilde ulaşmaya çalışma dönerse senindir dönmese yapacak bisy yok
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım döner😔
- +1 yıl
İnşallah
Arama sorma umursamaz ol gez eglen arada sosyal medyada paylas dikkatini cekersin
014 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medyada engelledi beni her yerden
Soran+1 yılBenim hesaplar hepsi gizli ve kimseyi kabul etmediğmi biliyor aslında. Ve ben baya ona yazdım kavga ettikten sonra benden soğudu mu bilmiyorum. Benim verdiğim sevgiyi ve kıymeti başka kimseden bulcağnı inanmıyorum ama gururuna yedirip döner mi bilmiyorum
Soran+1 yılSizce gerçekten düşünür mi ki herşeyi. Çoğu zaman erkekler kararlı ve umursamaz gibi geliyor sanki umrunda değilmiş gibi hiçbişey
Soran+1 yılUmarım sizin dediğniz gibi olur gerçekten artık yoruldum düşünüp ağlamaktan
Soran+1 yılİnşallah öyle olur🙏 çok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı biraz
Soran+1 yılUmarım sizin hakkınızdada hayırlısı olur ayrılıklar düşündüğmden daha zormuş
- +1 yıl
Eger geecektn sevdiysenz ve bunu ona hissettirdiysenz giden kaybeder merak etmeyin siz ona ne anlatsanz Şu an bos bir gece yalnz basina balkonda cayini yudumladiginda ne demek istediginizi sevginjzi anlayacktr siz sadece kisiliginizi karekterinizi gururunuzu kucuk dusurmeyinn tamam mi :)
Soran+1 yılTamam😊 gerçekten çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden
Soran+1 yılTamam😊
+1 yılNe kadar zamandır birlikteydiniz ve yaşlarınız kaç
01 Yorumla
Soran+1 yıl1.5 senedir beraberiz ben 22 o 27 yaşında
+1 yılNe kadar çıktınız onunla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılVazgecmeyi öğrenmelisin
036 Yorumla
Soran+1 yılİlk ilişkimdi daha önce bu hisleri hiç yaşamadım😕
- +1 yıl
Evet işte öğrenmek için bir fırsat sen istesende istemesende bunu öğreneceksin. zaman ogreticek aşk risk işidir
Soran+1 yılRiskli diye ben hiç bulaşmıyordum ama ona cok güvendim o bana bağlan seni bırakmam diyordu. Sonunda yine üzülen ben olcağmı biliyordum
- +1 yıl
Seni cok iyi anlıyorum farkli seyler yasamamisiz zamana ihtiyacınız var inan zaman sana iyi gelecek
Soran+1 yılZaman geçtikce sanki deliriyorum🤦🏽♀️
- +1 yıl
Oyle hissedeceksin en zor gunlerdesn Şu an biraz sabirli ol geçecek
- +1 yıl
Kendi başka şeylere ver
Soran+1 yılBugün her saat uyanıp ağladım sinirlerim çok bozuktu diye heralde en berbat gecem bu du hiç bu kadar kötü uyuduğmu hatırlamıyorum
- +1 yıl
bir kaç gün sonra daha iyi hissedeceksin şu an şok yaşıyorsun çaresizlik yaşıyorsun zaman geçtikçe hafifledigini göreceksin
Soran+1 yılİnşallah öyle olur. Ne bilim sürekli aklıma benden başkası onu bu kadar sevemez diyorum elbet döner diyorum. Sonra ya dönmezse diye düşünüyorum. Kafam çok dolu
- +1 yıl
Döner diye düşünmen boşuna bazı şeyleri kabullenmek daha iyi gelecek sana giden gitmeli birak gitsin
Soran+1 yılBırakmak istemiyorum gerçekten onu çok sevdim. Bidaha kimseye güvenemem ki ben böyle yarı yolda beni bırakmışken
- +1 yıl
İnan öyle saniyorsun ama seni yari yolda birakan adam yine birakacaktir bos bir hayale bağlı kalman seni sürekli acıtır
Soran+1 yılYa sanki o benim yanımda olunca herşey güzel ve huzurlu. Sadece sinir ve öfkesine denk geldim geçer diye ümitlenip duruyorum. Kendimi vazgeçilmez diye düşünmüyorum kendimi beğenmiş gibi de gözükmek istemiyorum ama o kadar eminim ki benim gibi birini bidaha bulamaz diye. Nasıl gözüktüğü para mülk benim umrumda olmadı hiç sadece onu ve karakterini sevdim ve elimden ne geliyorsa yapıyordum. İşe gidecek saatinde bende uyanıyordum sabah gidince dualar ediyordum günü iyi geçsin diye akşam eve gelince dertleşiyorduk. Ne bilim başkası sanki ona bu kadar değer vermez gibi geliyor sinirliyken baya kalp kîrabiliyor onları bilene alışmıştım sakin olana kadar onun sinirini sevgiyle karşılık veriyordum o kendine gelip özür dileyene kadar
- +1 yıl
Umarım dediğin gibi olur
Soran+1 yılYa inşallah o kadar çabalıyordum onun için benim için doğru kişi o olduğna gerçekten inanmıştım😕
- +1 yıl
Ya bu uzun uzadiya bir konu Kısmet hayırlısı hakkinda
Soran+1 yılAllah razı olsun inşallah😊
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
var mı gelişme 😊
Soran+1 yılYok😕
- +1 yıl
Bekle bakalm
Soran+1 yıl😞😞
- +1 yıl
Asma suratını seven bir insan gidemez bunu kabul et
Soran+1 yılOnunla geçirebilceğim vakti küs geçirmek beni üzüyor sadece
- +1 yıl
O artik olmayacaksa ya buna alistir kendini
Soran+1 yılDoğru dönceğide belli değil😞
- +1 yıl
Kabullenirsen daha az yipranirsin
Soran+1 yılSürekli bir ümit bekliyorum kabullenmek ağır geliyor
- +1 yıl
Öyle ama zamanla istesende istemesende bunu yapacaksin merak etme
Soran+1 yılDoğrudur😔
- +1 yıl
Vakit ver biraz kendinee hersey duzelicek
Soran+1 yılİnşallah🙏
- +1 yıl
Belkide hayırlısı buymuş
Soran+1 yılSürekli nasibim o muş gibi bir his vardı😔
- +1 yıl
Değilmiş demekki herşeyin hayırlısı olsun
+1 yılSuyun ruhsal etkisinden faydalan..
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
dönmez
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye😕
Şizofren misin giden gitmiştir hadi ordan et
012 Yorumla
Soran+1 yılBenim ilk ilişkimdi ve kurtarmak için baya uğraştım baya değer veriyorum.
Soran+1 yılO kadar yeminler ve sözler verdi canım yanıyor. Her saatde uyanıp ağladım bugün kafayı yicek gibi oldum
Soran+1 yılşu an o kadar boş hissediyorum ki kendimi herkese bir öfkeliyim sinirliyim genelede sakin ve sessiz birisiyim. şu an sanki bendeki tüm ipler kopmuş gibi kendimde değilim
Soran+1 yılValla şu an ihtiyacım var galiba dayak yemeye😂 gönül rahatlıyla ağlamak için sebebim olurdu en azından
Soran+1 yılHahaha yok yok sağol😂
+1 yılMadamsa geri döner
016 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah🙏
- +1 yıl
Madamsa dedim? Yani erkek olan adam dönmez 😃
Soran+1 yılErkek olan adam sözünde durar ve bırakmaz yani madamda doğru gibi🙄
- +1 yıl
Sen dön ak o niye dönüyor?
Soran+1 yılBen zaten onunla barışmak için çabaladım elimden gelen herşeyi yaptım. Beni arayıp konuşmak bilene istemedi ben daha ne yapim. Onu sevdiğmi söyledim hatalarımı kabul ettim ayrılmak istemediğmide söyledim ama fayda olmadı aramız dahada bozuldu sanki
- +1 yıl
Ben olsam dönmezdim seni süründürürdüm 😃
Soran+1 yılNiye ya ben kötü birimiyim😔 ben onu gercekten sebebsizce çok sevdim ve hep en değerlim olduğnu hissettirmeye çalıştım
- +1 yıl
Hoşuma gidiyor 😃
Soran+1 yılGerçekten peşimden koşuyor bu diye öyle süründürme yaparmıydın? Ne bilim erkeklerde kadınlar gibi hassas oluyor ayrılıklarda sanıyordum
- +1 yıl
Ben olmam
Soran+1 yılPeki benim ne yapmam gerekiyor beni düşünmesi için
- +1 yıl
Ne bileyim
Soran+1 yılKardeşim gerçekten kusura bakma ama söylemedende edemicem. Ya insanların dertleri var öncedende belirttim dalga geçilmesini istemiyorum diye. Çok şükür ruh sağlım yerinde ama ruh hali bozuk biri senin yorumlarını görse ciddi anlamda üzülür ve kim bilir neler geçer aklından.
- +1 yıl
Umrumda mı 😃
Soran+1 yılTabiki değil😊
- +1 yıl
O zaman benden bir şey bekleme 😊
Alışırsın boşver.
00 Yorumla
+1 yıldoner merak etmeee
05 Yorumla- +1 yıl
sorun etme bencee
Soran+1 yılİnşallah öyle olur🙏
- +1 yıl