Her işte olduğu gibi onun da bir ölçüsü olmalı. Seviyorum kıskanıyorum başkasına bakmasını bile tahammül edemiyorum diyip öldürülen hayatlarından koparılan kızlarımız var bu ülkede. İnsanlar sağlıklı düşünemiyor artık sevmek mutlu olmak mutlu etmektir. Ölüm veya öldürmek sevmek değildir...
Var, olmalı. Eskilerin çok sevdiğim bir sözü vardır bu sadece aşk ilişkileri için değil bütün ilişkiler için geçerli: "Birine en çok iki defa git, bir adım bekle. Eğer karşındaki o adımı atmıyorsa sende gitme. Çünkü sen ona gittikçe senden uzaklaşır."
Aşkın ölçüsü yok, kaptırdığında feleğin şaşar. Sabırsız bir insan olur çıkarsın. Sıcaklığını hissetmek için mum erirsin, özlem denen şeyi öğrenirsin. No limit.
Tanimi tarifi zor birşeydir aşk anlatilmaz yasanir insanin icini guzellestiren bir okdrda guzel bir okdrda can yakici birsey kavusursan mutlu kavusamassn derbeder aglarsan bir kiz icin derler aglamassan bu nasil asik derler herkesin harci degildir anlatilmaz yasanir
bilim insanları aşk için bir ölçü yaptı hatta bunu anime bile yaptılar
Rikei ga Koi ni Ochita no de Shoumei Shite Mita iki bilim insanının birbirine olan aşkını anlatan bir manga. Meslekleri nedeniyle aralarındaki aşkı duygu olmaksızın mantısal olarak kanıtlamaya çalışmaktadırlar.