Çok sevdiğim evlenmeyi düşündüm yeni sevgilimin belalısından nasıl kurtulabılırım?

uzun zamandır tanıdığım kız arkaşımla yenı cıkmaya basladık ve onu cok sevıyorum yanlız eskı sevgılısı cıktıkları zaman benden kıskanıyomus ve ayrıldıkları zaman benım yuzumden ayrıgını sanıyo öyle bişe yok tabi ben uzun zamandır bekledım onu ve kız arkadasımı sureklı arayıp duruyo arabasıyla bazen evının önüne kadar gelıyomus ılk baslarda kızı tehdıt edıp duruyodu yok sen sevdıklerıne zarar gelmesınden cok uzulursun yok o cocugu dovucem ama sadece ona karsı benı bulmak zordegıl bulmak ıstese bulur doverdı ama yok sadece kızı korkutmak ıcın bana karsı bı tehtıt yok son zamanlarda ıse hıc bıse olmamıs gıbı davranıyo gel yemege gıdelım senı cok ozledım haftasonu pıknık yapalım dıye kız arkadasıma yenı hat aldım gene bulmus numarasını dıyorum o adamla dırek konussam mı yoksa kavgamı etsem yoksa polısemı sıkayet etsem kız arakadasım 20 yasında ben 22 yasındayım o adam ıse 30 yasında bı salaklık edıp zamanında cıkmıs ne yapabılırım yardımlarınızı beklıyorum
Çok sevdiğim evlenmeyi düşündüm yeni sevgilimin belalısından nasıl kurtulabılırım?