Aşk İlişkileri "Dolar gibi yükseliyorum sana" demek istediğiniz biri var mı? CatKong Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Sitede olur, dışarda olur, diğer sosyal medyalarda olur. Bibinizin bibisinin bibisi olan akrabanız olur ne bilem olur işte. Var mı sana dolar gibi yükseliyorum demek istediğiniz biri. 🦁 "Dolar gibi yükseliyorum sana" demek istediğiniz biri var mı? Cevapla Sosyal Medya Soruları İş Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Cherry-Blossom Takip Et FenomenYoda Yaş: 25 +1 yıl Aman aman düşerim bir şey olur riske gerek yok. Sshsh 1 0 Yorumla
ToxiCs Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Şu an için yok ama BTC ile seviyeli bir ilişkimiz var. :) Doları artık umursamıyorum. 1 0 Yorumla
ta00ta Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Dolar gibi yükselirsem harcamak ister. Yok yok, olmasın. 1 5 Yorumla CatKong +1 yıl Yok yok olsun olsun Yorumla ta00ta +1 yıl Değerimi bilsin o halde 👻 Yorumla CatKong +1 yıl Bilmezse yolla 70 metreye kadar yükseltiyim onu vinçle jasj Yorumla ta00ta +1 yıl Önce bir bulalım, bilmezse zevkle yollarım 😂 Yorumla CatKong +1 yıl Hee önce bulalım tamam xd Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Ne kadar çok yükselirsen düşüşün o kadar sert oluyor. Bu yüzden kendimi frenliyorum 😃 1 3 Yorumla CatKong +1 yıl Abs aç Abs 🙃 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Açayım 👍🏼😀 Yorumla CatKong +1 yıl Aç aç ani frenlerde çok yardımcı oluyor 🦁 Yorumla
-Sirumem-24720- Takip Et Xper 3 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl @Ayhan67 yükseliyorum sana erkegim , aşkım❤️ dolar halt etmiş bizim yanımızda 💋❤️💋 sevdiğim adam. @Ayhan67 ❤️😘💋 2 1 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Seni seviyorum kadınım hayatım herşeyin nirvanam ❤ Yorumla
ALWAYSCOOL Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. bizdekiler tl gibi hep değer kaybettiği için midir bilinmez ama ben papou yeni gineye gidicem, en azından parası tl den daha değerli... 1 0 Yorumla
Pileanthus Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Vaaaaarrr, ahahahah.Ama sonra hemencecik geçecek biliyorum o yüzden hiç gerek yok. 1 0 Yorumla
Nediyonsenya Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Iste bunlar hep Amerikanin oyunu dolari yükseltme çabası 😂😂😂 1 0 Yorumla
MineKarakus Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Aşık olduğum kişiye demek çok isterdim ama o artık o değil. Bu yüzden içmizde kalsın daha iyi. 1 0 Yorumla
Boyesaa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yalınız küçük bir hatırlatma yapayım dolar düşüşte şu an 1 0 Yorumla
Âdabı_Muaşeret Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 92% +1 yıl Dolar gibi yükselirsem eğer dolar gibi de duserim 😕 1 0 Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Var tabi canum aşkitolopoloşkom qwe 2 3 Yorumla CatKong +1 yıl Yoktur yoktur aşkilattekostantinette Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl fwehkghrkg ah be kahpe bizans Yorumla CatKong +1 yıl :d:d Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yok öyle birini söyleyemem çünkü böyle iddialı bir çıkış bana göre değil. 0 0 Yorumla
Cailleach Takip Et Master Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Ay baş dönmesi yapar o kadar hızlı yükselmek 🤣🤣 1 2 Yorumla CatKong +1 yıl Baş döndüren dolgun dolarlar 😂 Yorumla Cailleach +1 yıl 😂😂 Yorumla
umursuzz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yok genelde türk lirası gibi değer kaybediyorum genelde 1 0 Yorumla
minnoşgizem Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl yok, ayrıca dolar dolar yükselmiyor tl nin değeri düşüyor. 1 0 Yorumla
Sidar35 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. keşke olsaydı ama yokk.. 1 0 Yorumla
Beyniimtokk Takip Et Xper 1 Yaş: 49 +1 yıl Ne mutlu ki yok, ooh tantana yok dırdır yok tuzsuz aşım dertsiz başım 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Benim için öyle özel birisi yok. 1 0 Yorumla
DramatİKcılar_ Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Covid olabilir, testten geliyorum 1 5 Yorumla CatKong +1 yıl Hayırdır rutin bir test mi yoksa belirti falan mı oldu Yorumla DramatİKcılar_ +1 yıl Belirti vardı , şüphelendim yaptırdım Yorumla CatKong +1 yıl Gmiş olsun umarım negatif bir sonuç çıkar. Yorumla DramatİKcılar_ +1 yıl Teşekkürler , inşallah Yorumla CatKong +1 yıl Rica ederim Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Unknownbirii Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok şükür 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aman aman düşerim bir şey olur riske gerek yok. Sshsh
Şu an için yok ama BTC ile seviyeli bir ilişkimiz var. :) Doları artık umursamıyorum.
Dolar gibi yükselirsem harcamak ister. Yok yok, olmasın.
Yok yok olsun olsun
Değerimi bilsin o halde 👻
Bilmezse yolla 70 metreye kadar yükseltiyim onu vinçle jasj
Önce bir bulalım, bilmezse zevkle yollarım 😂
Hee önce bulalım tamam xd
Ne kadar çok yükselirsen düşüşün o kadar sert oluyor. Bu yüzden kendimi frenliyorum 😃
Abs aç Abs 🙃
Açayım 👍🏼😀
Aç aç ani frenlerde çok yardımcı oluyor 🦁
@Ayhan67 yükseliyorum sana erkegim , aşkım❤️ dolar halt etmiş bizim yanımızda 💋❤️💋 sevdiğim adam. @Ayhan67 ❤️😘💋
Seni seviyorum kadınım hayatım herşeyin nirvanam ❤
bizdekiler tl gibi hep değer kaybettiği için midir bilinmez ama ben papou yeni gineye gidicem, en azından parası tl den daha değerli...
Vaaaaarrr, ahahahah.
Ama sonra hemencecik geçecek biliyorum o yüzden hiç gerek yok.
Iste bunlar hep Amerikanin oyunu dolari yükseltme çabası 😂😂😂
Aşık olduğum kişiye demek çok isterdim ama o artık o değil. Bu yüzden içmizde kalsın daha iyi.
Yalınız küçük bir hatırlatma yapayım dolar düşüşte şu an
Dolar gibi yükselirsem eğer dolar gibi de duserim 😕
Sadece yok değil, yokoģluyok 😄
Var tabi canum aşkitolopoloşkom qwe
Yoktur yoktur aşkilattekostantinette
fwehkghrkg ah be kahpe bizans
:d:d
Yok öyle birini söyleyemem çünkü böyle iddialı bir çıkış bana göre değil.
Ay baş dönmesi yapar o kadar hızlı yükselmek 🤣🤣
Baş döndüren dolgun dolarlar 😂
😂😂
Yok genelde türk lirası gibi değer kaybediyorum genelde
yok, ayrıca dolar dolar yükselmiyor tl nin değeri düşüyor.
Cıks yok 🙃
keşke olsaydı ama yokk..
Ne mutlu ki yok, ooh tantana yok dırdır yok tuzsuz aşım dertsiz başım
Benim için öyle özel birisi yok.
Yükselmeyim harcar sonra 😀
Covid olabilir, testten geliyorum
Hayırdır rutin bir test mi yoksa belirti falan mı oldu
Belirti vardı , şüphelendim yaptırdım
Gmiş olsun umarım negatif bir sonuç çıkar.
Teşekkürler , inşallah
Rica ederim
Yok yahu ne gezer. Hem rahatımı bozamam şimdi..
Yokㅤ
Hayir yok
Var gibi gibi🤪🤪
Yog hyrr
Hayır yok
Hükümet
Yok,
Hayır yok 😀
Olsa da yükselsem
Var😺😻
Yok.
Hayır yok 😂