Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben o kişinin her şeyini bilirim tıpkı avına yaklaşan bir aslan gibi onu gözetlerim ve onu kendime çekerim tuzak gibi, ona dokunmaya çalışırım koluna ya da yüzüne saçına falan, bu dokunma işleri samimi olunca tabi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılGenellemek yanlış. kimisi çok iyi saklar. kimisi direk söyler. ama kız tavlamak değilde gerçekten seven erkek sevdiğine zarar vermez onun için endişelenir ve sürekli merak eder yazar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
ben mesela bacakalra bakarim gizlin. bidefa yeni askerden geldim tamammi bir ise girdim canli yayinda televizyonda internet televizyonunda proqrama gelrn konuklarin isimlerini yazmakti pek calisa bilmedim ciktim isden neyse joldin gin nwznindeydi o tv. holdingin basindakida seksimi seksi bir bayandi cocuklari falanda var hani milf yasinda bir kadindi. yanima geliyordu bana isle ilgili yanimda oturuyordu. tam yanimda benlik ilgi falan degil isle ilgili bini etek giyiyordu benim klavyede altdaydi yazi yazarken alta bakiyordum yanimda sağ tarafimda oldugu icinde gozum bunun bacakalrina kayiyordu istemsizce bidefa yakalandim gordu ve eteyini eliyle assagiya cekti. bu kadar. yani demem o ki bakislar erkekler saklayamadigi hal tarzidir.
10 YorumlaErkeklerin hoşlantısını gösterdiği bazı durumları şöyle sıralayabiliriz.
- Konuşmalarına dikkat edin sizi merak eder.
- Beklemedik hediyeler alırlar
- Bir şekilde dokunma arzusu
- Mimikler ve jest.
- Kızın çevresine kibar olmak.
- Kızla birlikte planlar yapmak
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Bak aşağıda bir ön yargı yüklü cevap erkeklerin hiçbir şeyine inanmam diyenler olmuş, asıl benim kadınlara bir çok konu hakkında inanasım gelmiyor, çünkü neden biliyor musunuz? Bir kadın bir insanı rezil de eder vezir de bir kadına sakın %100 güven duymayın %80 güven yeterlidir.16 Yorumla- +1 yıl
Aldatıldım hak ver
- +1 yıl
O dediğin kim ki
- +1 yıl
İsmin nedir senin
+1 yılAsla saklayamadığı mı? İronik ve çok üzücü bir şey yazacağım. Erkekler hayatı boyunca kadınlara karşı neyi saklayabilmiş ki? Aldatırken bile çok açık veriyorlar hatta bazıları açık açık yapıyor. Yani hoşlandığını bir kadının kalçasına bakarak bile belli edebilir. Onlar için bunun özel bir anlamı yok, kendimce fikrim.
10 YorumlaEn bariz kistas birlikte zaman gecirme istegidir digerleri olsa da hoslanti olmayabilir
436 Yorumla- +1 yıl
Ya işin garip tarafi adam buluşma ayarliyor
Madem iptal ediceksin niye ayarliyosun benim de işim gücüm var
O vaktimin yerine başka birşey yaparim , hazırlanıp ediyoruz sonuçta
Kendi de sıkıntılı. Bulusma ayarlayıp iptal ediyor
Veya istemiyosan hiç yazma ben seni arayip sormam bile - +1 yıl
Aşkım canim. bitanem bile demiyordum. neden şımardigini ben de çözemedim
bir yatak paylaşımımız da olmadi
Ancak ilk dedigin gibi gün geçtikçe istememe hissi ağır basmıştır
Buluşma teklif ettiginde aslinda benim hayir dememi istiyordu belki de
Ben bulusma teklifini kabul edince de modu düşüyordu , görüşmek istemiyordu
Böyle saçma bir düşünüş tarzi da olabilir - +1 yıl
Evet Allahindan bulsun mutlaka döktüğüm gözyaşım ve saçlarımın ahını ömrü boyunca taşısın. Hiç mutlu da olamasin
Allah görüyor yapacak birsey yok
Tamam sevmiyordu ama en azindan kötü davranmayabilirdi
Ben bir insan bana aşık olmasin istiyosam ona cok iyi davranirim. Çünkü cok iyi davraninca aşık olmuyor
Ben yolunu bu şekilde buldum - +1 yıl
@Kgjhj ne zaman yazmayı bırakmayı düşünüyorsun. Fazlası rahatsiz etti de
Bir erkek sizden hoşlanıyorsa ayakları hep size dönüktür. Bir ortamda espri yapıldığında ya da yaptığında ilk hoşlandığı kişiyle bakarlar. Sürekli sizin hakkınızda bilgi edinmek isterler, soru sorup dururlar. Göz göze geldiğinizde yaklaşık min 5 saniye sonra kafasını sağa doğru çevirirler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılyüzune bakamiyorsa konuşurken ellerini nereye koyacağini bilemiyorsa tabi bu iyi niyetli bir erkeğin hoşlanti belirtisi at hırsızı gibi olanlar daha farklı olur
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bu erkeğe göre değişir uyanıksa belli etmez saf kalpliyse gözlerini kaçırır, heyecanlanır, konuşacak bir şey bulamaz
30 Yorumla
+1 yılsürekli iltifat, sürekli ilgi alaka, sürekli pervane gibi etrafında yanında olma çabası :D
40 Yorumla
+1 yılBilmiyorum açıkçası erkekler istediğini almak için çok güzel rol kestikleri için kestiremiyorum
45 Yorumla- +1 yıl
@Kgjhj çok derken 🙄
- +1 yıl
@Kgjhj burç olarak kislama yapmamak lazım bence
- +1 yıl
Adam olmayana denk geldim
Kendilerinden başkalariyla da konustugumuzu öğrendiklerindeki kıskançvari tavırlar hoşlanan bir erkeğin benimseme duygusundan kaynaklı belirtisidir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu siz erkeklere sormak gerek.
Dürüst cevaplar bekliyoruz.
Evet söz sizde...30 Yorumla Gergin olması utanması eli ayağı titrer gibi olması tutarsız davranması anormal tavır davranışlar sergilemesi daha doğrusu normal olmayan anormal pek çok tavrı
30 Yorumla
+1 yılValla erkeklerin aşka dair hiçbir şeyine inanmam onun dışında inanabilirim 😂
30 YorumlaGözler ve davranışları mesela ben bir arkadaşımla akşam buluşucam dediğinizde kız mı erkek mi diye sorarsa neden sordun ki dediğinizde hiç öylesine merak ettim derse hoşlanma belirtisidir diye düşünüyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılValla ben nedense hoşlandığım kıza soğuk davranıyorum yani etrafımda öyle olan birisi varsa bilsin ki seviyorum onu😂
10 Yorumla Mesela aynı ortamda komik bir durum olduğunda herkes gülerken bir adam bir kadına bakarak gülüyorsa kesinlikle hoşlanıyordur belli eder
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Başkasıyla konuştuklarında bile hoşlandığı kadının gözünün içine bakarlar
21 Yorumla- +1 yıl
Evet bana çok yapıyorlardı onu
Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. Erkekler düzdür. Eğer yalan söylemiyorlarsa hiçbir şeyi saklayamazlar😛
20 Yorumla
+1 yılYorumları okudum. Göz kaçırmak diyorlar amirim ben bilmem.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar göz kaçırır
Erkeklerde tam anlamıyla bakar
Öyle işte25 Yorumla
+1 yılsahiplenme, benimseme, sürekli konuşmak görmek isteme
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu soruyu bir erkeğim sorması çok ironik 🤔 sen bilmiyor musun kendin de olan belirtileri
11 Yorumla
+1 yılHer şeye gülme , hakkında bilgi sahibi olmak isteme , sürekli seni kesmesi ghvgvgv
10 Yorumla
+1 yılBir sürü var ama en meşhuru kaçak bakışlar. Kadınlarda da var bu.
20 Yorumla
+1 yılDaha yakın olmak ve konuşmak isterler sanırım.
20 Yorumla
+1 yılEvet, var:
- İltifat
- Tahrik/Heyecan
- Birlikte zaman geçirme isteği
00 Yorumla
+1 yıluzman abimiz burada çok açık bir şekilde anlatıyor, saygılar kendisine
https://www.youtube.com/embed/bd2ZW46gAOM00 YorumlaYani bakarlar surekli utangac olanda vardir ama sacina falan dokunmak isteyende eline ayagina dolanir falan filan
00 Yorumla
+1 yılkonuşurken gözlerinin içinin gülmesi, kendisinin gülümsemesi.(Buna engel olamaması) Şöyle bir hatırlıyorum da çok şapşik ve tatlı oluyorlar 😄
30 Yorumla
+1 yılBunu bilsem sanırım gözlemleyebilirdim. Pek anlamam ama erkekler düz kontak.
11 YorumlaKimisi sürekli konuşmak ister
Kimisi kıskançlık gösterir11 Yorumla
+1 yılErkekler ne saklıcak ya direk dalar Selam bebek filan dlsbclebdoebsksbd
30 YorumlaErkeklerle gece konuşun Sarhoş oluyorlar genelde mal sürüleri (çoğusu)
20 Yorumla
+1 yılTecrübeli bir erkek asla açık vermez. Karda yürür izini belli etmez.
10 YorumlaGözlerini kaçırarak bakma.
00 Yorumla
+1 yılİlgili davranırlar fikirlerini önemserler
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bence çok iyi saklıyorlar ben hiç anlamıyorum 😅
26 Yorumla
+1 yılŞuraya park edelimde öğrenmiş oluruz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen konusmakta zorlaniyorum..
10 Yorumla
+1 yılbir tane varda asla saklayamadigimiz. Neyse.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir boş bakış, yarım gülüş.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben anlayamıyorum bunu. Dikkat de etmiyorum zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerzaman kendi gibi olamazlar
10 Yorumla
+1 yılKıskançlık.
30 Yorumla
+1 yılMutlaka yüzüme dokunuyorlar
10 Yorumla
+1 yılEller, gözler, hızlı davranışlar.
10 Yorumla
+1 yılParlayan gözleri, mimikleri. Hiç şaşmaz
00 Yorumla
+1 yılMasumca gülümsemek göz kaçırmak
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😊👍
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılGözler ve sözler.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben direkt memelere odaklanıyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Her şeyi onunla bağdaştırnak
20 YorumlaBilmem var mı?
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gözlerr
20 Yorumla
+1 yılGoruslerini onemsen bide kiskanabilir.
10 Yorumlasurekli konusmak ister merak eder
10 Yorumla
+1 yıldekolte 🤣
10 Yorumla
+1 yılKonuşurken seslerinin kısılması
10 YorumlaGöz kaçırma
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorumdu
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?