Dışarı çıkarken mi süslenmek doğru, eşine süslenmek mi?
İnsan evlendikten sonra eşine karşı bakımsız olup dışarı çıkarken üşenmeden süslenmesi doğru mu?
Dışardakiler, eşinden daha mı önemli?
Şimdi feministcikler üşüşür, “eş kim oluyor? Erkekler de süslensin?”
Kadınlar fıtratı gereği süse daha yatkın ve seviyor.. Bu yüzden kadınlar baz alınır ancak akşamları kadınına ters yapıp dışardaki hanımlara kibarlık taslayan erkekler de buna dahildir.. #Vesselam
Ben yalnızca eşime süslenirim..
Eşim her halimi biliyor, ne süslenicem?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dışarı çıkarken mi süslenmek doğru, eşine süslenmek mi?
Eşime özel hazırlığım tabiki en üst düzeylerde özenle olmuştur hep dışarıda fazla önemsemiyorum ,, temiz bakımlı olmak yeterli doğal halimi zaten seviyorum bu arada durduk yere feministlere neden laf atıyorsun bakım 😂😂😂
Kişi kendine olan saygısından öturu kendine bakmak ister. Ama sırf baskaları görsün begensin (ozellikle karsi cins) diye böyle birşey yapmıyorum öncelikle eşime ihanettir bu. Dozunda olan hersey iyidir aksi huzur bozar. her iki cins içinde gecerli bu soyledigim
Makyaj beni daha çok çirkinleştiren birşey zaten, parfüm hiç kullanmam, giyim dersen dış kıyafetim farklı ev kıyafetim farklı dışarıda giyemediğimizi evde giydiğimiz için daha süslü belkide
eşime de süslenirim , dışarıya da. once kendime ama.. çunku aynada kendimi guzel gordüğümde iyi hissediyorum tüm günüm şahane geciyor. ben erkeği için süslenmekten keyif alan bir kadınım.