Hep merak etmişimdir, yani nedir bu balayı?
Ne olur ne gider?
Olmasa da olur mu?
Sizin düşünceniz nedir bu konuda? :)
Ne olur ne gider?
Olmasa da olur mu?
Sizin düşünceniz nedir bu konuda? :)
balayı düğün sonrası gerdek, tatil falan :) günümüz metropol insanıında yok bu ama yıllar önce şehirden çıkmak daha önemliydi o zamanlar uydurulan bir olay :)
olmasa da olur ama yani düğün veya nikah geçiriyorsun biraz daha farklılık olmalı gibi geliyor insana :)
çıkalım tabi yoksa potansiyel enerji kinetiğe dönüşürken ortamın namüsait olması sıkıntı yaratabilir
Cevap
25Cevap
Balayı kelimesi her zaman çok ilginç gelmiştir, balayı ne la?! Bildiğin tatile gidiyorsun işte ama gitmek gerek yani, her senede yapmak ilişkiye iyi gelir diye düşünüyorum.
Balayı anlam bakımından baktığında bal-ayı yani cicim ayıdır. Kişilerin birlikte yaşamaya başladıgı ilk haftalardır. Bu anları huzurlu ve yalnız geçirmek istiyorsanız tatile gitmeniz mantıklı ancak ev halide balayıdır ilk haftalarınız.
tabiki değil.. görev gibi yapanlar var ama bence orjinali bu değil.. imkanlar el veriyosa tatil güzel bişey ama olmasada olur..
Yani eşim olacak kişi ne isterse uyarım ona bu konuda
bence şart değil, ama illa tatil yapılacaksa gideriz
bal-ayı açılımı sanırım
bal gelin ayı erkek :D ben vazgeçsem mi yahu :)
onunla her yer balayı olur nerede olduğmzn bir önemi olmaz :)
Nokta konmuştur :)
eveett :)
Şart tabiki..
Taze olan her şey uzaklarda yaşanır bizcilce yaşanmalı..
Balayı = Sex diyolar la aehuaheuaheu yarıldım.
Bana kalırsa, hani düğün telaş o şu bundan sonra hani rahat bir nefes almak herkesden uzak ki şartlıktan ziyade baş başa kaçılması gereken aktivite.
kalacağınız yer rahat değilse balayı daha iyi olacak başbaşa zaman geçirmek için biçilmiş kaftan ama yok zaten yalnızsanız memleketten carttan curttan akraba gelmemişse, ailenizle yaşamıyorsanız evinizde de bu ortamı yakalayabilirsiniz, saygılar...
Çıkmak gerekli otelde suya sabuna dokunmadan seks dolu bir hafta diğer türlü misafirler,komşular,akrabalar seks yapmaya fırsat bulamaz insan
Evlendiğin o ilk ay, balayıdır. Sonraki aylar azap ayı olacağı için balayını iyi değerlendirmek gerekiyor.
+100
İnsanlar tatil için bahane arıyor işte.. ne var eğlensinler biraz:)
heralde şart.
balayına gitmeyip akşam 6ya kadar çalıştıktan sonra her akşam iki kere artı sabahında da bir kere duş almak mı istiyosun
Balayı evliliğinize renk katar güzel bir anınız olur. İlişkinize + sı var baş başa gezip tozmak eglenmek güzel anılar olucaktır.
Deniz ya da eyfel kulesi manzaralı bir otel odasında karıyı tokmaklıyacak diye küsküyü vercek diye yapılan bişey paran varsa yap yoksa gereksiz.
öenmli olan sevdiğinle birlikte olmak değil mi? ha gitmişsin ha gitmemişsin ne farkeder
evet çok iyi olur çok eğlenceli olabilir bir tatil yöresi aşk bahçesi olabilir...
Şart değil tabiki, maddi imkanlar el veriyorsa çıkılabilir, çıkılmasa da çok önemi yok.
illa şey yapmak için biryerlere gitmeye gerek yok diye düşünüyorum
Evlenilince eşlerin ilk tatili iste sart degil tabiki ama ben cıkmak isterdim.
"Evlenip balayına gideceğime bekar kalıp alayına giderim" bu dizeler bir müzmin bekara ait olup lakin ki öyle değildir.
kızlık gider ne gidecek:))
balayı ne lan :D ben sayıcam yıldızları düşünürüm
Olursa iyi olur olmazsada olmaz:)
bırakın balayı halayı geçiminize bakın
şart değildir bence ama olsa güzel olur
Olasada olur olmasada olur tercih meselesi.
ufak bir tatil iyi olur ilk günler için
Yeni evli çift , para savurmamalı.
Biriktirin.
Şart değil.
Olmasa da olur.
şart değil.
değil
bence şart
Şart değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar