Aşk İlişkileri 15-20 gunluk sevgiliyken sarılmak öpmek normal mi erken midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erken mi normal mi sizce Normaldir Normal değil erken Kararsızım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 15-20 gunluk sevgiliyken sarılmak öpmek normal mi erken midir? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cathunters Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Saçma salak yorumlar var 15 gün nedir bekleyemem o kadar ben 0 0 Yorumla
mehmetçik_0614 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Daha yeni olan sevgili sarılamaz opemez olamaz daha 1 ay veya 2 ay gecmesi lazım 0 0 Yorumla
Baharattat Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sarılmak normal ama öpüşmek için biraz erken gibi geldi 1 0 Yorumla
Rashamii Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ne basit kızlarsiniz bı degerinizi bilin evleneceginiz kişiye saklayın kendinizi evlenince öpüp koklasirsiniz😏 0 0 Yorumla
Hay3108 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Valla ben gördüğüm yerde sarılasım geliyor hdjsksksms 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Valla şu an ki sevgilimle ilk buluşmada sarıldık 2 yıldır beraberiz umarım devamı gelir ama bence sorunun cevabı normal olmali 1 1 Yorumla mehmetçik_0614 +1 yıl Sarıldin sonra noldu Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. gec bile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Saçma salak yorumlar var 15 gün nedir bekleyemem o kadar ben
Daha yeni olan sevgili sarılamaz opemez olamaz daha 1 ay veya 2 ay gecmesi lazım
Sarılmak normal ama öpüşmek için biraz erken gibi geldi
Ne basit kızlarsiniz bı degerinizi bilin evleneceginiz kişiye saklayın kendinizi evlenince öpüp koklasirsiniz😏
Valla ben gördüğüm yerde sarılasım geliyor hdjsksksms
Valla şu an ki sevgilimle ilk buluşmada sarıldık 2 yıldır beraberiz umarım devamı gelir ama bence sorunun cevabı normal olmali
Sarıldin sonra noldu
Bu ne hız, sonra kürtaj doktoru arıyorsunuz
Kararsızım sevgilim olmadı
normal bence
Erken
gec bile
Erken
Erken bir dur de
çoook erken.