Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anlaşmaya bakar kafa yapıları uyuşuyorsa ki arada 20 yaş var bu zor biraz ama mümkün mutlu olabilirler. Ama bazı sorunlar olur kadın genç olduğu için fazla aktif ve enerjik olur dışarı çıkıp gezmek tozmak ister vs vs erkek bunları karşılayamayacak biriyse kadını mutsuz eder.
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet bı de cinsellik olayı var;(
Soran+1 yılIşte kendisi isteksiz gibi idi ben bakireym ama diğer şeylerde isteksiz geldi bana evlenince de öyle olur mu diye endişem var
Soran+1 yılBenim için cinsellik yoksa mutsuz olurm ben o yüzden evlenmicem
Soran+1 yılEvet o yüzden beklenti yüksek benim...
Soran+1 yılTamamen şans yani..
Soran+1 yılEvet ama cinsellik evlilikte çok önemli ya.. tankı anlasmk da önemli ama ben gencim bundan sonra herşeyi onunla yasicam baskw adam bulamam ki evlenirsek ve beni memnun etmezse bir sure sonra abi kardeş gibi bişey olur..
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. İlişkiden beklentinizin ne olduğuyla alakalı bir durum.
29 ve 49 yaşındaki 2 insanın hayata bakışı, beklentileri çok farklı olacaktır. Birbirinizi net bir şekilde tanıyor ve birbirinizle ilgili beklentileri karşılayabiliyorsanız evlenin. Ama emin olana kadar ilişkinizi sürdürün. Sonrasında nihai adımı atarsınız.00 Yorumla
+1 yıl20 yaş büyük bir farktır. İlk 10 yıl iyi gitse bile 15 sene sonrayı düşün. Sen 45 yaşında olgun ve enerjik bir kadınken kocan 65 yaşında olacak. Sosyal, kğltürel, mental farklılıkları saymıyorum bile. Ama cinsel hayatınız ciddi sorun olacaktır.
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsel anlamda sorun ne zman baslar
- +1 yıl
Bu erkeğin beslenme kalitesine, dengeli ve doğal beslenmesine, alkol ve sigaraya ne kadar uzak olduğuna, hazır gıdalara ne kadat ızak durduğuna göre değişkenlik gösterir. Buna ilave olarak kronik kalp, şeker, tansiyon hastalıkları var mı, bel fıtığı gibi siyatik gibi spinal rahatsızlıkları var mı gibi olayın tıbbi boyutu da önemlidir.
Buna göre 50 yaşında cinsel hayatı bitecek noktaya gelen erkek de vardır, 65 yaşında çivi fibi erkek de vardır.
Soran+1 yılAnladm kendisi oldukça dikkat ediyor sağlığına spor yapıyor uyku saati beslenmesi vs hep dikar ediyor zaten biz tanisirken yaşını 38 bliodm ben.. anlamadm o da sakladı malesf...
Aşk İlişkileri konusunda 648 cevap paylaştı. Ben yaş önemli değil klasiklerinden bahsetmeyeceğim. sevgililik ve ya evlilik uzun bir zaman dilimi ve kesinlikle mutlu olunan zaman dilimi daha az olacaktır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
+1 yıl29-49 nedir ya hani 39-49 olsaydı anlardım da. Sen daha hayatın baharındayken o yaşlanmış olacak performans uyumu olmuycak bence arada 20 Yaş fark çok 10 olsa neyse
04 Yorumla
Soran+1 yılBen onu 38 bliyrdum 1.5 sene sonra söyledi yaşını yoksa görüşmedim ben
- +1 yıl
E böyle bir yalancıyla konuşulur mu daha
Soran+1 yılBilmem konuştum bazen öfke duyuyorum bazen bir sürü iyi yanı var onlar olunca gormemejey calisyorm
- +1 yıl
Belkide bu adam evlidir senden gizliyordur ne malum? Yaş konusunda yalan söyleyen bu konuda da yalan söyleyebilir
+1 yılOlgunluk farkı çok yüksektir adam kafasını ddinlemek isterken kadın gezmek dolaşmak ister olgunluk farkı olduğundan dolayı tartışmalar bolca çıkar yani boşanma ihtimali daha yüksek bu kadar fazla yaş aralığı olursa çiftin arasında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslolan aşktır. Aşk var ise tabii ki mus mutlu olurlar. Aşkın sonsuzluğuna inanan biriyim ve sonsuzluk kavramında 10-20-30-40 yaş fark bile devede kulak değil.
00 Yorumla
+1 yıliki tarafta ne istediğini biliyor ve doğru insan olduğunu düşünüyorsa bir sorun olmaz bence. iki tarafta gayet olgun yaşta.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Bence mutluluğu nede aradığına bağlı. amaç nedir bazı şeylerden vaz geçerim diyorsanız neden olmasın?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Baban kaç yaşında?
Damat mı babanın elini öpecek baban mı damadın elini?01 Yorumla
Soran+1 yılAdamı görsen ben yaşlıyım dersin kendine
Nedem 49 yasinda bir adam daha genç ve kuvvetlileri dururken :) yoksa adam zengin mi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yaşını 37 sanıyordum kendisi türk değil, İtalyan istiyordum sonradan itiraf etti yaşını göstermiyordu ama kafam karisk sanirm olmamali
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoyurmaz seni yataktaki heyecanı başkasında ararsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBirde bu adam itlayan bende zaten çekici bı kadinim sonra ne olcak genç italyanlar ilgimi çekcek bu yüzden boşanacgm en iyisi hic evlenmeyeyim
mutluluktan ziyade zaten parası için evleniyordur onuda geçtim ilerde aldatma olur
02 Yorumla
Soran+1 yılPara değil biz tanistigimzda bana yaşını 38 demişti sonradan öğrendim 1.5 sene sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeks beklentini çok yüksek tutma hatta beli bir süre sonra hiç olmayacak bunu gzoe alıyorsan evlen
020 Yorumla
Soran+1 yılBeklentim var malesf...
- +1 yıl
Varsa uzak dur yok ben seksi sevmem duygusallık önemli dersen evlen. Yaşını başını almış adamdan yatakta harika işler çıkartmasıni ve sana sabaha kadar 5 posta atmasını bekleme
Soran+1 yılseks cok onemli ya seks olmazsa boşanmak isterim ben. ( Mutsz olurm duygusslliktan daha önemli benim icin seks çünkü kadınlar yatakta mutlu eden adama bağlanır zaten
- +1 yıl
Bencede onmeli o yasta biriyle ne alakan var git yasinda biirni bul.
Uzun yillar yatakta istediğini alirisn verirsin mutlu olursun bir şekilde. Zaten seks olmayacaksa evliliğin anlamı ne
Soran+1 yılEvet doğru diyorsun yazık olur dimi bana
- +1 yıl
Olacak gibi ya masta devam edeceksin ya da kuruyup gidecek
Soran+1 yılbir de ben bakireym öyle düşün... bişey yasamis olsam gene bı derece bu yaştan sonra yasamiycaksam sogurm o adamdan ya çekemem
- +1 yıl
Her turlu soğursun o adamdan. Seksi seven biri oalrak diyorum bunu bazen tek posta yetmeyecek bisey anlamazsin hep yatakta yarım kalacaksın evli olduğun halde mast yapmak kadar sacma bir şey olamaz suanki halinden ne farkı var
Soran+1 yılAynen sonrq pişman olcam neden genx almadm diye zaten çirkin de deglim
- +1 yıl
Benim anlamadıgim o yasta birini nasıl buldun başka kimse mj yok
Soran+1 yılBen İtalyan eş istiodm sonra tanıştık ama o bana yaşını 37 demişti o zmanlar ve göstermio bende 10 yas sorun olmaz diyebkabul ettm 1.5sene sevgli idik sonra evlenmeye kararveedik yaşını itiraf etti
- +1 yıl
Anladim. Adamın yatak perfonamsini biliyor muusn peki hiç sevistiniz mi
Soran+1 yılIsteksiz idi... çok... bu durum beni çok korkutmustu..90 gün görüşmedik beraber kaldık hiç bişi yapmadı... aşırı soğudum bana stresli idim dedi ama kabul edilir gbi değil.. is stresi vardi tamam da çok kötu hissetmiştim
- +1 yıl
Yani o yasta oyle olması normal tahmin ettiğim gibi. Perfonmans yok kuş ölmüş. Yanında sevgilin var dokunmayacaksin oalcak is değil sabaha kadar rahat bırakmaması lazım.
Soran+1 yılUydu ya cok özele girmek istemiorm ama tam 5 gün hiç bişi yapmadı, won gece gitcekti biraz yakinlastik.. o kdr kötü oldum anlatamam aşırı soğudum ayrılmayı dusnuodm o aklima geldikçe zaten bu adam evlenince de böyle olcak diorm bı de uzak ilski mesala hiç böyle cinsel şeyler demio benim. Bildiğim itlayankar der.. henc arkdslarim vardı yani nasıl istekli flankar... o yüzden kendime konduramiom zaten çirkin bir tıp deglim sanirm daha genç italyanlari hak ediorm
- +1 yıl
Normalde 5 gün boyunca hergun cinsellik olması lazım şansına sönük çıkmış. Seksi seven biri oalrak sana yetmiyecegi aşikar ya içine Penis al ya da elinle tatmin olmaya devam et
Soran+1 yılBen bakireym ama Bakire olunca illa boule olmak gerekmio bisiler olmasu lazımdı bence o isteksiz cinselik istek yok kalmamış o
- +1 yıl
Belli zaten bisey kalmadığı normalde 5 gün sabahlara kadar sevisirsin hazır bulmuşken. Kaldıki bakımlı ve güzelim de gidiyorsun
Soran+1 yılO kdr İtalyanlar neler yazio benle olmak için tabi onlar yazar gelmez ama bu geldi bulmuş hala isteksiz
- +1 yıl
Sen tetikleyecek biseyler yaptın mi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılZengin ya da ünlü olanlarda normal karşılanır ama normal geçinebilecek seviyede durumu olan sade sıradan vatandaş yapınca ayıplarlar ÇİFTE STANDART
00 Yorumla mutlu olunur hatta guzelde olur. olgun erkek senı uzmez kıymetını bılır. erkekler daha gec olgunlastıgı ıcın bence ıdeal olmus..
00 Yorumla
+1 yıl49 luk dede
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤣ya adam türk değil ama 38 Flan duruor zaten benden saklamış yaşını öfkem de var ona1.5 sene sonra evlilige 3 ay kala öğrendim
+1 yılDuygusal acıdan olabilir ama bazı konularda sorun olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞayet gerçek bir sevgi varsa ve aradaki bağlar aşk ile bağlıysa yaşın hiçbir önemi yok bence.
00 Yorumla
+1 yılYaptıgına şantaj drrler böyle aşka montaj derler ıh haha haa 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılgenelde parası için birlikte olur 10 yıl sonra sen 40 yaşına yeni geleceksin adam bastonla gezecek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılolmaz cinsel hayatınız olmayacak bir kere zevklerinizde uyuşmayacak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet :( Özellikle bayramlarda çok mutlu olur :( Elini öpersin harçlık verir :(
00 Yorumla
+1 yılO sen misin yoksa illa olgun erkek olacaksa o kadar büyük olmasına gerek yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Fikir ve fiziki ayrılıklar sebebi ile boşanma olasılığının yüksek olacağını düşünüyorm
00 Yorumla
+1 yılNiye olmasın? Bu sorunun yanıtını burada nasıl bulabilirsin ki?
00 YorumlaBeklentilerine bagli, yasam tarzlari benzerse mutlu olabilirler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. olabilir bilemeyiz böyle pat dye. örnekleri var ama , zor olur diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılMutluluk görecelidir. Başkasına göre mutlu olmak kolaydır. Misafirliğe gittiğinde 2 show yapıp göz boyarsınız olur biter. Ama kendi iç mutluluğu ve huzuru yakalayacağını hiç sanmam. Fizyolojik açıdanda bu mümkün olmayacaktır zaten...
00 YorumlaSonu hüsran olur. Sakın yapma öyle bir delilik. 40 yaşındaki bir kadının 60 yaşında kocası olacak 11 yıl sonra.
01 Yorumla
Soran+1 yılKotu diyorsun dimi
+1 yılİstiyorsan sıkıntı yok 30 yaşındasın nerdeyse artık kendi kararlarını alabilirsin ama erken yaşlanıcak tek sıkıntı o gerçekten eğer gerçekten seviyorsanız birbirnizi bir sıkıntı yok bence
00 Yorumla
+1 yılOlabilir ya da olmayabilir bunu biz söyleyemeyiz.
49 yaşında olan kişi, 29 yaşında olan kişiye uyuyor, eksiksik parçaları tamamlıyorsa kişinin yüreğindeki, işte o zaman mutlu olur.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl90 yaşında karı bulamayıp sıkıntıdan eşeğe köpeğe hallenen erkekler var.
00 Yorumla
+1 yılo adam en fazla 1 yıl yatakta aktif olur ondan sonra kalırsın ortada:D
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun kötü bayağı
+1 yıl20 yaş çok. Benim eşimle aramda altınay var onda bile çok fark oluyor. Bence her şey dengi dengineyken güzel.
17 Yorumla- +1 yıl
Bunu geç fark etmişsin ama iyi fark etmişsin. Ergen kızlarımız çok büyük erkekle ilişki kurduğu zaman bir halt yedim zannediyor. Ama işte kandırılıyorlar.
- +1 yıl
@narinbirbey altı yaş değil altı ay yanlış yazmisim😂
- +1 yıl
altı ay mı
- +1 yıl
2 yaşa kadar dert olmaz. Fakat senin yaşın çok küçük. Çocuk yaşta evliliğe karşıyım.
- +1 yıl
@narinbirbey haklısınız biz ikimizde on dokuz yaşındaydık evlendigimizde büyük bir sorumluluk😔 ve sonu mutsuz biten bir evlilik.
- +1 yıl
Ders alıp hayatını güzel şekilde devam ettirmelisin. Üzülmeni moral bozmanın bir manası yok.
- +1 yıl
@narinbirbey geriye kalan hayatımı dolu dolu yaşayacağım
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel sorunlarınız olur bunu göze alıyorsan sen bilirsin. Senin en güzel zamanların çünkü cinsellikte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu işin %100 yaş ile ilgisi yok. Sevgi saygı ve sadakat olduğu sürece sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılÖlüyorum anlasanaaaa gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar repliğini yaşarsınnn evlenmeee
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılIkiside yaşını başını almis 2. bahar gibi devam etsinler. hemen çocuk yapsınlar
00 Yorumla
+1 yılBoşanma yüksek ihtimal o yaşta bir erkek 29 yaşında kadını cinsel olarak doyuramaz
00 YorumlaO iste mutluluk olmaz o iliskide kadin bedenini adam parasini konusturur yoksa baska amaci olamaz
00 Yorumla
+1 yılbaba fantezisi var herhalde
03 Yorumla
Soran+1 yılYa Ben adamın yaşını böyle olduğunu bilmiodm bilsem ne işim olur...
- +1 yıl
ne farkeder yaşlı olduğunu biliyordun.
Soran+1 yılHayır bana 38 im dedi ve 48 durnuo adam türk değil zatennnn
Hayatını mahveder aradığın şeyi bulamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisn sonra da boşanırZ yabancı ülkelerde
+1 yılKim bu erkek patronun mu akraban mi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya 1.5senelik ilskim ben kendisini 38 bliyordm benden saklamış :( aslinda ofkem de var yaşını göstermiyordu ama... turk değil
+1 yılKefensepeti. com'dan mı buluyorsunuz bunları?
10 Yorumla
+1 yıl20 yaş oldukça fazla.
00 Yorumla
+1 yılKafaları uyuşuyorsa mutlu olabilirler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kocada para varsa sorun yok :-)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılUnlulerde boyle secim yapmiyor mu?
00 Yorumla
+1 yılBabası yaşında. Allah akıl fikir versin.
00 Yorumla
+1 yılçok fazla yaş farkı sorun yaşarsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılYanı b3nce zor yaa olmamalı bu evlilik
00 Yorumla
+1 yılOlmaz baban yaşında insanı çok mu aradin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaş bence cokk muku olmanın imkanı yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılVay canına zengin mi çok?
03 Yorumla
Soran+1 yılİtalyan Milano'da yasiyor istediğim hayat
- +1 yıl
En kötü vatandaşlık alırsın var mı 6 ay sınırı falan
Soran+1 yıl2 sene sonra oluyorm... ama adam beni çok seviyor ben boşanmak istemem mecbur kalirm diye yanaşmıyom evliliğe ailesi arkdslari herkes beni görmüş resmimi vs çok sıcak bakioalr seçmişler beni adamı yarı yolda bırakamam ken di hayallerim için ama. bilmiom:( beni kandırdı yaşını ya benim suçum yok bana aşık olmuş zamanım gitti
+1 yılHerif yaşarsa mutlu olabilirler.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
+1 yıl5 sene sonra max boşanır
00 Yorumlaevlenip boşanana kadar herif ölür zatin😒
00 Yorumla
+1 yılİlk 5 yil evet sonrası hüsran canim
017 Yorumla
Soran+1 yılOlmamalı o zman:(
- +1 yıl
Olmamalı tabi tam senin cinsel hayatını doya doya yasayacan zamn adam iktidarsız olacak düşün yani
- +1 yıl
Hadi 35 40 arası olsa eyvallah
- +1 yıl
Ben 4 senedir evlenecek birini bulamıyorum 50 yaşında adam 29 luk kız buluyor adaletini öptümun dünyası 🙄
Soran+1 yılGüldüm biraz k. bakma. bende zaten 50 yaşında biri ile görüşmezdm bilseydim... sorn o
- +1 yıl
Görüştün mü yani 🙄🙄
Soran+1 yılYa Allanh aşkına biri bana 50 yasindaym görüşelim dese gorursur muyum? Adam 37 yım dedi görüştüm 1.5 sene ayrıca 50 durmuo
- +1 yıl
Gönlünü kaptırma fazla derim 😉
- +1 yıl
Neden yalan söyleme gereği duymuş serfsiz
Soran+1 yılBen asik deglim artık o hala aşık... benim hoşuma giden sevgisi bu yala kötü evet onun disnda asiri fedkar ve sevgi dolu ya ha birde İtalyan bı es istemem... Bunlar kafamı karistio biraz hirs yapmis olablirm italyayi. turkde var genç İtalyan vatandaşı oldu evlenelim diyor. orda yasio hatta evlenirsem çifte vatandaş olcam ama itlqyada yasicaksam İtalyan olmalı eşim yoksa Türkiye'de atanip ogretmrn olup türk eş de bulurm. Niye İtalya'da bir turkle olayım. benum İtalyanlara zaafım var zaten hoş olmaz bana hakiki İtalyan lazım
Soran+1 yılSana aşık oldum dedi ondanmis.. onun haricinde adam çok iyi biri de işte...:( Bosanirz diye evlilten kaciorm 5 yıl sonrası var...
- +1 yıl
Anladim hayırlısı olsun
- +1 yıl
Sen daha önce evlendin mi
Soran+1 yılHayır hiç evlenmedm
- +1 yıl
Anladim kendine yazık etme daha iyileri çıkar
Soran+1 yıl🥺🥺 üzücü durum.. uniden tanidgim bı kız evlenmiş 3 yıllık sevgilisi ile adam profesö aynı bolum ikisde kız 29 adam 49 hatta adam boşanmış ama çok mutlu duruyorlar
- +1 yıl
Bilemem senin hayatın
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeğin alet kalkmıcağına göre sevinmez
11 Yorumla- +1 yıl
mavi haplardan alırlar artık
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlerde sekste sorun çıkabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur neden olmasin acik goruudr bellki:)
00 Yorumla
+1 yılYaş farkı biraz fazla. En fazla 10 yaş olmalı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olabilir yaşla alakası yok bence
00 Yorumla - Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne