Sevgilimle birlikte 1. Senemiz dolmak üzere ve çok ciddi bir ilişkimiz var , henüz 1 ay bile dolmamışken bir arkadaşın isteği üzerine masaj salonuna gitmiştik, bir anlık gaflete düştüm, şeytana uydum masaj salonundaki kadın masör masaj yaptıktan sonra kadın masör ile münasebetsiz hareketlerde bulunduk, [ayrıca masör sevgilin var mı diye sorduğunda hayır demiştim :(( ] yatmadık ama çok münasebetsiz hareketlerde bulunduk (bu durum henüz 1 ay bile dolmamıştı ilişkinin). Vicdan azabı çekiyorum, çok pişmanım her gün ağlıyorum. Sevgilime açıklamayı düşünüyorum, çünkü bana yapılsaydı ben bilmek isterdim. Beni çok seviyor ve bana çok güveniyor, her beni sevip bana güvendikçe ben daha da vicdan azabı çekiyorum. Ona nasıl anlatmalıyım ne demeliyim, güvenini geri kazanabilecek miyim? İstediğiniz gibi eleştirip, küfür edip yargılayabilirsiniz, çok pişmanım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSana tavsiye yaptığın durumu kabul et önüne bak
Eğer açılarsan bundan sonra sana olan güveni yerle bir etmiş olursun
Muhtemelen ayrılır daha çok ağlarsın
Allah'tan büyük birşey yapmadın
Kabul et durumunu önce kendine itiraf et kızı napocan vahim olan sensin şu durumda. ...04 Yorumla- +1 yıl
Peki nasıl atacağım bu vicdan azabını üstümden, nerdeyse 7-8 ay geçti hala unutamıyorum. Ayrıca ona söylemezsem ona haksızlık etmiş olmuyor muyum?
- +1 yıl
Ha yatmış ha sevişmiş ne fark eder. Isterse bunların hiçbirini yapmamış olsun sadece flört ederek aldatmış olsun. Aldatma aldatmadır büyüğü küçüğü yok bunun bir yapan bir daha yapar ömür boyu kızın yüzüne bakıp vicdan azabı çekeceğine söyle daha iyi ayrıca burdaki kimse söyleme diyor ama sevgilini çok seviyorsan sadece kendini düşünüp söylememek bencillik olur bilmeye hakkı var yazık kıza o kızın yerinde olmak istemezdim
- +1 yıl
@missgumball haklısınız
- +1 yıl
@Mehmetozbudun sakın @missgumball hanımı dinleme bak bakıyorum her yoruma yorum yapmış zehirlemeye aklına girmeye ugraşıyo sakın dinleme onu 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılAlt tarafı HandJob veya Blowjob yaptırmışsın ne var bunda, aldatmak İçin yeterli zemin ve şartlar oluşmamış. Açıkçası bu aldatmaya bile girmez.
Bak duygusal bir sevişme yaşarsın veya sıradan bir vurkaç yaparsın o aldatmak olur. Bunu da saklamamalısın neden? “Seviştiğin kişiden bulaşabilecek bir hastalık olabilir” En azından sevgin kalmadı aldattın, saygın olsun söyle affedip affetmeme kararı onu. Olsun.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGaza geldim demiyorsun da bir anlık diyorsun. Mutlu sonla biten masaj anlaşması yapmışsın, masaja para vermişsin, artı mutlu sona ayrı para vermişsin. Planlayıp gittin sonuçta o masaj evine
02 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın ama çok pişmanım
Cevap sahibi+1 yılTamam bir daha sağlıksız ortamlarda gezme, durumuna acıdım, konuştum ve benim Fuckbuddy sana beleşe bir güzel gün yaşatacak.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
19Cevap
Tamam oldu bitti. Açıklamaya gerek yok çünkü güzel giden ilişkiyi berbat edersin. Onu durduk yere üzmeye hakkın da yok. Vicdan azabı çekmen güzel. Bu konuda büyük bir söz ver ve kendini rahatlat. Bir daha sakın aynı hatayı yapma ve sevgiline iyi hissettirecek şeyler yap, söyle. Hatanın yükünü kendi kendine azalt.
13 Yorumla- +1 yıl
Hatanın yükünü azaltamıyorum aksine her geçen gün daha fazla artıyor çok zor bir durumdayım :(
- +1 yıl
Yaptığım çok kötü bir şey :(
Bunu kan temizler... 😂😂 deli mi ne. Arkadas bu nasil bir denklem yaa. Erkekleri ne hale getirdi bu kadin milleti. Senden once kimseye dokunmamis olsun mus, Seviyosa sana dokunmsin mis, seviyosa sana dokunamiyosa baskasinada dokunmasin mis... Ama evlenincede bosalamiyorum kocam bu isi bilmiyo cart curt.
10 YorumlaBence bir daha yapmayacaksan ayrılma ve anlatmada. Çünkü anlatırsan hiç yapmasan bile aklını hep kurcalayacak ve sürekli aldattığını düşünecek.
Sadece namaz kıl ve bir daha yapmamak üzere tövbe et.210 Yorumla- +1 yıl
Söylemezsem ona daha çok haksızlık etmiş olmuyor muyum? Ayrıca söylemezsem nasıl dururum aklımdan çıkmıyor durmadan ağlıyorum ve o bu halimi görünce çok üzülüyor.
- +1 yıl
Hiç mi inanmayacak
- +1 yıl
Haklısınız sürekli aklını kurcalayacağını biliyorum fakat ona söylemezsem ona büyük ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum :(
- +1 yıl
şu an en olgun cevap veren kişi sizsiniz, beni bir anlayan sizsiniz teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Fakat maalesef bunu yapmak zorundayım yoksa kafayı yer sıyırırım inanın
- +1 yıl
Hep beraber inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kusura bakma ama bile bile ayağına sıkıyorsun bütün millet burda sana söyleme diyorsa bir bildiği var ondan sonra seni bıraktığında burda zır zır ağlama tamam bir eşeklik etmişsin sil ağzını sus bazen bazı şeyler gizli kalması gerekir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılMasörü bırak ya saçmalama kıza da açıklama o kızı da mutlu etmeye çalış bir anlık gafilete düşmüşsn bu yaprığın çok doğru bişi değil ama o kızı da bırakarak ya da açıklayarak üzemezsn
14 Yorumla- +1 yıl
Beni her şeyimle bilmeye hakkı yok mu sizce? :(
- +1 yıl
Söyle de napio sana bak ağzına sıçrar feleğin şaşar. ... sen git açıkla kurtul
- +1 yıl
@Attarlıkadın ne yapmam gerekiyor etik bir yol söyleyebilir misiniz
- +1 yıl
@0çikolata0 profesör konuşmuş 😂😂😂
+1 yılAga manyak mısın sen? Geçmişi kurcalama bak kız guvenıyormuş sana ne guzel seviyormusta sende seviyorsun bak ilişkiniz bile bozulur. Benden tavsiye hiç söyleme
00 Yorumlaİlerde söylersin şimdilik söyleme bence güvenini kaybedersen zor kazanırsın artık geri. Bu pişmanlık sana yeter bir daha da nefsine uyma derim.
04 Yorumla- +1 yıl
Ama söylemezsem çok kötü olurum
- +1 yıl
Affedeceğine inanıyorum peki daha sonra bizim ilişkimiz nasıl olcak
- Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılBundan sonra hareketlerine dikkat et ve geçmişte olan birşeyi ona anlatma. Olan güveni zedelenebilir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılGercekten sevsen böyle bir şey yapmazdın zaten. Sana yapılsaydı ne hissederdin? Kıza yazık etme.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne yapmamı öneriyorsunuz
- +1 yıl
Ayrıl. En doğrusu bu olur.
Anlatma tiksinir senden bir daha dokunmak istemez yapma bir daha bahsini de ama sacmalama
15 Yorumla- +1 yıl
Bunu bilmeye hakkı yok mu sizce?
- +1 yıl
Peki ben nasıl atacağım kafamdan bu düşünceyi
- +1 yıl
Çok zor bir durumdayım. :((
- Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı.
+1 yılAman Her fırsatı değerlendirin sakın geri çevirmeyin 🙄karşı koyabilirdin sonra pişminim ni yipmiliyim?
00 Yorumla
+1 yılBu kadar pişman olup ağlamak bir de ilginç gerçekten
03 Yorumla- +1 yıl
İnanın bana keşke her şeyimi kaybetseydim de böyle bir harekette bulunmasaydım çok pişmanım aklımdan bir saniye olsun çıkmıyor kafayı yemek üzereyim
- +1 yıl
Tövbe et kendine söz ver bir daha yapmam diye.. Kız arkadaşına da söyleme sakın çünkü böyle durumlar güven sarsar sürekli sorgular ya da bitirir ilişkiyi
- +1 yıl
Ağlamak çok enteresan pek inandırıcı değil ama ilginç 🤔
Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. nefsıne hakım olamıyorsan bişey diyemem.. ben yapsaydım ben söylerdım ilişkiyi yalanlar bitirir güvensizlikler
00 YorumlaYoluna devam et haketmediğin insanın gğnahına girme bırak onu hakedecek insan sevsin o da onu hakedecek insana ait olsun
110 Yorumla- +1 yıl
Bu çok acımasızca değil mi :( nasıl bırakıp giderim o bırakmadan
- +1 yıl
Ona anlatacağım zaten ayrılmak isterse sessize çıkıp giderim hayatından. Peki ayrılmak istemezse nasıl bir yol izlemeliyim?
- +1 yıl
Siz çok zalimce yaklaşıyorsunuz
- +1 yıl
Yanlış yaptığımı kabul ediyorum hatta çok büyük yanlış yaptım. Fakat bunun bir telafisi olamaz mı?
- +1 yıl
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim düşünceleriniz için
+1 yılEmpati yap karşı taraftan nasıl bir davranış beklerdin böyle bir durumda sen de onu yap
03 Yorumla- +1 yıl
Açıklamasını isterdim doğrusu
- +1 yıl
Sana yapılmasını istemediğin şeyleri karşı tarafa yapmamak gerek
- +1 yıl
Tabiki haklısınız mutlaka
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Son pişmanlık neye yarar her şeyin bir bedeli var olmadı yar demesi lazım.
00 Yorumla
+1 yılSevgiline kesinlikle söylemelisin söylemezsen seni çok seven birini salak yerine koymuş olursun ayrıca günahına girersin yazık kıza. Git söyle hemen. Biraz aklı varsa ayrılır zaten
137 Yorumla- +1 yıl
Söyleyeceğim :((( çok üzgünüm hanımefendi çok :(((
- +1 yıl
Lan olum manyak mısın söyleme ya ayrılırsa hem ilişkinizin ilk zamanları olmus olan birsey pişmanım diyorsun bence bunu bir tek sen bilmelisin
- +1 yıl
Yavv hiçbir kız böyle bir şerefsizliği hak etmiyor ha ilk zaman ha son zaman ne fark eder sonucta sevgiliymiş o kızla ve aldatmış bu kadar basit dinleme şu adamı git söyle senin kız arkadaşın senle sevgiliyken başka bir adamı tatmin etseydin de böyle der miydin acaba empati yap biraz
- +1 yıl
Ne diyorsunuz hanımefendi söylese resmen yuvası yıkılacak söylemesin 🙂
- +1 yıl
Ne yuvası be sevgili bunlar evli değil hem o naneyi yemeden önce düşünseymiş masör sevgilin var mı diye sorunca yok demiş çeksin şimdi akılsız basının cezasını
- +1 yıl
Olsun sevgililik te yuva olma anlamında atılan adımlardan biri sen dinleme kardeşim şu bayanı söyleme ayrılır bak yenge senden
- +1 yıl
Zaten kız 2. şansı verecekse 3. şansı verebileceğini göze almış demektir umarım anlatabilmişimdir😉
- +1 yıl
Madem yuva ihanet etmeseydi
- +1 yıl
Adam ya bosluktaydı ya da yoklukta yaptığı şey doğru değil ama olan olmuş geçmişi kurcalamasın bence seni dinlese yandı çocuk anasını satayım 😂😂
- +1 yıl
Tamam o zaman bir gün senin sevgilin boşluğa düşüp ihanet edince sallamazsın bir tarafına iyi günler
- +1 yıl
Ben sevgilimi boşluğa düşürecek bir erkek değilim ne istiyorsa fazlasıyla hakkını veriyorum her anlamda doyuyo 😉
- +1 yıl
Psiko musun kızım sen
- +1 yıl
Adı üstünde boşluk boşluk.. sen yorma kafanı
- +1 yıl
Ben senin yorumlarına takıldı arkadaşa resmen al silahı kendi ayağına sık diyorsun
- +1 yıl
@çılgntürk16 çok zor durumdayım biriniz söyle biriniz söyleme diyor @missgumball
- +1 yıl
Benim ve onun söylediğini bir kenara bırak sadece vicdanının sesini dinle ben doğru olanı sana söyledim başka bişey demiyorum
- +1 yıl
Sen beni dinle kardeş söyleme ya da koskoca adamsın ne yapmak istiyorsan onu yapm ama ben olsam @missgumball hanımı dinlemezdim 😂
- +1 yıl
Valla kim ne hali varsa görsün yazık kıza biraz ona saygısı varsa söyler kardeşim yukarda kendin dedin bana yapılmasını istemezdim diye
- +1 yıl
@missgumball evet açıklayacağım ona bu son kararım, fakat hayal kırıklığına uğrayacak şoka uğrayacak, dünyası başına yıkılacak çok üzülecek, geceleri uyuyamayacak hep bu anı düşünecek. Her şeye rağmen bunu bilmeyi hak ediyor çünkü dürüstlük her şeyden daha önemli. Ben de hiçbir zaman ona karşı böyle bir yanlış yapacağımı düşünmüyordum dediğim gibi şeytana uydum çok pişmanım, keşke her şeyimi kaybetseydim de en sevdiğim insana karşı böyle bir yanlış yapmasaydım keşke demekten başka bir şey söyleyemiyorum çok üzgünüm çok pişmanım
- +1 yıl
Bilader acıtasyon yapma git söyle o zaman
- +1 yıl
Evet tabikide dünyası başına yıkılıp üzülecek sonuçta 1 senelik sevgilisi çok sevmiş çok güvenmiş emek vermiş kim olsa kahrolur ama düzelecek o da. Hem belki affeder nerden biliyorsun? Ben senin samimiyetine inandım o ayrılsa bile hemen tamam diyip kabullenip bırakma peşinden koş hep özür dile ara kendini affettirmeye çalış o kız en azından bunu hak ediyor
- +1 yıl
@çılgntürk16 kafamdan atamıyorum ki, sanki cehennemdeymişim gibi şu an
- +1 yıl
Bilader sen o kızı haketmiyorsun ayrıl gitsin
- +1 yıl
Sen takma şu adamı ya konuşmalarından anlamıyor musun derdi eğlence bunun 🙄
- +1 yıl
Teşekkür ederim samimiyetime inandığınız için 🙏🏻 Dediğinizi yapacağım
- +1 yıl
@Missgumball ne eğlencesi dilimde tüy bitti söyleye söyleye ben karışmıyorum. Artık ne yaparsa yapsın
- +1 yıl
Konus kız helal olsun sana 😅
- +1 yıl
Kadın dayanışması 👏👏👏😂
- +1 yıl
Senin gibi sazanlar buna inanıp ciddi ciddi yorum yapmış birde
- +1 yıl
Lan hem bana yorum yapma diyorsun hem kendin yorum yapıyorsun ne iş bu kes artık be
- +1 yıl
Bana mı diyon gumbaa
- +1 yıl
Sana değil diğer abazaya
- +1 yıl
Hee tamam size iyi atışmalar kardeşim 😂😂😂
- +1 yıl
Sen bir sussan kimse konuşmayacak zaten yeter
- +1 yıl
😂😂😂😂 @Mehmetozbudun dinleme sen @missgumball ı 😂😂😂😂
- +1 yıl
Yaa yeteeeerrrr suuussss
- +1 yıl
@missgumball 😂😂😂😂 sesli güldüm sen beni güldürdün allahtan seni güldürsün
git gözünün içine bak de olanları artık gözüm hiçkimseyi görmüyo de bu durumdan ne kadar rahatsız olduğunu söyleme hissetdir önce. habide seni gerçekten seviyosa anlayışla karşılar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence ondan ayrıl. ayrılarak en büyük iyiliği yapmıs olursun sevgiline
00 Yorumla
+1 yılBu psikolojiden kurtulamazsın asla söyle kurtul. Ayrılırsanizda ayrılın yoksa vicdan azabın bitmez kıza karşı
03 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun, peki ayrılmazsa ne olur? Ayrılmadı diyelim, aramızdaki güven sorunu hep sürecek mi
- +1 yıl
Ayrilmazsa daha iyi. Güven sorunu uzunca süre aranızda engel olur ama senin pişmanlığını görünce zamanla düzelir ki ayrılmazsa eğer bunuda göze almış demektir
- +1 yıl
Anlıyorum çok teşekkür ederim.
+1 yılKendini affettirmek çalış ama affederim bilemem yanş yat kalk özür dile kapısında yat
12 Yorumla- +1 yıl
Anlatayım mı sizce
- +1 yıl
Bilmiyorsa inan ben başka türlüsünü çok kez yaşadım senin ağzından duyması daha iyi olacaktır eğer başkası dan duyarsa daha çok büyür en azından sen söylersen yumuşama ihtimali biraz daha olur
Bence söyleme zaten pişman olmuşsun ama bidaha yaparsan artık kendini balkondan at
11 Yorumla- +1 yıl
Söylemezsem ona daha çok haksızlık etmiş olmuyor muyum? Ayrıca söylemezsem nasıl dururum aklımdan çıkmıyor durmadan ağlıyorum ve o bu halimi görünce çok üzülüyor.
Yapma diyenlere aldanma. Doğrucu ol, yaptıysan yaptım de. İlişkini yalan üzerine kurma. O kıza haksızlık ediyorsun, bunları bilmeye hakkı var.
00 Yorumla
+1 yılSana yapılsaydı bilmek isterdin ama gerisinede düşün. Sana yapıldıktan sonra sen yapıldığını açıkladığında ne yapardın?
00 YorumlaArkadaş karımısin o kadınini ben oksam affetmez dayardım duvara
00 YorumlaBence söyleme , daha yeniyken olabilir böyle şeyler.
10 Yorumla
+1 yılKoçum bu aldatma sayılmaz, ufak bir kaçamak olur, erkeksen erkek gibi davran , ağlıyorum ne lannnnnnln. Erkeklerin yüz karası
128 Yorumla- +1 yıl
Sana acıyorum çünkü hiçbir zaman seni gerçekten seven biriyle birlikte olamayacaksın belki de hiç ilişkin olmamıştır bu kafayla gidersen zaten hem aldatırsın hem aldatilırsin oh oh sen onu aldat o seni aldatsın o kadar geniş midelisin ki senin gibilere koymaz böyle şeyler
- +1 yıl
Harbiden ağlıyorum ne lann
- +1 yıl
Herkesin kalbindekini yaşaması ve yaşattığını yaşaması dileğiyle...
- +1 yıl
Amin hanımefendi duyar kasıyo soruyu soran 😂
- +1 yıl
Gumball hanfendi, senin derdin ne yav bayan feminist 😂😂😂😂
- +1 yıl
Ne feministi ya bir kız yapsa ona da söverdim rahat ol
- +1 yıl
Senn buraya ayar vermeye mi geldin Gumball 😃😃😃sanne mikkeyten birdeee ohhhhhh diyor ya 😂😂😂😂 güldürdün beni
- +1 yıl
Türkçe öğren
- +1 yıl
Öğretsene hayrına belki sayende iyi biri olurm
- +1 yıl
Sen iflah olmazsın
- +1 yıl
Nerden biliyorsun ki nerden tanıyorsun beni😉herkes kötü değildir dimi önyargılı hatun
- +1 yıl
Yazdıklarından bunu anlamak için dahi olmaya gerek yok kötü kalplisin
- +1 yıl
Cooook önyargı coookkk,
- +1 yıl
@missgumball genişlikşle ilgisi ne
- +1 yıl
Aldatmayı meşrulaştırması hadi bb
- +1 yıl
@missgumball Melerk zaten
- +1 yıl
Meşru*
- +1 yıl
O zaman sana kolay gelsin belki seninde başına gelir
- +1 yıl
Yaa gumbalmisin nesin , herşeye ziplama , sanane yaa milletten sen kendine bak ki erkeğini geri çevirme ki aldatmak zorunda kalmasın seni. ok
- +1 yıl
Helal sana bilader konus 👍
- +1 yıl
Yav kardeşim sen bela mısın benim başımaaa
- +1 yıl
Bana mı diyon @mıssgumball
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Ne bela olacağım sana herkez gibi düşüncelerimi yazıyorum
- +1 yıl
Ama sen harbi belasın Allah sevgiline sabırlar versin 😂😂😂
- +1 yıl
Gumball rica ediyorum yorum yapma
- +1 yıl
@missgumball İnşallah
- +1 yıl
Tabi varsa tabi varsa hiç çekilmezsin hiiiiiiğğğçççç 😂
Son pişmanlık fayda etmez. Keşke kız arkadaşını tanısaydım hiç düşünmeden söylerdim biliyor musun?
00 Yorumla
+1 yılSeni affetmeyecek zaten.
224 Yorumla- +1 yıl
Peki ya affederse?
- +1 yıl
Devamlı şüpheli sorgulamalı kısıtlamalı zehir gibi bir ilişki istiyorsan söyle.
- +1 yıl
Söylemezsem ne olur peki :( ayrıca o çok anlayışlı biri zehir edeceğini düşünmüyorum
- +1 yıl
Arkadaşım kız arkadaşın çok anlayışlı olabilir amenna ama şu an senin durumun çok farklı her zaman gösterdiği anlayışı sen aldattığını söyledikten sonrada göstermesini bekleyemezsin
- +1 yıl
@missgumball doğru söylüyorsunuz, ne yapmamı öneriyorsunuz
- +1 yıl
Yapacağın tek şey gidip olan biteni aynen söylemek ne kadar pişman olduğunu da söyle. Asla , asla deme diye bir söz vardır. Simdi bazı kızlar atıp tutuyorlar ben olsam aldatan kisiyle assssla affetmem diyorlar ama hayat bu nolcağını kimse bilemez bir bakarsın asla yapmam dediğin şeyi yapmışsın ihtimal bile vermediğin bir şeyi yaşamışsın. Zaten kız arkadaşının senj affetmemesi ayrılması lazım herkes ikinci şansı hak eder derler ama yalan herkes ikinci şansı hak etmez. Ama dediğim gibi hayat bu nolcağı belli olmaz seni affetmesi için çok ama çok büyük bişey yapman lazım ben de bilmiyorum napacaksın çünkü aldatan kişiye güven olmaz bir yapan bir daha yapıyor ama ona öyle bir güven vermelisin ki bir daha asla aldatmayacağını bilsin
- +1 yıl
@missgumball doğru söylüyorsunuz ona çok büyük bir güven vermem lazım, ne olursa olsun açıklayacağım ya kaybetsem bile açıklayacağım. Madem çok seviyorum kaybetmeyi bile göze alıp ona karşı dürüst olacağım
- +1 yıl
Olum manyak mısın bakma şu bayanların ağzına söylemezsen öğrenemez güzel giden ilişkini bok etme
- +1 yıl
@çılgıntürk16 saçmalama ya aldatmadan önce düşünseymiş güzel ilişkisini öncr aldat sonra pişmanım diye ağla erkek adam yapar diye kendini avut yok kardeşim yok eski devirde kaldı erkek yapar muhabbeti şimdi aldatan kız erkek olsun tekmeyi basıyorlar
- +1 yıl
Ben erkek adam yapar diye bişey demedim orada dur erkek adam yapmaz ama hata yapm ış diye de her hatayı söylemesine gerek yok kardeşim sen beni dinle söyleme bir daha da yapma
- +1 yıl
Hem ne o öyle karı gibi ağlamak ne sanki cinayet işlemiş bir de ağlıyom diyo vicdan yapıyo
- +1 yıl
@çılgntürk16 suçluluk duygusu
- +1 yıl
Sen beni dinle kardeşim bidaha yapma dinleme milleti beni dinle
- +1 yıl
@çılgntürk16 aklımdan nasıl çıkaracagım peki
- +1 yıl
Bitek kadınlar mı aglar aglamiyorum diyen herkes güçsüz ve korkaktır ayrıca erkek adam yapar diye sen dedin demiyorum aşagida bazı salaklar var öyle diyen ondanda bahsetmek istedim madem çok güzel ilişkisi varmış en başta yemeseymiş o naneyi hem istediği kadar söylemesin yaşattığını zaten yaşayacak rahat ol 😉
- +1 yıl
Aga kaç yaşında adamsın çocuk musun bazı şeylerle yaşamayı öğren emin ol söylemek ilişkini bitirir hiç bir zaman eskisi gibi olmaz güzel bir ilişkiyi sırf vicdan yuzunden mahvetme söylemezsen bilmez mutlu mesut devam eder ilişkiniz
- +1 yıl
Kendi tasarladığın ütopyada yaşamaya dewamke
- +1 yıl
@çılgntürk16 birçoğu arkadaşıma anlattım zararı olur mu
- +1 yıl
@missgumball ilk zamanlar diyor daha bir birlerini tam tanımıyor olabilirler o dönemde ben iyi yapmış demiyorum keşke yapmasaymış ama yapılan hata yuzunden 2 kişinin acı cekmeai aralarının bozulması çok gereksiz
- +1 yıl
İlk zaman? şu an sevgililer. Ilk zamanda neydi bunlar? Güldürme beni
- +1 yıl
Aga ne halin varsa gör ne diyim
- +1 yıl
Güldün mü kız 😂
- +1 yıl
Yazılım var donanım yok da ona güldüydüm haha (!)
- +1 yıl
Aman ne komik gıdıkla da bende güleyim
+1 yıl1 aylıkmış ilişkiniz bence Anlatma unut gitsin..
23 Yorumla- +1 yıl
Boşuna guru olunmamış! Güzel yorum 👏
- +1 yıl
@Jidotojimoshi yani ne olabilir? Daha doğru dürüst sevgili bile olmamışlar olanda olmuş lastik gibi uzatmaya gerek yok.. Söylersede ilişki sağlam değil dağilir gider şimdiden.. şimdi dağılmazsa her şüphede başının etini yer.
- +1 yıl
Katılıyorum üstadım. “ Söylemenin adama, duymanın Kadına Yararı yok” 👍
Ulan ne insansınız be yazık.
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsunuz
+1 yılSenin gibilere üzülüyorum yazık acınacak hal..
02 Yorumla- +1 yıl
Çok pişmanım beyefendi çok pişmanım :(
- +1 yıl
Sevmenin ve sevilmenin bir değerli var ihanet ise sevdiğinin yüzüne her baktığında onu nasıl aldattığının aklına gelecek olması dileğiyle..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline söyle , onun vicdanına.
10 Yorumla
+1 yılAllah vermiş hak ettiğini git söyle af dile.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Alışırsın
Hep yapıcan11 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe konuşuyor
+1 yılBeter ol
20 Yorumla
+1 yılBende dedim bisemi yapmış ne var onda
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir şey yok beyefendi? :((
Kız senden bıkmış bence deneme
09 Yorumla- +1 yıl
Yazık değil mi kıza bunu ona söylemezsem?
- +1 yıl
Çıktıktan hemen sonra aklıma geldi, o çok kötü bir ortamdı erotizm ortamıydı böyle olacağını düşünemiyorduk :((
- +1 yıl
Hayır birlikte olmadık, fakat kötü şeyler yaşandı
- +1 yıl
Evet şimdi lütfen eleştirmeyi bırakın ve yol gösterin
- +1 yıl
Peki :(
İyi iyi devam et
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım sizi?
+1 yılSon pismanlik fayde vermiyor guzel arkadaşim.
00 Yorumla
+1 yılboş geç anlatma kaşınma devam
00 Yorumlaşimdi yapan ileridede yapar afferin sana !!
00 YorumlaGeçmiş olsun cano
00 YorumlaBoşver knkaa
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl boş ver :((
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKanka Masör nasıl iyimiydi...
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
15 Yorumla- +1 yıl
Beni çok seviyor nasıl ayrılayım ayrıca ben de çok seviyorum
- +1 yıl
Sevseydin aldatmazdın haketmiyorsun o kızı yazık
- +1 yıl
Çok pişmanım çok, keşke her şeyimi kaybetseydim de beni bu kadar çok seven birine ihanet etmeseydim :((
- +1 yıl
Yani en azından pişmansın bence söyleme kız ayrılır ya da sana dünyayı dar eder bir daha asla güvenini kazanamazsın
- +1 yıl
Anlayışlı biri olsa dahi mi güvenmez
+1 yılMünasebetsiz derken
01 Yorumla- +1 yıl
Masturbasyon gibi
Kendini intihar et
16 Yorumla- +1 yıl
Kaçmak mı hayattan
- +1 yıl
Biraz daha zamana ihtiyacım var. Söyleyeceğim. Onu çok seviyorum. Beni bıraksa da haklı bırakmasa da ömrümü ona adarım
- +1 yıl
Çok yanlış düşünüyorsunuz seven de yanlış yapar, yanlış yaptım
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği