Aldatmak suç mu hanımlar?

Aldatıyorum, aldatırım, ilerde de aldatacagım. Suç mu hanımlar?

Adriana Lima bile aldatıldı yahu.

Eğer tipiniz iyiyse, kadınları kolayca tavlayabiliyorsanız siz de asla 1 kızla yetinmezdiniz emin olun.

O, adam, karakterli, şerefli diye bayıldıgınız erkekler karı kız düşüremedikleri için aldatmıyorlar şereflerinden değil yani.

Yoksa, hiçbir erkek karsısında çırılçıplak seksi bir kız dururken sevgilisini karısını hatırlamaz bile.

Neyse yakalanmadıgımız sürece tam gaz devam :)
Güncellemeler
+1 yıl
Masada oturuyoruz. Kızın teki sallayıp duruyor, konusu açıldı aldatmanın. ''Yok işte benim sevgilim şereflidir, ben ilk çıktıgıyım da, aldatmaz da'' falan filan. Bak kızım dedim ;

Doyuma ulasmamıs erkek abazan olur. Aldatması daha kolaydır. Karıya doymus adam kolay kolay aldatmaz, dedim. Köpürdü.

Sonra bunun sevgilisinle tanıstım. Lan bildiginiz pısırık, tipsiz, çelimsiz adamın teki. Aldatmak istese de aldatamaz. Ayrıca da abazan muhabbeti var adamın.
Güncellemeler
+1 yıl
Genelleme yapıyorum 1-2 kişi trollemesin.

1- Dinine düşkün adma aldatmaz.

2- Tipsiz, pısırık, ezik adamlar aldat (a) maz. Bunlara lütfen şerefli namuslu demeyin artık kızlar. Abazalıklarını biz biliyoruz.

3- Risk almaktan korkan erkek aldatmaz.

4- Sevgilisine bağlanan erkekler aldatmaz. Bakın SEVEN, AŞIK OLAN DEĞİL, BAĞLANAN ERKEKLER. Bunlar da benim gözümde ezik adamlardır zaten.
Aldatmak suç mu hanımlar?