Aramaz sormaz, ben arayınca açmaz, hayimda varlığı bir haber. İlişki namına en küçük bir his duygu yaşanmaz olmuş ayrılık deseniz onuda kabul etmeyen telefi edicem diyip hiç oralı bile olmayan birini aldatmak suç mu? Benimde yaşamak istedigim duygular var çivi çiviyi söker diyorlar ben o çivinin üstüne çivi çaksam suç ben de olur dimi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani memnun değilsen beklediğin verimi alamıyorsan bir ilişkiden son verirsin olur biter. Aldatmak hiçbir zaman bir seçenek ya da herhangi bir davranışın bahanesi olamaz. Kimse kimsenin hayatında zorla tutmuyor. Sevgiliniz ile bu konu hakkında konuşup bir çözüme varabilirsiniz. Aldatmak ancak sizin kendi kalitenize düşürür. Başka da hiçbir işe yaramaz.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet suç ayrılmak gibi seçeneğin var biliyorsun değil mi? en azından sevmiyorum de ilgisizsin de beni hak etmiyorsun de ayrıl aradan süre geçsin istediğin kişi sev o zaman hem sen karakterli olursun hem de o kişi seni kaybettiği için pişman olur işte.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılEvet efendim suçtur. Hatta ben buna başka bir şey diyorum ama her neyse. Madem ilişkiden beklentin farklı ki gayet normal ilgi istemen ayrıl. :) Bunda yanlış yok ama madem sevmediğin bir ilişkiyi de neden sürdüresin demi
00 Yorumla
+1 yılİlgilenmeyecek kişi bence sevgili yapmamalı. İlgili olmayan bence hak ediyor. Yani sen ilgilenmezsen tek erkek sen değilsin neticede. Gider kişi başkasını bulur. Bir de diyorsun ayrılmayı da kabul etmiyor. Bu durumda hak ediyor ama doğru değil aldatmak. Ayrıl ve en iyisi ne derse desin yanıt verme. Takılsın öyle kendi çapında.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
67Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılİlgili veya ilgisiz. Aldatmak genel anlamda suçtan daha da öte, şeref fakirliği, karaktersizlik, korkaklık, namussuzluk. Sevmiyor musun? Ayrıl. İlgilenmiyor mu? Ayrıl. Anlaşamıyor musunuz? Ayrıl lan ayrıl. Aldatmaya ne gerek var. Neden bu yolu seçiyorlar, anlamıyorum gerçekten. Aldatanlar aldattığı insana bir şey yapmış olmuyor, tamamen kendi karaktersizliklerini sergiliyorlar, sonrasında kaybettikleriyle başbaşa kalıyorlar. Aldatan aldanır bir de o var. Hani ben boynuzladım ama bana asla bir şey olmaz diye düşünmemeli, er ya da geç o boynuzları aldatana takan da çıkacaktır. Yaşattığını yaşamadan ölmez ya insan, o hesap.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisiz sevgiliyi aldatmak yerine ayrılmayı düşünün...
31 Yorumla- +1 yıl
İlgisiz sevgili bazı kızların aslında hoşuna gidebiliyor ama hoşuna gitmeyen ayrılmalı evet
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın bahanesi olmaz..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen ayrılıyorum dediğinde kabul etmiyorum demesi senin ayrılamayacağın anlamına gelmiyor yalnız yani hepimiz neler istiyoruz ama hayatta her istediğimiz de olmuyor o yüzden onun ne istediği değil senin ne karar verdiğin önemlidir.
Aldatmak büyük karaktersizliktir eğer kişi kendisini 5 para etmez birisi olarak nitelendiriyorsa aldatır ama akıllı, karakterli kişinin yapacağı şey böyle birisiyle ne uğraşıcam ben doğruyu yaparım, ayrılır kendime yeni bir hayat düzeni kurarım demek olur.
10 Yorumla
+1 yılAldatmak yerine terk edip hayatiniza devam edin neden aldatmayi seciyorsunuz ki belliki varligi yok adi yok sani yok neden aldatma
20 Yorumlaİlgisiz sevgili diye niye aldatıyorsun 🤔 direkt ayrıl gitsin bitsin adını kaşar diye çıkartmak istiyorsan o senin bileceğin iş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyesizleşmeye gerek yok bence. Sen ayrıldığını söyleyip ilişkiyi bitir, o ister kabul etsin ister etmesin sen ayrıldıktan sonra istediğini yapmakta özgür olursun. Sen görüşmek istemedikten ve devam etmedikten sonra kimse seni aldatmakla suçlanamaz. Sizi tanıyan çift olduğunuzu bilen kişilerede ayrıldığınızı duyur yoksa onlara gidip seni farklı gösterebilir
20 Yorumla Çivinin üstüne çivi çakarsan duvada daha büyük bir delik açılır bilesin.
Sevgilisin aldatmak yerine ayrıl. Seni onda mecburi olarak tutan bişey yok. Hala seviyorsan da sabret bitince doğru düzgün bir ilişki kur.
Onu aldatmanın ona değil, sana , zararı var bileesinn. 😀
117 Yorumla- +1 yıl
Evet belki de çocuk kıza sadık ama o neyin ne olduğunu bilmeden böyle bir namussuzluğa başvurmuş
Soran+1 yılNamussuzluk derken? İnsanların ne yaşadığını bilmeden nasıl böyle pervasızca yorumlar yapabiliyorsunuz ya siz?
- +1 yıl
Aldatan bir insana çok ahlaklı çok namuslu diyemeyiz dimi?
- +1 yıl
Erkek aldatsa ana bacı küfür edersiniz ama hepsi aynı dersiniz ama noldu niye zoruna gitti?
Soran+1 yılKes sesini ve defol sorumdan. Yorum yapan bütün kızların görüşlerine salça olmuşsun ben burada yaptım demedim yapsam suçlu ben olurum demi diyerek açtım soruyu iyice okumadın ya da anlaman kıt
- +1 yıl
Bu soruyu sorman bile aldatmaya meyilli biri olduğunun kanıtı ve birkaç kişi hariç herkes yanlış bir şey olduğunu söylemiş iyice batma konuşup da bence
Soran+1 yılLan defol beyin yoksunu enbesil seni. S*ke sürülecek akıl yok gelmiş fetva veriyor senden mi öğrenicem ben niyetimi. 3 yıldır beraber olduğum adam aldatsam çoktan aldatırdim. Ben burada her zaman altananin suçlu olmadığını vurguladım çünkü ilgisizlik değersizlik ve belirsizlikte insan onuruna yapılmış en büyük hakaret ve aldatmadir sonuçta. Ben onun bana yaptığı kötülüğü aldatarak hafifletecek kadar onursuz değilim sen sıkma canını git meşelerinle oyna
- +1 yıl
Seni kudurttugum için bravo bana bende zeka var ki seni kudurtacak şekilde cümleler kurdum by by
- +1 yıl
Aldatan her zaman suçludur kusura bakma sende var aldatma niyeti
Soran+1 yılkardeşim. Bayrak tutani. Zekânı burdan anla işte iki laf sokunca mutlu olan enbesil
Soran+1 yılKardeşim değil. O*rspu*çocuğunun bayrak tutani*
- +1 yıl
dostum çocukluğu senden aktı da bana mı geldi? Annende aldatma meyili varsa onun geni sana da taşınmış işte
- +1 yıl
İlk sen küfür hakaret ettin çünkü gerçekleri duymak zoruna gitti ama bunlar acı gerçekler aldatan kadın evli bekar fark etmez namussuzdur zinadır bu
- +1 yıl
O. cocuklugu
Soran+1 yılYol al naş naş
- +1 yıl
Allah büyüktür yalancının mumu yatsıya kadar yanar aldatan erkek de kiz da illa ki birgün yakalanıyor
- +1 yıl
Acayip gururluyum senin gibileri kudurtunca
- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılSizin gibi sallak insanr aldatmadan başka pok bilmezmisiniz ne saçam soru aldatmanın nehakı ne matıvar aldatanarın soyunada sopunada noktalar girsin sallaklar
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Di
Ayrıl önce
Ondan sonra ne yapıyorsan öyle yap
Şimdi yaparsan aldatan kadın olursun
Hoş ben şu anda karşı tarafın hayatında başka birisi olmadığı ihtimalinide düşünmüyorum ya neyse :)01 Yorumla
Soran+1 yılŞüphe...
İnsanı öldüren tek zehir bence
+1 yılOnun senden hoşlanmadığı senin de ondan hoşlanmadığın belli çoktan ayrılmışsınız aslında evli değilseniz ayrıldım de kurtul sonra da istediğini yaşa ama aldatılmayı kimse hak etmez önce ayrılmalısın
00 YorumlaKardeşim o zaman bitirin ilişkiyi ayrılın neden aldatıyorsunuz kadın milleti hep aynı sevsende aldatıyor sevmesende
Ben çok sevip değer verdiğim halde aldatıldım biliyor musun?04 Yorumla
Soran+1 yılBen o hayatımdayken ciddi bir ilişki kurup ya da cinsellik yaşayım dediğim birini istemedim ki. Ben bu kadar çok severken onun bu umursamaz hallerini en azından biriyle sohbet ederek unutmak birazda olsa kalben ondan uzaklaşmak istediğim için böyle bir düşünceye girdim.
- +1 yıl
O düşünceye bile girmen aldatmak sayılır hayır şunu anlamıyorum okey haklısın verdiklerini geri dönüşü yok insan kötü hisseder o zaman bunu açık açık söylersin ben bundan dolayı senden ayrılmak istiyorum dersin sinsi iş yapmak nedir bu kadar basit adi misiniz? Hiç mi cesaretiniz yok yoksa hayattan ne istediğinizi mi. Bilmiyorsunuz?
Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. Ortada toksik bir ilişki var, sen bu toksiklikten şikayet ediyorsun. Sonra diyorsun ki ben bunun kimyasını daha da bozsam ayıp olur mu?
Mantık ya Hakk.04 Yorumla
Soran+1 yılKafam karmakarışık niyetim zaten aldatmak değil böyle bir adami aldatsam suçlu yine ben olurum zaten. Amacım onu bu kadar severken kalben uzaklaştıracak bir sohbet arkadaşı bulma düşüncemdi ama ben çok kötü zamanlardan geçtim bu ilişki de o anlarda bile yapmadım seviyorum çünkü
- +1 yıl
Hayatım soruyu öyle sormuşsun öyle cevap verdim. Sohbet arkadaşlığı aldatmak değil elbette ama sen soruyu öyle sormamışsınki.
Bedeninin ihtiyaçları var tabi karşılaman gereken. Bunun farkına varmasını sağlamalısın. Yok halen duyarsızsa seçim senin. Sırf seviyorum diye yaşının keyfini çıkarmayı ihmal de etme, gerekiyorsa ayrıl.
Soran+1 yılHaklısın. Gidişat o zaten ne kadar daha taşıyabilirim bir başıma bu yükü. Soğuttu zaten sadece sevgimden kurtulmam gerekiyor.
+1 yılilgisiz sevgili olması onu aldatılmaya layık yapmaz kimseye bu yapılmaz yok öyleymiş böyleymiş hiç önemi yok yarın öbür gün sizin de başınıza gelebilir. ayrılığı kabul etmiyorsa ettireceksin kimse kimseyi zorla bir ilişkide tutamaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılYani suç olabilir ama ayrılmak daha kolay iken neden aldatasın ki. Seni hak ediyor mu hayır, bırak senden uzak duruyor madem sen özel hisset ve özel duyguların peşinden git. O ise yalnız kalsın senin de hakkın değil mi yaşamak mutlu olmak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ayrılacaksın madem öyle yok ayrılığı kabul etmiyor v. s. bahane değil bunlar silah zoru ile sanki ayrılamazsın benden diyor. Ayrıl kendi yoluna yaşamak istediğin duygularına bak.
10 Yorumla
+1 yılCancazim aldatma yerine ayrilsan daha asil doğru bir hareket yapmış olmaz misin bulacagin insanı az yüksek testesteronlu secersin bir dahakine 😃
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aldatmak her şartta suçtur, ahlaksız bir davranıştır. Beğenmiyorsan ayrılırsın çok basit. Üstüne çivi çakarsan bir gün de senin üstüne çivi çakarlar.
00 YorumlaSevgili yapmak laylayloma gelmez ona değer gostemek denir ama seninle ciddi bir şeyler dusunmuyor bence seni ikinci kuma gibi kullanıyor bana göre yani bence o seni aldatıyor sende onu aldatmak yerine onunla ilişkiyi kesebilirsin
Ben olsam o şekilde yapardim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmsk yerine ayrılmayı düşünürseniz daha mantıklı bir iş yapmış olursunuz esvgilinizi aldatarakmi elinizde tuyucaksınız bir erkek sana varlığıyla bir şey katmiyorsa yol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılyok ya ne suçu. aslında ödül bile verilmesi gerek. ayrılmak gibi seçenek yok tabi. bi de ayrılmayı kabul etmemek de demek? işten kovulunca yok ben kovulmuyorum deyip çalışan var mı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Sen ayrıl zaten arayıp sormuyormuş aradığında sen açmazsın. Kendini kötü hissetmez kimseyi de aldatmış olmazsın duygularını dilediğince yaşa ilişkin bittikten sonra
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak her şekilde kusurdur, mazereti olmaz. Mutlu değilsen ayrılırsın. Aldatmanın kusuru, aldatılan kişiye yüzde 1 oranında bile yüklenemez.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ayrılığı kabul etmemek diye bir şey yok. Net ve keskin olacaksın. Aldatmak şeref yoksunluğudur
10 Yorumla
+1 yıle ayrıl. aldatmak nedir yani
aklınca ders mi veriyorsun anlamadım.
adm zaten sallamıyor seni20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgili ilgisiz diye aldatılmaz. Sevmiyorsanız ayrılırsınız aldatmak insan onuruna yapılan en çirkin saldırı.
00 Yorumla
+1 yılBir ilişkide mutlaka çiftlerin beklentileri oluyor ve olmalı da, bunu görmezden gelen partneri sen de görmezden geleceksin maalesef.
00 Yorumlaİlişkiyi bitir ve başkası ile yola devam et mutsuzsan. Ama ne olursa olsun ilişkin varken başkası ile olman senin karakterine uygun olmaz.
00 YorumlaAldatmayı hiçbir sebep normalleştirmez ve meşrulaştırmaz. Eğer mutlu değilsen ve sana ilgi göstermiyorsa ayrılırsın olur biter.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerhalde suç daha büyük suç bunun affı yok ayrılırsın biter gider bunu yapamıyorsan oturursun yerinde
00 Yorumla
+1 yılAldatmak yerine, onun bu durumun sıkıntılarını paylaşıp. çözüm arayabilirsiniz. çözümsüz kalınıyorsa, ayrılmak istediğinizi beyan edebilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Suç çünkü ilgisiz olması ihaneti hak ettiği anlamına gelmiyor. Bu durumdan rahatsızsan aldatmak yerine ayrıl sonra da istediğin kişiyle birlikte ol.
00 YorumlaBöyle birini hayatında tutmak zorunda değilsin. O ister kabul etsin ister kabul etmesin ayrıl, hayatına o zaman istediğin şekilde yön ver.
00 YorumlaEvet, aldatmak her türlü suç, karaktersizlik. Geçerli bir nedeni olamaz.
Direkt ayrılmak istediğini söyleyip yoluna bakabilirsin.00 Yorumlaİlgisizse ilişkiye devam etmenin bı mantığı yok ki. Aldatmak sadece senin kendine verdigin değeri düşürür
01 Yorumla- +1 yıl
Aaa yine haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılSen zaten analizini yapmışsın. Bu kadar sabretmene şaşırdım zaten. De öyle değil. Çıkart hayatından olsun bitsin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Bence sevgili ihmal edilmemeli, insanın ihtiyaçları var, o ihtiyaçlar giderilsin diye var sevgili..
00 Yorumla
+1 yılBen burada evli mutsuz olanlara başkalarıyla seks yaşa kocanın parasını ez diyorum ama sen sevgilisin onu çekmene gerek yok bence
02 Yorumla- +1 yıl
Vay be. Bu neydi şimdi. Ne okudumki :)
- +1 yıl
@Danışabilirsin Günlük olan şeyler
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence aldatmak seviyesizliktir , karektersizliktir aldatan her ne bahanesi olursa olsun suçludur , hiç bu işlere girme
Ayrıl gitsin aldatmak ne gözünü seveyim , 😅10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Çoğu erkeğe göre normal ama sadece kendileri yapınca😃
00 Yorumla
+1 yılAldatmanın bahanesi mi olur ilgisizle ayrılırsın başkasıyla devsm edersin
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak diye bir şey var ama sen bilirsin ruhunda kaşarlık varsa
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak gibi bir seçenek var. Hiç duymuş muydun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İlgisiz sevgisizce… Ayrılıp öyle hayata devam etmek gerekiyor diye düşünüyorum…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce Ondan ayrıl sonra ne istersen öyle yap.
00 Yorumla
+1 yılAldatmak yerine ayrılabilirsin mesela? Böyle ilgisiz birinin yanında seni tutan ne?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. suçtur tabi ki de. aldatmanın hiç bir haklı yanı yoktur. ayrılırsın olay bider
00 Yorumla
+1 yılAyrılmadan aldatmayı düşündüğün için asaletten baya uzak bir kişiliksin maalesef.
10 YorumlaFf ne yaşıyorsun kızım sen yaaa ayrılmak daha zor dimi ondan bu yaptığın doğru aferin
00 YorumlaYanlışa yanlış ile gitmek doğru değil. Mutlu değilseniz ayrılın ve istediğiniz gibi takılın.
00 YorumlaAyrılmak en iyisi. Aldatmanın her türlüsü suç teşkil eder.
00 Yorumla
+1 yılYoo suç değil aldatırsan belki zoruna gider ayrılır sende kurtulmuş olursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Zaten sen o kişiyi gercekten sevgilimi görüyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Umreye gidip faiz yesen daha az günah olur ag...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYas araligin doğru ise , bu yasta neden hala toksik ilişkiler peşindesin?
Bir de aldatma filan diyorsun. Ayrıl ve yoluna bak.00 Yorumla
+1 yılilgisiz sevgiliden neden ayrılmıyorsun da hala sevgilin olarak kalıyor. Önce bu soruyu sor sonra aldatmak suç mu? ama o da ilgisiz di bn de aldattım diye suç bastır :///
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmıyor. Seviyorum da onu düzelmiyor da. Canım yanıyor. En azından sevgili yapmak için değil de biriyle konuşup kafa dagitip o arada ondan kalben de uzaklaşıp ayrılmak gibi birşeydi benim düşüncem. Bende biliyorum elbette ama insan gerçekten çaresiz kalıyor sorsan seviyor ölüyor bitiyor ayrılığı kabul etmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak her zaman suç
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle biriyle neden birliktesin? Asıl soru bu olmalı.
113 Yorumla- +1 yıl
Kızı niye suçsuz buluyon
Cevap sahibi+1 yılİlgisiz erkekle işi ne ki
Cevap sahibi+1 yılBen aldatsın mı dedim kıt dostum? Sen kendini değerli bulmuyor ve ilgiyi hak etmediğini düşünüyorsan haklısın ama ben sevilmediğim bir iliski de kalmam. Sıkı takipçim ama yüz alamamış alfa özentisi 🦦
- +1 yıl
Yüz aramadım sadece biraz stalk yaptıktan sonra nasıl biri olduğunu çözdüm bu kadar
Cevap sahibi+1 yılNeyi çözmüşsün Allah aşkına? 😅 Xper1 ama gelip sallıyorsun. Muhtemelen sindiremeyeceğin bir sey yapmisim ki gelip burada kuduruyorsun. Neyse yorumlarini sildim. Beni beğenmiyorsan benden uzak dur ki inanabileyim bye
- +1 yıl
Burada ki ilk hesabim değil sudecim. Tırtıklı prezervatif ve oral seks yapmadan zor dayanabiliyorum diye cumleler kuran sendin
- +1 yıl
Müslüman ve zina yapan kız... Namuslu olmak zor bir şey demek ki
Cevap sahibi+1 yılAra ara uğrayıp da tırtıklı sevdiğimi sallayan gizli fanımsın anladım. 3-4 kez daha söylemistin. Bu nasıl sevmemekse bensiz yapamıyorsun 😅 Oral Seksi de sanal sekste ve beklentimde söylemiş/yapmış biriyim sadece. Reel de yapmadım ama yapsam da seni ilgilendirmez. Hayat boyu gizli fanım olarak kalmak yerine kendi hayatınla ilgilen.
Cevap sahibi+1 yılKölemsin gayette. Uzun zamandır tırtıklı prezervatif masalıyla peşimde dolaniyorsun. Oysa ki 1 kez seks yapmamis biri olarak onu ayirt edebilmem mümkün bile değil. Daha fazla peşimden gelme. Senin gibi varoşlarla ilgilenmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBakireyim zaten? Sanal cinsellik diyorum, mesajla? Ahh pardon, beynin yoktu 😅 Bye
Cevap sahibi+1 yılSildim bazı yorumlarını. Sallamak istiyorsan salıncak kullan 😛 Engelliyorum gizli fan
- +1 yıl
Aynen sanal
- +1 yıl
Lan cinsellik konu etiketi olan sorunda oral seks yapıyorum diyorsun oralin sanali mi var neyse yav bakire olsan ne yazar namus yok ki sende.
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. İlgisizse ayrıl
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok serbest aw ne m4lsınız gidin ayrılın arkadaş kafa mı yok
00 Yorumla- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem