Sürekli fotoğraf çeken hikaye post atan ya da özelden gönderen, buluşunca hemen fotoğraf çeken kızlardan mı hoşlanırlar?
Artık bıktım sürekli foto Çek foto at hadi foto çekelim kimle buluşsam tanışsam hani tüm erkekler mi böyle
Artık bıktım sürekli foto Çek foto at hadi foto çekelim kimle buluşsam tanışsam hani tüm erkekler mi böyle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çevremdeki hicbir erkek arkadaşım ne fotoğraf çekilmeyi ne de yanında fotoğraf çekinmemi sevmiyor hatta çektiğimde de bir bahane ile telefonu alir silerler xhdjdjd
Bir fotoğraf fetişi var bence tam tersi sürekli fotoğraf çekip at, her gün selfie at, bak ben böyleyim falan aynı suratı her gün atıp atıp durmak keyif veriyor bence anlamadım
Hergun çekinmek değilde anı kalsın diye 3 5 foto bile yok. Insan o günleri özlüyor
Genelde kendilerini beğenmiyorlar fotoğrafta
Sen birlikte çekmekten bahsediyorsjn genelde onu geçtim ben her konuştuğum kişiden fotoğrafını at eve gidince bir resim at yok her gittiğin yeri çekip at valla sürekli fotoğraf öı çekmem gerekiyor benim anikatoyim dhdhsjjsks
Evet beraber çekilmekten bahsediyorum hxjdjd ama evet fotoğraf istediğimde yeni cekinmedim falan diyolar hxdjjd
Ya onlar reklam kokan hareketler bence. Ben o kadar çok geziyorum inanır mısın çoğu yerde foto bile çekinmem. Ben anı yaşamaya odaklayım
Hayır tabiki de çok şükür öyle birisi değilim aksine nefret ederim.
Hiç sevmem foto :) 1 tane yeter yaw indir bindir foto hiç haz almam
Valla ben de severim. İnsan sanaldan sanki robotla konuşuyor gibi oluyor
Erkek için kız olman yeter hoşlanmasına 😂
Ben hiç sevmem çekilmeyi
kadrajdaki görüntü önemli asl olan
alakası yok
Vıcık vıcık