Aşk İlişkileri Kızların da erkekler gibi foto isteme özelliği var mı? Frezz Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Dkjdsjsj bir kere de sevin be Güncellemeler+1 yıl Heeeeey Kızların da erkekler gibi foto isteme özelliği var mı? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YoungWriter Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şu karikatürün sonu nolucak dizi izler gibi bekliyorum 1 1 Yorumla Frezz +1 yıl Djdj Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Onlar siqiynen aşk yaşıyor sen sadece bir aracısın... o yüzden foto moto atmayın... 1 0 Yorumla
Grikentli Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bugün ikinci kez gri eşofman sorusu gördüm. Hayatımın %90 i gri ama bir işe yaramadı bugüne kadar 😂 1 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sanaldan s. KS'ten çok banal'ı tercih ediyorum. dokun ve hisset :d 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Olmaz olur mu?Daha bir hafta olmadı birisi sırf bu yüzden engelledi beni. 0 0 Yorumla
nesandinyarim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Gri eşofmanla foto atmicaksa niye sevgili olduk ki biz 2 0 Yorumla
eastàlitheS Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl hayır, bizler başka şeylere önem veriyoruz :dddd 1 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Önemli biriyse isterim herkesten istemem 1 0 Yorumla
OnlyOneEscape Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İstesinler sorun yok 😄👍 1 0 Yorumla
olmassboyleşheyy Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. ahaha haklı tesbıt :) 1 0 Yorumla
Asabi__Hatun_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Biz istemeden kendileri atıyor zaten. :D 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
Mentoslu_Cola Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Ben Furkan beni takip edip yazar mısın lütfen 0 2 Yorumla Frezz +1 yıl Kim kim Yorumla Frezz +1 yıl Furkan Yorumla
EbuTurab_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
zehradimi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl tabi gsvd 0 1 Yorumla Laruen +1 yıl Senin bana özelden atlaman lazım fhchchxgxvx Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Şu karikatürün sonu nolucak dizi izler gibi bekliyorum
Djdj
Onlar siqiynen aşk yaşıyor sen sadece bir aracısın... o yüzden foto moto atmayın...
Bugün ikinci kez gri eşofman sorusu gördüm. Hayatımın %90 i gri ama bir işe yaramadı bugüne kadar 😂
Sanaldan s. KS'ten çok banal'ı tercih ediyorum. dokun ve hisset :d
Olmaz olur mu?
Daha bir hafta olmadı birisi sırf bu yüzden engelledi beni.
Gri eşofmanla foto atmicaksa niye sevgili olduk ki biz
hayır, bizler başka şeylere önem veriyoruz :dddd
Önemli biriyse isterim herkesten istemem
bazılarının var herhalde
Bizim onlar kadar yoktur net
İstesinler sorun yok 😄👍
ahaha haklı tesbıt :)
Sevdiği kişiden ister normal fotolar
Biz istemeden kendileri atıyor zaten. :D
Tabiki isterim.
Sanmıyorum.
Gri eşofman olayı ne 😂