Eski sevgilimden sizce neden tiksiniyorum ve iğreniyorum?

Normal sanırım böyle hissetmem, ilşki 3 ay sürdü bu süre zarfında küfür, hakaret, bir kere atılmış tokat vardı.. İlişkinin ilk haftasında otele götürmeye, ilk ayında ise ailesiyle tanıştırmaya götürdü herşey o kadar hızlı ilerliyordu ki tabi ben içine düştüğüm bu saçma durumu çok zor farkettim ve kabullendim, onunla bişeyler yaşadıktan sonra bağımlılık gibi bişey bir çeşit aidiyet duygusu oluştu ve bu sefer değişir, bazı şeyler düzelir sandım ama her seferinde daha kötüye gidiyordu. En son eski sevgilisine yazdım ve nasıl biri olduğunu sordum kızda ona çok çektirip ağlattığını söyleyerek kalpsiz biriyle olma üzülürsün hayatı herşeyi yalan dolan dedi. O cümlelerin ardından hiç düşünmeden terk ettim, sevgilimde ağzına geleni saydırdı bana küfürler hakaretler etti yine ve kız ertesi gün bana ona güvenmem gerektiğini, aslında iyi biri olduğunu ve onun gibi birisini bulamayacağımı ama ona da bana gvenmeyeceğini söyleyeceğini söyledi 1 günde u dönüşü yapıldı ama inanmadım bence kızı tehdit etti veya farklı bişeyler söyledi. Ayrıldıktan 6 ay sonra buluşup beraber olduk (cnsel anlamda) daha sonrasında hayatında biri olduğunu söyledi bilerek canımı yaktı tabi buluşmadan öncede instasında 300 kişiyi takipe alıp milletle özellikle de dul kadınlarla yorumlaşıyor, içmeye gidiyordu. Bu kişinin bir çokta din adı altında hesabını yakaladım ilkinde kendi bilgileri de vardı ve ona söylediğimde inkar etmişti sonra ekran görüntüsü attım yine bana suçlama yaparak sana söyleseydim ağzıma ederdn gibisinden konuşmaya devam etti ordan da 2 bine yakın kişiyi takipte çoğu kadın evli ve dul 😂
Eski sevgilimden sizce neden tiksiniyorum ve iğreniyorum?