Bu aralar sıkça gündeme gelen bir durum bu. Çiftlerden güvensiz olanı genelde fake bir hesap açıp sevgilisine yürüyor sevgilisi fake'i red mi edecek yoksa fake olduğunu bilmeden yeşil ışık yakacak mı diye deniyor. Alınan cevaba göre ilişkiye tamam veya devam ediliyor tabii cevap yüzünden kavgalar çıkmıyor da değil.Siz sevgilinizi/eşinizi fake hesapla dener misiniz? Bu durum size yapılsa ne tepki verirsiniz?
en rezil hareket sanırım xd içimde şüphe varsa ne yaparsa yapsın boş kanıtlasam ne olacak masum olduğunu ne malum başka bir halt yemediği. Olay güvenmek teslim olmak.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dahildir. Denedim ve iliskimizi bitirdim. Bana yapılmış olsaydı hayatımda biri varken sadakatimi bozmam ona göre davranırım. Sevgilimin yazdığını bilmesem de sonradan ogrensem de kendisine niye bunu yaptın demem.
Kesinlikle katılıyorum. Ben sonuca bakarım sonuçta fakede olsa konuşmuş mu konuşmuş demektir. Aynısını o bana yapsa konuşsam yolları ayırsa haklı. Zaten gerçekten ortada bir sevgi duygu varsa hiç bir kızı hesabı gözü görmez direk engeller ya da verilmesi gereken cevabı verir bu durum iki taraf için de geçerlidir.
@fangoria hatta benım durum dırekt su merhabalr KS halkı. Hepimiz zaman zaman niyetı belli olmayan ınsanlarla karşılaşıyoruz. Sanırım şu an o dönemdeyim. Bölümden bir doktora öğrencisi desr konusunda yol gösterırım vs dıye numaralşmıştık. sadece ders hakkında konu geçıyordu ki ben hıcbır zman ondan yardım ıstemedım. baktım bu çok dıkkat cekıyorsun fazla dıkkat cekme, kıskanırım seni, geleceğin annesi anneler gunun kutlu olsun vs yazıncaya kadar. sonra sınırlenıp numaramı sıldı. fake hesaptan özür dıledi. 2 kere dahah ekledi. Akrabalarına ve fake hesaplardan takıpler atıyor, attırıyor.2 kere akrabalarından aramış. Ama ne hıkmetse hep kızları ekleyıp duvarlarını fulluyor. bana da normal erkek arkadaşım senı kimse üzemez sana kurban olsunlar yazınca hmn fake hesap açıp göndermeler yapıyor? 24 yasında essek kadar afedersiniz. bu ne yapmaya calışıyor? ben de yazmıyorum, durumlarına vs bakmıyorum. ama hep antepten ve urfadan takıpler gelıyor? o mu sızce? bır erkek bunu nıye yapar? sevgili bıle olmadık dusunun