plajdaydık soyunma kapısını bir anda açtı ve beni çıplaken gördü çok utandım yüzüne bakamadım. iki gün sonra benden çok hoşlandığını aklından çıkmadığmı benle evlenmek istediğini söyledi. Ama ben istemiuom, çocugunda aklı kalmış napcam bilmiyorum? Kim bilir beni nasıl hayal ediyordur gelinlikler içinde felan...
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlışlıkla açdı kapıyı boş sanmış iyi çocuk aslında
Amcamın oğlu beni çıplak gördü onla evlenmelimiyim?
Sırf gördü diye evlenmek hayatini çöpe atmakla aynı olur. Eğer kuzen evliliği sizin için sikinti olmayacaksa ve birbirinizden hoslaniyorsaniz evlilikten cok sevgililikle baslamalisiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Sırf gördü diye evlenmek hayatini çöpe atmakla aynı olur. Eğer kuzen evliliği sizin için sikinti olmayacaksa ve birbirinizden hoslaniyorsaniz evlilikten cok sevgililikle baslamalisiniz.
ne kadar çıplaktın? ayrıca hiç yanlışlıkla olduğunu zannetmiyorum evlilik yaşı gelince böyle taktiklere başvurmuştur😃
Bu ne bicim usluptur yaa çingene misiniz beee 😑😒amca cocuguyla iliski hayali kurmak nedir !!
Bence gelinlik fazla direk gördüğü gibi hayal ediyor benden söylemesi
Bu konuda basimdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum
Beni bul
Hesap sorsana! Sen giyinirken ne diye dalıyor? Kapıyı tıkşamadan girmesi onun pis düşüncelere sahip olduğunu gösterir bence. Of. Midem bulandı.
Bu iş evlilikten önce yatağa gider, benden demesi ⚡⚡
Ne gelinliği seni hayal ederken üzerinde bir tane bile kıyafet yoktur şeklinde hayal ediyordur bence
Yani olabilir bende görmüştüm yanlışıkla kuzenimi evlenme yani istiyorsan evlen ama
Senin de gönlün var gibi gibi ama eğer yoksa kendini böyle bişey için şartlama derim
plajda gorduguni goruyor zaten illa komple ciplak goremsine gerek yok
Havada trol kokusu var
Bu bir namus meselesidir hemen evlenin
hayırlı olsun şimdiden ;)
Öyle gördüğü için mi evleneceksin
Artık geri dönülemez. mecbur evlencen
Evlenmelisin namusunu temizlemelisin
Seni hayal ettigi trk zeh varda
Gelinlik değil de Ter içinde hayal ediyo
Akraba ike evlenilir i hangi cağdasınız siz
Kesin gelinlikle hayal ediyordur
emin ol gelinlikler icinde hayal ediyordur..
Her çıplak gördüğümüzle evlenseydik ohooo
evlen 5 de cocuk yap ;)
Ya yuh sana artikk
Bas nikahı
ben hikayedeki kabinim bence evlenin
Nereye kadar gordu ki
Kesin öyle hayal ediyordur 🤣
Takılma seni sadece cinsellik için istiyor
saçmalama
Trolll
Bende aynısını yaşadım
Sapik o