sevgilimle aynı üniversiteleri yazdık muhtemelen aynı yerler gelecek ama endişelerim var ya oraya gidip ortam görüp değişir benden sıkılırsa diye korkuyorum 2 yıldır sevgiliyiz ama henüz birbirmizden sıkılmadı lisede de aynı okul aynı sınıftaydık bir dezavantajını görmedim ama üniversite ortamı farklı değişmesinden korkuyorum sizce nasıl olur
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sevgiliyle aynı üniversiteyi seçmek kadar cahilce birşey yok.
Verdiğimiz bir fedakarlık yok ikimizin de puanları denk gidebildiğimiz en iyi yere gidiyoruz o yüzden cahilce bir şey göremiyorum onun puanı daha yüksek olsa yanıma gelmesi istemezdim zaten
:D :Dd :D
Komik olan ne tam olarak
Korkma güven ve anı yaşamaya bak. Değişirse de dünyanın sonu olmaz ama bu kadar paranoyak olma :/
Uzun bir ilişki olunca korkularım da oluyor 😬
Sevmiyorsa seni değişir elbet sende seni ne kadar sevdiğini anlarsın ama sen seviyorsa değişme ya da o değişirse intikam almaya çalışma sakın herkes kendine yakışanı yapar de geç
Yok öyle intikam işleriyle uğraşamam ancak üniversite ortamı beni ürkütüyor kendime güvensizliğimden kaynaklı sanırım
Neden dolayı özgüven eksikliği yaşıyorsun ki diğer kızlar senin verebileceğinden farklı ne verebilir ki? Çok yönlü düşün bunu
Yani şu sıralar kendime bakamıyorum açıkçası bu da özgüven eksikliğine yok açıyor bende yoksa normalde bu kadar düşünüp kuran birisi değilim
Önce sen değerlisin bunu unutma
Teşekkürler
Gözü dışarda biriyse senden sıkılır. Çok fazla rakip olcak ünide. Elde tutmak zor
Gözü dışarıda birisi değil ben de güzel bir kızım açıkçası
Bu isler hic guzellige bakmaz... bir kiz cikar sevgiline yavsar sevgilinde onla ilgilenmeye baslar. Nolcagi belli olmaz
İçimi kararttın
Ya sen değişir ondan sıkılırsan 😉
Kendimi bildiğim için böyle bir tereddütüm olmadı
Daha bisey görmedin ortam gördüğünde farklı olablir bunu karşısındakinden bekliyorsan bence sende de O potansiyel vardır
Ben kendimi biliyorum sıkıntı yok
O zaman onu da biliyorsun ve şüphe ediyorsum
Bu zamana kadar böyle bir şeyine asla rastlamadım sadece sevdiğimden dolayı korkuyorum
Gerçekten seviyorsanız
Sorun olmaz
İnşallah dediğin gibi olur
Ne güzel olur biliyor musun
Ne açıdan mesela
Düşünsene yaninda sevgilin hep beraber takilirsin canın mı sıkıldı bak ona hemen geçer
Öyle tabi o yönüne ben de seviniyorum ancak bunun kötü yanları olur mu sizce
Ben kendime güveniyorum sevgilimdende eminsem çok güzel olur zararı olmaz
Güveniyorum aslında sadece kuruntu yapıyorum sanırım
Kendini üzme güzel olur bence herşey
Üniversite ortamınj gördünüz mü peki hiç ya da şahit oldunuz mu gidip de böyle mutlu olanı
Olmadım ama mutlu olmamak için bir neden var mı ki iki tarafda birbirini seviyorsa
Doğru haklısınız sanırım çok teşekkürler
Rica ederim
Maalesef ki sıkılacak.
Göreceksin bak :(
Neden ki
Üni ortamında bir dünya kız var ve en tipsize dahi yazanlar olabiliyor, kaldı ki seninle vakit geçirmiş vs vs hevesini de almıştır.
Yenilikler her zaman heyecan yaratır ta ki eskiyene kadar.
Umarım yanılırım ancak hiç sanmıyorum.
Küçük bir şehirde yaşadığımız için pek zaman geçirmedik hatta sana şöyle söyleyeyim sarılmadık bile daha o yüzden hevesini aldığını düşünmüyorum ve sıkıcı insanlar değiliz hep gezmeyi planlıyoruz bunlara rağmen sıkılır mı sizce
İnsanoğlunun fıtratında var bu ne yazık ki.
Coolidge etkisinin her alanda yansıması var insanda.
Henüz pek vakit geçirmemişseniz en azından ilk sene sıkılmayabilir; en iyi ihtimalle 2 sene sıkılmaz ama 3. seneyi çıkarır mı pek ihtimal vermiyorum.
Karamsar gelebilir yazılarım ama ben 5 yıldır üni ortamında gördüklerim itibariyle konuşuyorum.
İstisnai bir durum olamaz mı yani her koşulda böyle mi olucak
İyice felaket tellalı olmayayım, elbet istisnalar vardır da sana denk gelir mi bilemeyiz.
Umarım senin erkek arkadaşın bir istisna sergiler.
2 yıldır hiç bir çapkınlığını görmedim umarım değişmez ve haklı çıkmazsınız
Umarım yanılırım, umarım o hiç karşılaşmadığım istisna ile sen karşılaşmışsındır.
Umarım öyle olur
Üni de hergün bir kızla takılır
Aynı bölümde bunları nasıl yapacak ben görmiycem mi
Aynı bölümdeyken nasıl yapacak bunu
Yapmak istedikten sorna olur. gerekirse ayrılır bile! Ortamları görünce
Siz öyle mi yaptınız
Yok benim sevgilim yoktu o dönemde cok rahattım. ben seni uyarıyorum kızma sakın bana
Yok kızmıyorum ama zaten kafama takıyordum sizde böyle deyince daha bir üzüldüm ama yine de kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum ben
Kızda cok olursa cevresinde surekli farklı istekleri olur
Ben olduğum için çevresinde çok kız olacağını düşünmüyorum ama öyle biriyse de bunu bilmem daha iyi olur ama tecrübelerinize göre bu hep böyle mi olmuştur
Olan da oldu olmayanda. Yapıyla alakalı aslında. sonuçta erkek ve bazı istekler olacaktır
Ben cinsel ihtiyaçlarını karşılayacak bir insan değilim bundan bahsediyorsunuz sanırım ve bunun için de başka kıza yönelecekse benim için biter zaten
Yani bunu demek istedim! Başkası senin gibi düşünmeyebilir. o yızden bu yorumları yaptım. umarım yanılırım ama cok böyle durumlar oldu
En azından görmüş olurum tek iyi yanı bu sanırım
Yani sizin için test olur! Niyeti farklı olursa zaten ona göre değerlendirirsin
Haklısınız teşekkürler
Sorun olmaz
Neye dayanarak söylüyorsunuz
Yanımda olacaksın daha ne
Ya sıkılırsa
Eve çıkın beraber sıkıntı olmaz
Eve çıkma gibi bir imkanımız yok sanırım
Neden yok eve çıkmak en mantıklısı
Yani ailelerimiz öyle bir şeye müsaade etmez
Aile bilmeyecek ki bilse sıkıntı olur zaten
Yani yaşadığım şehire çok uzak bir yer değil illa ki bilirler aynı eve çıkarsak
Hımm bu olmadı nerde yaşıyorsunuz nereye gideceksiniz ki
Antepteyiz Mersine gidiyoruz
Hımm sorun olmaz ya kızlarla eve çıktım de işte
Yani bu şart mı aynı eve çıkmadan olmaz mı sizce
Olur da onun yerine tutar mı
Nasıl yani
Beraber uyumak var canım daha ne olsun
Yani illa ki uyuruz çünkü o ev tutar diye düşünüyorum hem sıksık olmadığı için daha özel bir şey olmaz mı
Olabilir tabiki oda olur doğru diyorsun
Siz üniversite okumuş muydunuz acaba
Evet o yüzden diyorum ya
Biraz darladım sizi kusura bakmayın ama sormadan edemiyorum 😬 çevrenizde bizim gibi insanlar var mıydı ve mutlular mı şimdi
Saçmalsma sorun yok istediğini sorabilirsin xp yetiyorsa mesaj atsan daha rahat konuşmaz muyuz
Ayy yetmiyormuş bu nasıl artar peki
Puhaha xp 1 sin yani :) yorum yaparak akşam brn 2 olurum
Konuşabilirsek çok sevinirim
Konuşuruz dert etme sen brn burdayım sende burdasın dimi :) çok özele girmek istemiyorum burdan
Burdayım evet yaş kaçtı acaba sizin
28 canım senin yaş kaç peki
19 ben
Adın ne tanışalım birazcık ne dersin bakım
Özele geçince tanışalım isterseniz
Olur daha iyi 2 mizindr düşüncesi aynı olması güzel :) ne yapıyorsun bakım
Bana istek atsana canım
Attım
Kimle konuşuyorsun
Kimseyle
Hımm güzel kıskanırım bak :)
Sebep
Takılıyorum ya ne sebebi hükmen lazımdı tsmdm demen lazımdı :)
😬😬
:) ne yapıyorsun bakım nerelerdesin
Valla sorularla uğraşıyorum sen
Bende xp kasıyorum sana yazmak için :)
Konuşuruz umarım akşam
Dert etme ben burdayım sende merak etme yazacam sana :)
Hangi bölüme gideceksiniz
İngilizce öğretmenliği
Kanki niye orayı yazdirdin ya kız çok olur rekabet yüksek geçmiş olsun ama seni seviyorsa hiçbir şey olmaz orası ayrı. Ve sana şunu diyim uni hayatında ilişkiniz devam ederse ölene kadar gider artık onun da garantisi var yani 😂
Ya bölümümüz dil olduğu için pek bir seçenek yoktu çok mu sıkıntı olur kız oranının yüksek olması sence
Sevgilinin karakterine bağlı ama biraz çaba gerekli. Sevdiğini her zaman hissettir kıskandığını belli et ama darlama. Buna rağmen de giderse zaten arada sevgi yoktur.
Sen böyle deyince baktım da yüzde 60 kız yüzde 40 erkekmiş bizim bölümde çok da büyük bir oran değil bence karaktere gelirsek bugüne kadar hiç bir şeyini görmedim bu konuda o da kendine güveniyor böyle bir şey yapmacğaına ama biraz kuruntu yapıyorum ben sanırım 😬