Peki sevgilin senden ayrilirsa. Ama senin hatalrin yuzunden onu kandirip yalanlar soylersen ve baska kizlarla konusursan? Suçlu kim olur giden kizmi yoksa senmj
sevgilim olacak kisiye hata yapmam.. ve öyle herkesle de sevgili olmam ben.. karsılıklı saygı sevgi ve güven olmadan iliski olmaz... ben sevdigimle sırf dünya degil asıl ahirette birliktelik istiyorum... ben tanıyıp tanıyabilecegin en farklı kisiyim reis o yüzden dedigim gibi ayrılma kitabımda yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Niye gideyim mk slak mıyım ben
Ama en yakin arkadasinla evleniyor.
Niye gideyim yahu deli miyim😄
Kucukluk arkadasinla evleniyor. ve arkadasin senide davet etti
Hasta olduğunu falan söylersin o gün.
Iyiymis. ama arkadasin o kizin senin sevdigin kisi oldugunu biliyorsa?
Bunu bile bile beni çağırıyorsa arkadaşım değildir zaten, üstüne gidip bir de evlenmiş. Kendine gel
Ama hatali olan sensen ve iliski hatalarin yuzunden bittiyse
Arkadaşım da koşa koşa evlenmiş. Bişey değişmiyor. Kendini avutma bildiğin kazık yemişsin
Niye gideyim mk mal mıyım
En yakin arkadasinla eski sevdigin evleniyor. gitmezmisin. arkadasin seni davet etti?
Hayır.
Ha senin durum şöyle dimi, senin onu sevdiğinden kimsenin haberi yok? Yazık...
Haberi var. herkesin. ama o aldatti ve srfsiz cikti
Ha bir de eski sevgilin yani, asla gidilmez
Olsemde gitmem zaten. Ama kotu bir durum.
Kafayı yemedim o kadar
15 yillik arkadasinla evleniyor? ve arkadasin seni davet ediyor
İnadına mı çağırıyo seni
Galiba. Ve o erkek cok yalan soyledi bana yasini bile yalan soyledi benimleyken baska kizlarla konustu ve bende terk ettim
gitmem
Eski sevgilin en yakin arkadasinla evleniyor..
sevgilim olmadıgı icin bilmiyorum.. sevgilim olanla da ayrılmam
Peki sevgilin senden ayrilirsa. Ama senin hatalrin yuzunden onu kandirip yalanlar soylersen ve baska kizlarla konusursan? Suçlu kim olur giden kizmi yoksa senmj
sevgilim olacak kisiye hata yapmam.. ve öyle herkesle de sevgili olmam ben.. karsılıklı saygı sevgi ve güven olmadan iliski olmaz... ben sevdigimle sırf dünya degil asıl ahirette birliktelik istiyorum... ben tanıyıp tanıyabilecegin en farklı kisiyim reis o yüzden dedigim gibi ayrılma kitabımda yok
Helal olsun sana reis. karsina senin gibileri ciksin inş.🤲🤲
inşAllah aynısı senin için de geçerli... yardımcı olabilecegim bisey olursa hesabım bu yazarsın
onu da yaşadık klfjgd
Nasil hissettin🥺
boktan :d
deli miyim ben
Ama en yakin arkadasinizla evleniyor. arkadasiniz sizi davet ediyor.
Gider bir C4 takar dönerim hemde en teşirlisinden
🤣🤣
Eğer hayata kalırlarsa sınırsız kan kartalı seansı da benden hediye
Ama hatali olan sensen
Ben asla hata yapmam istesemde yapamam hatta
Gitmem
Gitmem