EŞİMİN TİKTOK AÇIP BENDEN GİZLİ PLAJA DENİZE GİTTİĞİNİ ÖĞRENDİM TEPKİM NE OLMALI?

Arkadaşlar eşimle evlendiğimiz günden bu yana hep kurallarımız vardı, dürüstlük, birbirimizden gizli iş yapmamak. Eşim başından beri genelde kurallara uymaya çalışsada ufak tefek sıkıntılar çıkarıyordu, ben evlenmeden önce doğrularımı söyledim, eşimde ben buyum asla öyle yapmam bende karşıyım diyen biriydi. Pandemi dönemi bu sene tatile plaja gidemedik. Eşim korona hastalığını atlattı 1 ay oldu. Beni işe bıraktıktan sonra bilindik bir yerde İstanbul'da plaja gitmiş tesadüfen öğrendim benden gizlemiş, kirli sepetinde ıslak havlu ve şortunu gördüm gittim dedi, yaptığının saygısızlık yalancılık olduğunu bana benden habersiz gitmesinin doğru olmayacağını söylemişti hiçbirşey demedi başını yere eğdi ve odama çekildim kırıldım. Sonuçta pandemi dönemi ve bu iş gizli işe girer o zaman bende haber vermeden çekip gideyim ondan habersiz gizlice. Asla müsade etmez duysa kızar tepkisi büyük olur düşünün. Aynı gece annemi arayacaktım telefonumu ofiste unutmuştum, bir baktım tiktok açmış ve böyle şeylerden nefret ettiğimizi ikimizde söylerdik, birsürü kadını eklemiş hepsi video çekiyor dans olsun şaklabanlıklar olsun başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ona sormadım çekildim ağladım. Eşimin bu hale nasıl geldiğini düşündüm hakikaten tüm kadınlık görevlerimi yaptığım halde kendimi aldatılmış gibi hissettim. Bunları gizli yapan neler yapmaz dedim. Benim hesabımda yabancı erkeğin olmasına tahammülü olmayan adam tiktok açmış ve kadınları takibealmış slikonlu şaklaban insanları. Sizce ne yapmalıyım. içimde acayip soğukluk oldu, irite oldum konuşmak görmek istemiyorum eşimi, ağlamaklıyım?
EŞİMİN TİKTOK AÇIP BENDEN GİZLİ PLAJA DENİZE GİTTİĞİNİ ÖĞRENDİM TEPKİM NE OLMALI?