Kesinlikle asla affetmeyecegini söyleyen biri. Burcu Başak kendisi kadın. Ona kendimi nasıl affettirebilirim? Benimle iletişim bile kurma diyor affet bile deme senden nefret ediyorum diyor hakkımı helal etmem vs bunu nasıl geri cevirebilirim sihirli bir sözcük vs var mıdır?
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gercek pisman oldugunu ve bir daha böyle bir sey yapmayacagini hissettirmen gerek sözlere artik inanmaz zaten mesela affetmesi icin ugrasirsan bir süre sonra gercekten pisman oldugunu düsünmeye baslar ama tabi bazi hatalar affedilmez ne yaparsan yap
Incelikler yap hoslandigi seyleri yap Yaptigin hata düzeltilebiliyorsa düzeltmeye calis düzeltilmiyorsa dedigim gibi onun sevdigi seyleri yapmaya calis hediyeler al ama ugrasilmis hediyeler olsun bence en önemlisi ictenligini anlamasi umarim ise yarar
Başak kadını ne diyorsa odur. İçi dışı birdir. O yüzden azıcık bile ihtimal olsaydı zaten affederdi başta. O iş yaş.
2
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır ben bunu çok yaşadım daha önce de çok affettigi oldu hatta tamamen tekr edip gitmeme rağmen beni arayıp özlediğini ve geri dönmemi istediğini bile soylemisligi vardır
Şimdi etmiyor eskiden tatlılık yapar ağlardım biraz affederdi hem de ertesi gün hatta bazen uyuyup uyanınca kendiliğinden affederdi şimdi bir hafta oldu Nuh diyor Peygamber demiyor
Bazen gülümsüyor ben tatlılık yapınca yine ama hemen ardından hatırlıyor ve kızgın bakıyor bir de artık sana karşı içimde merhamet bile yok hiçbir şeysin benim için dedi dün bana sigara alıp getirmiş sence bu neye işaret ama diyor benimle asla iletişim kurma sonsuzadek bundan da bir anlam cikarma
Ya başağın stertlğinden ne olur zaten minnak ve düşünceli olurlar genelde konuyu bilmedğimden nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum nasıl kırdın garibanı
Eleştiri yapmışsın biz genellikle eleştirilmeyi sevmeyiz özür dile konuşmak istemiyorsun anlayışla karşılarım de kenara çekil daha tartışma kavga etme basit şey bunlar
Ben yay burcuyum düşününce ona hak verdim ama affedilmeyecek bir şey değil bence Hakk helal etme konusuna gelecek bir durum yok özelden yazabilir miyim
Konu beraber olmamız değil ki zaten ben çıkıp gidiyorum ayrıyız artık konu ah kalmasın affetsin beni çünkü incitilmeyecek bir insan bana çok iyiliği dokunmustu içimde kaliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gercek pisman oldugunu ve bir daha böyle bir sey yapmayacagini hissettirmen gerek sözlere artik inanmaz zaten
mesela affetmesi icin ugrasirsan bir süre sonra gercekten pisman oldugunu düsünmeye baslar
ama tabi bazi hatalar affedilmez ne yaparsan yap
Peki nasıl bir uğraş bu
Incelikler yap hoslandigi seyleri yap
Yaptigin hata düzeltilebiliyorsa düzeltmeye calis düzeltilmiyorsa dedigim gibi onun sevdigi seyleri yapmaya calis hediyeler al ama ugrasilmis hediyeler olsun bence en önemlisi ictenligini anlamasi umarim ise yarar
Sen de başak misin mesela ne gibi bir hediye alabilirim
Başak kadını ne diyorsa odur. İçi dışı birdir. O yüzden azıcık bile ihtimal olsaydı zaten affederdi başta.
O iş yaş.
Hayır ben bunu çok yaşadım daha önce de çok affettigi oldu hatta tamamen tekr edip gitmeme rağmen beni arayıp özlediğini ve geri dönmemi istediğini bile soylemisligi vardır
E o zaman nasıl affettiyse şimdi de öyle affettir 🤷🏻♀️😂
Şimdi etmiyor eskiden tatlılık yapar ağlardım biraz affederdi hem de ertesi gün hatta bazen uyuyup uyanınca kendiliğinden affederdi şimdi bir hafta oldu Nuh diyor Peygamber demiyor
Ya dediğim gibi başak öyle affetmez her şeyi. Demekki öncekiler bu kadar önemli bir şey değilmiş onun için
Evet kırmızı çizgili geçtin dedi ama affetmesi lazım beniii
Neden senin için bu kadar önemli birini kırdın?
Bence affetmese haklı yani.
Evet biliyorum ama dönüşü olmayan bir konu değil içten söylemediğini bilmesi gerek
Şöyle düşünüyor bence , beni tanıyan biri buna kırılacağımı bilir. Nasıl söylediğin önemli değil, sonuç olarak o sırada düşündün ve söyledin.
Zaten şunu dedi beni tanimadigin çok belli tanisaydin bunu demezsin
Evet klasik başak :) işin çok zor. Üzgünüm.
Bazen gülümsüyor ben tatlılık yapınca yine ama hemen ardından hatırlıyor ve kızgın bakıyor bir de artık sana karşı içimde merhamet bile yok hiçbir şeysin benim için dedi dün bana sigara alıp getirmiş sence bu neye işaret ama diyor benimle asla iletişim kurma sonsuzadek bundan da bir anlam cikarma
Onu ne mutlu eder mesela bir örnek verir misin lutfen
Başaklar merhamet dolu olur. Ne yaparsan yap kin tutmaz. Sadece kendinden uzak tutmak ister. Daha fazlasını yapamaz.
Yani mutlu edecek şeyleri yapman san avantaj sağlamaz bu saatten sonra.
Duruma göre değişir genelde özür dilerim ve pişinden af edenw kadar peşinden koşarım
Ne yaparsınız çok sert biriyse nasıl kosarsiniz pesinden
Ya başağın stertlğinden ne olur zaten minnak ve düşünceli olurlar genelde konuyu bilmedğimden nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum nasıl kırdın garibanı
Hayvanlarla olan ilişkisine hakarette bulundum
Eğer değerliyse aylarca yılarca özür dilerdim ta ki yüzünde ki o eski gülüş gelene kadar
Bende başak burcuyum işin çok zor ne yaptında bu tepkiyi gösterdi sana
Hayvanlarla olan ilişkisine hakaret ettim oysa hayvan aşığı birisidir
Eleştiri yapmışsın biz genellikle eleştirilmeyi sevmeyiz özür dile konuşmak istemiyorsun anlayışla karşılarım de kenara çekil daha tartışma kavga etme basit şey bunlar
Basit değil eleştirmenin bildiğin hakaret ettim
Senin burcun ne? Ne kadar kötü bişey demil olabilirsin
Ben yay burcuyum düşününce ona hak verdim ama affedilmeyecek bir şey değil bence Hakk helal etme konusuna gelecek bir durum yok özelden yazabilir miyim
Yaz da vaktim çok yok
Tamam o halde vaktinizi calmayayaim teşekkürler
Çok uğraşma bu bahanede olabilir özür dilr kenara çekil umursamaa. İyi günler
Timsah gözyaşı işe yarayabilir :D
Çok ağladım timsah değil gerçekten ama yok olmaz diyor
Yapacak bir şey yok o zaman , kadınların en ölümcül silahı ağlamasıdır :D buna direnene helal olsun. d
Karşımdaki de bir kadın
Yaptığın hata nedir ayıptır sorması
Hayvanlarla olan ilişkisine hakaret ettim bu onun kırmızı cizgisiymis
Vay be milleteki hikayelere bak demek ki hayvanlar senden önemli :D
Hayvanlara etmedim hakareti onun ilişkisine ettim hayvanlarla
Abi bu kadın ne Almanya c. başkanı merkel mi ki bırakamıyorsun madem affetmiyor bakacaksın dalgana.
Konu beraber olmamız değil ki zaten ben çıkıp gidiyorum ayrıyız artık konu ah kalmasın affetsin beni çünkü incitilmeyecek bir insan bana çok iyiliği dokunmustu içimde kaliyor
Olay yeni olduysan zamana bırak daha sonra şansını dene.
Konu neydi aceba o kısım önemli
Onun çok önem verdiği bir şeye hakaret ettim
neye
affetmicekse kendini zorlama
Senin yorumlarını hiç sevmiyorum sırf xper kasmak için yazıyorsun
Ne yaptın da bu kadar nefret etti
ettiremezsin bende başağım
Öyle deme amaninda çok affetti yaptıklarım için bu son noktayı sanırım
ben hiç kimseyi affetmedim
Siz de onu unutun?
Unutmak değil mesele. Affedilmek istiyorum geri dönmesini değil