İzlediğim dizide kadın boşanma aşamasında ve kaynanası ona evliliğin kutsal olduğunu, boşanmamasını söylüyor. Kadın ise evliliğin değil sevginin kutsal olduğunu ve eşinin gençlikteki yaralarının kapanmadığını ve bu yaralara daha fazla tampon olmak istemediğini söylüyor.
Evliliğin kutsal olduğu düşüncesine ben de katılmıyorum ama sevgi için emin değilim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Güncellemeler
+1 yıl
Evliliği kutsal yapan nedir?
Sevgi kutsal mıdır? Kutsal olan evlilik midir yoksa sevgi mi?
Aşk'ın geçici olduğunu düşünüyorum, buradan sonrasını sevgi devam ettirir bunun yanı sıra saygı da en az sevgi kadar önemlidir çünkü o ilişkinin devam etmesinde sadece sevgi değil saygı'nın da payı var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sevgi tabi ki. evlilik bir imzadan ibaret sadece. Sonsuz olan değerli olan Sevgidir. aşktır.
Sevgı de evlılıkte kutsaldır. bosanmak cok gecerlı bır sebep olmdıkca aldatma sıddet hakret vs olmamalı egerkı ufk seyden bosanılmamalı
Evlilik kutsaldır, sevgide gelip geçici. Birisini sevmeden onunla evlenmemek gerekir. Soru kilit, üye ban eyi forumlar😒
Evliliği kutsal yapan nedir?
Aile ve akrabalardan. Evlenince otomatik olarak bir aile olduğun için olabiler miğ acabağğğ😒😒
ikiside kutsaldır. sevgi olmasa evlilik hiç olur sevgi muhimdir
Dinî nikâhlı evililik kutsaldır
Sevgi olmadan evlilik olmaz
Evlilik, sevgiyi resmileştirme ve kutsallaştırma aracıdır. Yani kutsal olan evlilik makamına sevgi sonucu erişen kişilerdir.
Sevgidir kutsal olan , evlilik bunu taçlandırmaktır bence
Kutsal olan tek şey rakıdır
Tam senlik bir cevap 😂😂
Sevgi de yalan. Aradan uzun zaman geçtiği takdirde sevgiler de bitiyor
Hem sevgi hem evlilik öyle kutsalki değerini bilene
Papaz karşısında kıyılan her nikah kutsaldır.
hiçbiri kutsal değildir
kutsal yapan inançlardır hepsinin temelinde mısır ya da sümer tabletleri yatar
Kutsal olan sevgi saygıdır.
Gerisi boş.
Sevgi ve Saygıdır
Saygıya neden kutsal gözüyle bakıyorsun?
Niye? Yanlış mı?
Hayır, düşüncelerini merak ettim
Aşk'ın geçici olduğunu düşünüyorum, buradan sonrasını sevgi devam ettirir bunun yanı sıra saygı da en az sevgi kadar önemlidir çünkü o ilişkinin devam etmesinde sadece sevgi değil saygı'nın da payı var.
Sevgi