20 gün oldu ayrılalı kendisi 3 gün olunca engelledi ama benim hala aklımda üzülüyorum konuşmak istiyorum bu his ne zaman geçiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAyrılık acısı bana göre genelde 3 şeyden doğar. Birincisi alışkanlık yaşadığımız kişiye alışmak sabahları günaydın mesajı telefona gelen sürekli mesajlar konuşmak istediğimizde konuşabildiğimiz bir kişi gibi. İkincisi hayaller geleceğe dair yaptığımız ama şuanda olmayacak kurduğumuz bizi ileriye bağlayan hayaller. Üçüncüsü ise fizyolojik olan bedensel yakınlığın getirdikleri. Evet çok güzel bir zaman geçirmiş olabilir çok güzel hayaller kurmuş olabilirsin fizyolojik uyumunuzda çok güzel olabilir. Ama artık yanında yok. Bunu kabullenmen gerekiyor ilk başta ve yeni hayallere kendini açman geleceğe dair onsuz hayallere başlaman lazım ve hayallerine doğru ilerlemen sen geriye doğru düşündükçe acın muhakkak artacaktır ama yüzünü geleceğe çevirirsen arkandakileri görmezsin. Kurduğun ve gerçekten istediğin hayata paralel olan biri denk gelecektir ve senin hayallerine paralel olan bir kişiyle inan çok daha iyi anlaşır çok daha fazla mutlu olursun. Ayrıldığın kişi ile uyumunuz olsaydı ne seni engeller nede senden ayrılırdı. Ya o sana yalan söyledi yaşadıklarınızda ya da sen birçok şeye katlandın yoksa bu kadar keskin bir dönüş ve sana bu kadar büyük bir hayal kırıklığı olmazdı. Ve karamsar olma hergün ileri gitmeye çalış o zaman geçmişteki güzel günlerini değil anını yaşayabilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende yaklaşık iki ay önce ayrıldım beni engellemişti her yerden üzülüyordum özlüyordum bir hafta sonra başka bir kızla sevgili olduğunu öğrendim ortak bir arkadaşımız aracılığıyla kızın kim olduğunu öğrendim ve o an yıkıldım biz ayrılmadan önce bir gün bir tartışma yaşamıştık ses kaydı atmıştı bana telefona bildirim sesi geldiğini duydum iyice sinirlendim bu saatte kimle konuşuyorsun dedim bana konuştuğu kişilerin hepsinin ekran görüntüsünü gönderdi leman adıyla kayıtlı bir kızla kısa bir konuşması vardı bana görüldü atma yazmıştı kız kim bu kız sordum arkadaşım dedi bu saatte niye konuşuyorsun konuşmuyorum cevap vermiyorum ekran görüntüsüde attım sana dedi biz ayrıldıktan sonra sevgili olduğu kız bu kız çıktı ikimizide aynı anda idare ediyormuş meğer değmeyecek biri için kendimi yok yere üzüyormuşum kısa bir zaman önce kızla araları açılmış diye duydum arkadaşımdan benim engelimi kaldırmış benimle tekrar iletişim kurmaya çalışıyor aklı sıra beni kandıracak asla affetmem onu affedersem kendime saygım kalmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılBu senin unutman için soğuman için güzel olmuş başta çok üzücü olsa da için daha rahattır ben neyi kaybettim demek yerine kurtuldum diyorsun bunu bildiğin için
- +1 yıl
Unutamadım hala unuttum diyemem canım çok yanıyor kızla arası açılınca benim engellerimi kaldırdı hemen iletişim kurmaya çalışıyor tekrar özlesemde unutamasamda affetmicem onu asla ikimizide aynı anda idare ediyormuş resmen bunu öğrenmiş olmama rağmen hala onu seviyor özlüyor olmam canım çok yanıyor artık dönüşü yok onu affedemem çok sevsemde
Soran+1 yılYani demek istediğim ondan soğumak için sana sebep vermiş kafan daha rahat vazgeçiyorsundur hata bende demek yerine, suçlu hisseden biri varsa o da odur yani
- +1 yıl
Söylediğin çok doğru da bana sebep vermesine rağmen onu hala seviyor oluşumu canımın acıyor oluşunu değiştirmiyor canımın acısını geçirmiyor ne yazık ki
Bence o kişi ayrılalım demeden önce ayrılmayı kafasına koymuş o kavganızda olayın tuzu biberi olmuş diyebilirim belkide zaman kolluyordu senden ayrılmak için belkide çoktan birini bulmuş bile olabilir
Sana başkasıyla konuş hayatına yeni birini al ya da başka bir sevgili yap demicem böyle bişey yaparsan hem yeni kişiyi yara bandı vazifesinde kullandığında yara bandı gbi söküp atmak istersin ki buda öncekine olan sevgini hala unutanadığın acını daha çok çıkartr
AMA HAYATININ MERKEZİNE DE ONU ALARAK HALA Bİ UMUT BEKLEMEYE DEVAM EDERSEN DE SAPLANTOLI Bİ AŞIĞA DÖNÜŞÜRSÜN ONDAN ÖNCEKİ HAYATIN NASIL GEÇİYODUYSA ÖYLE GEÇİRMEYE GAYRET ET
UNUTAMAZSIN AMA ALIŞIRSIN Bİ SÜRE SONRA...12 Yorumla
Soran+1 yılBenim düşüncem de bu, bahane oldu tamamen son kavga
- +1 yıl
Böyle biri için kendini hırpalamanı istememem seni 72 saatte silen biri için hiç bişey değmez neyin ne olduğunu bilemeyiz brlkide Allah seni ondan kurtardı
Üzülme onu görebileceğin duyabileceğin heryerden engelle onu sana hatrlatacak hiç kimseyle görüşme eğer tersni yaparsan unutamazsn sosyal medya da ne paylaşmış yok efendm whatsapa ne zaman girmiş demeye başlarsın bir süre sonra bunu yaparsan tabikide unutamazsn
+1 yıl1 aya kadar geçer ilk başlarda çok bekliceksin aklina gelicek ama unutuluyo sakın yazayim falan deme
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten yazamam engellemis dhdhsjs yok iletisime gecmem ama uzulmek istemiyorum artik
- +1 yıl
Boşver amaan o kim ki sana layik bille değil şerefsiz
- +1 yıl
Sana ozelden mesajj attim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılSenin üzerinde etkisi ne kadarsa o kadar uzun sürer. Sen kafanda onu bitirdiğinde , sana yaptıklarını affetmeyeceğin geri dönmeyecegin noktaya geldiğinde geçecek hepsi. Acını hafifletmek istiyorsan onu hatırlatan herşeyle bağlantını kopar. Mesaj sesini zilsesini bile değiştir. Bunu severdi diyeceğin şeyleri at veya atılmayacak birşeyse kıyafet kutusuna at yıkayıp
20 Yorumla Sürekli onu düşünmeyi bırakmalısın. Zihnini meşgul edecek sosyal aktivitelerde bulun veya kitap oku, film izle. Yeni bilgiler öğren, araştır, ufkunu genişlet. Hüzünlü şarkılar dinleme ve onu hatırlatan her şeyden uzak dur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSana acı ama gerçek birsey soyleyeyim mi? 3 yıllık bir ask iliskisinde bir kavgayla insan engellenmez kaldiki bunu genelde kadinlar yapar. uzgunum ama seninkinin aklında baska seyler var barismaya niyetim yok demesi de bundan. Kavgayi kendine bahane etmis ve senden uzaklasmis unut en kısa zamanda unut
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka biri mi var diyorsun
- +1 yıl
Bence öyle
Eğer çok sevdiysen 3 ayda falan geçer bence tabi onunla ilgilenmezsen o hayatında hiç olmamış gibi devam edersen. Ama gün gelecek yuzleseceksin çünkü simdi onu görmezden gelip adını ağzına bile almazsan onu unutamazsın hiçbir zaman. Önce o yokmuş gibi davran cık gez eglen suslen kendine vakit ayır ama artık ondan uzaklastigindan emin olunca yaşadığınız güzel günleri düşün ve onu tamamen sindir. Umarım anlatabildim
00 YorumlaCanınız yanıyor ama bu acı ömür boyu olmayacak. Merkezinizden onu çıkarmanız gerekiyor, sadece o acıyı düşünerek hayat geçmez. Havanızı değiştirecek şarkılar dinleyebilirsiniz ya da ruh halinizi değiştirecek aktiviteler de yapabilirsiniz. Aynı zamanda o kişi sizi engellemiş, artık sizi hayatınızdan çıkarmış. Çok fazla üstelemeyin çünkü istenmeyen bir yerde ısrarla olursanız daha da üzülürsünüz... Gururlu olun, dünya sadece onun etrafında dönmüyor.
00 Yorumla
+1 yılne zaman onu düşünmeyi bırakırsan
hayatına devam etmeye karar verirsen
o zaman geçer bu acı..
başka zaman geçmez00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Herkese göre farklı olsada yaklaşık bir aydan sonra acı geçiyo ama özlem artıyo 6 ay kadar sonra tamamen unutulur insan beyni 6 aydan sonra olaylara ilk verdiği tepkiyi vermiyomuş
12 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay iyiymis
Sey de cok koyuyo karsi tarafin takmamasi
+1 yılMeşguliyet bul kendine çik gez dolaş... onu hatırlatacak herşeyden uzak durmaya çalış,,,üçüncü gün seni engelleyen ne halt ediyor da acaba seni engelliyor.. konuyu sürekli açıp durma ,, konuşmak istersen de dm den ulaşabilirsin bana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendine hobi edin
Yeni arkadaş çevren olsun
Onu hatırlatacak şeylerden uzak dur
Onun için değil , kendin için yap 🧚🏻♀️00 Yorumla
+1 yılGecmeyebilir.. dene bir kez tepkiye göre kendini frenlersin.. karşı tarafta özlediğinde bunu hissedersin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. 6 ay sonra geçer. Ama tam geçeceği zaman sana geri dönmeye çalışacaktir. Bence alma tekrar hayatına. Yine aynı şeyleri yaşayacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanla alışırsın diyorlar da ben hala alışamadım acıyor hala özlüyorum bir gün geçer mi bilmiyorum da tek bişey biliyorum özlesemde onu aramam sormam bir daha biten bitmiş giden gitmiş sende öyle yap kendine bir meşgale bul aklına getirememeye çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamana bırak bilemeyiz ne zaman geçer herkes de farklıdır. Ama emin ol geçiyor. Sen bu arada kendine başka meşgaleler bul. Çalışıyor musun evde misin bilmiyorum evdeysen de farklı aktivitelere yönel hep düşünürsen daha kötü oluyor.
00 Yorumla
+1 yılçok güzel bir söz vardır ; Yapacak birşey kalmadığında hiç bir şey yapmamak en doğrusudur kardeş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılSana bağlı bende 1 gün sürdü ayrılık acısı 3 yıllık bir ilişkimdi ayrılalı 2 ay oldu onu unutmadım ama canımı da acıtmıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılE sevmiyorsan sıkıntı olmuyor ki zaten
Soran+1 yılSeviyorsan canını acıtıyorsa ne zaman geçer demem lazımdı soruda
- +1 yıl
Sevmediğimden değil sevmediğim biri için neden 3 senemi vereyim. sadece onun beni haketmediğini düşündüm ayrılan ben oldum aldatmadım bu kararı verene kadar üzüldüm doğru ama sonrasında mantıklı olanın bu olduğunu anladım. senin sorunun cevabını burda kimse veremez sende bir karar verip hiç üzülmezsin ya da kararsız kalıp acaba keşkelerle 1 sene de acı çekersin. Sen önce kararını ver en azından daha az acı çekmen için bazı önerilerde bulunabilirim
Soran+1 yılHiç sevmedin demedim ama sevsen ayrılmazdın zaten senin durumla benimki o yüzden farklı
Soran+1 yıl3 yılın sonunda artık sevgi kalmamıştır mantıken bir karar vermişsindir olabilir yani
- +1 yıl
Ne yaşadığımı nerden biliyorsun da sevseydin ayrılmazdın diyebiliyorsun sen neden ayrıldın peki madem bu kadar çok seviyordun
Soran+1 yılYa yargılamak için söylemedim, sevgi olsa kopmak istemez insan içgüdüsel :D ben ayrılmadım ayrıca kimseden
- +1 yıl
Ben senin yerinde olsam sevgim için herşeyi göze alıp giderim konuşurum sahip çıkarım ama sen bunları yaparken karşındaki insan buna karşılık vermiyorsa geçmiş olsun çünkü bunları yaptım 😉
Gizli Üye(25-29)+1 yılHenüz yeni daha bekle 2-3 ay geçince alışmış olacaksın birkaç ay daha geçsin o zaman unutmuş olacaksın sakın mesj atma. Atmaya atmaya onsuzluğa alışacaksın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülme engeli basiyirsa sevmemistir kaldırma dotunu
00 Yorumla
+1 yılOnu boşvermeye başlayıp kendi hayatına bakmaya başladığın zaman unutmaya başlarsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Beklentilerinizi yok edene kadar. Bunun süresi yok. Bişeylere umutlu kalıyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi eğer bahsettiğin ilişki aşk ilişkisiyse geçmiş olsun hocam. Tekrar aşık olmadıkça geçmez. Ha normal bir ilişkiyse kendine biraz vakit ayır, düşünmemeye çalış zamanla geçer. Zaman herşeyin ilacıdır
.02 Yorumla
Soran+1 yıl3 yildir suren bir ask iliskisiydi ikimizin de ilkiydi
- +1 yıl
Yaaa. Çok kötü olmuş geçmiş olsun. Yine de hayat devam ediyor. Karşına başka insanlar çıkacak illaki. Seni 3 günde engelleyen biri için bu kadar üzülmene değer mi onu düşün.
+1 yılBir zamanı yok bunun fakat unutmuyorsun alışıyorsun sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiseyler zoruna gitmistir ki unutamiyosundur belkide zamanla gecicek bende yasiyorum Şu an allah sabir versinn bizleree
10 Yorumlaböyle devam edersen geçmez bence seni engelleyen insanla neden konuşmak istersin halen
13 Yorumla
Soran+1 yılÖzlediğim için
Soran+1 yılEngel neden atılır
6 ay sonra duruma alışıyorsun bir insanı tamamenn unutmak anıları yaşanmamış saymak imkansız ama duruma alışıyorsun kabuleniyorsun o yara artık eskisi kadar kanamıyor
00 YorumlaSabret gecer bir kac zaman sonra bu haline gülüp gecersin
00 Yorumla2 yıl geçti hala daha aklima gelip gözlerimin dolduğu oluyor geçmez geçiremezsin gerçekten sevdiysen
12 Yorumla
Soran+1 yılKorkutma beni
+1 yılGeçmez geçemez insanlar adlarına şarkı yapıyor öyle 20 günde gecseydi bu eserler çıkmazdı üzgünüm geçmeyecek.
00 Yorumla
+1 yılHatiralarinizin ne kadar guzel olduguna bagli bence
10 YorumlaBilmiyorum ama inşallah geçer dostum senin adına üzüldüm 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşkım aynı şeyleri yaşadım oh be Allah’ın cezası hayatımı mahvetti sonunda kurtuldum senden farkındalığı geldiğinde geçiyor
00 Yorumla
+1 yılO mu ayrildi sen mi ayrilmak istedin
03 Yorumla
Soran+1 yılBir kavga ettik konu ciddilesti ve ayrılığa getirdi ben yüz yüze konusalim diyince istemedi benim barismak gibi bir niyetim yok dedi yani o ayrıldı bence
- +1 yıl
Kavga eden insan yuz yuze konusmak istemez tabiki barismada zaten pisman olan sen olursun hata yaparsin o ayrildiysa daha niye usteliyosun ki birseyi bu kadar ozlemek nedir aklin nerde senin
- +1 yıl
Seni birde 3 gun icinde engelleyen kisiden ne hayir beklersin sen kendini uzuyorsun kimseyi degil onun umrunda bile olmazsın
+1 yılCivi çiviyi söker yeni birini bulunca geçer gider
12 Yorumla
Soran+1 yılgaliba
- +1 yıl
Kesin çözüm dur
Bir iki haftaya gecer
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYandgın kadar sever, sevdgın kadar yanarsın unutma
01 Yorumla- +1 yıl
Bn 2 sende unutamamıstım cok sevdgımden
+1 yılVazgeçince hepsi geçiyor
00 Yorumla
+1 yıl1 sene sonra alisirsn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılUzun süreler geçmiyor.. :(
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir bence
00 YorumlaZaman her şeyin ilacı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz zor geçiyor ama geçiyor bir şekilde
02 Yorumla- +1 yıl
Ne yaşamadım kiiii😂
+1 yılKafada ne zaman bitirirsen
00 Yorumla
+1 yılyeni aşklara yelken ac unutursun
00 Yorumla
+1 yılBudaaa geçer buda geçer alışmalisin dayanmalisin
00 Yorumla
+1 yılVazgeçtiğin zaman kısa süre sonra geçer
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni bir ortama girince geçer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Geçmiş olsun...
00 Yorumla
+1 yılbir aya tamamdır..
01 Yorumla
Soran+1 yılNerdeyse bir ay oldu gecmedi, 2 ay olunca gecicek yazdigina gore
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZaman
00 Yorumla
+1 yılKim bıraktı
04 Yorumla
Soran+1 yılO
- +1 yıl
Sebeb
Soran+1 yılCok tartısıyormusuz trip cekmek istemiyormus vs.
- +1 yıl
Takip edebilir misin konuşalım
değişir
00 Yorumla
+1 yılGeçmez ama alışırsın
00 Yorumla
+1 yılUmursamadığında
00 Yorumla
+1 yılUzun süre geçmez
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında