AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Bir düğün yapmak ne kadar sen biliyor musun? Neyse konuya girmeyeceğim sonra ben kötü oluyorum.
Düğün gerçekten caiz değil, ama yemekle vs bir şekilde duyurulması gerekiyor. Ayrıca sen bu kişiyi bu özellikleri için seçmedin mi neden bir düğün için değişmesini bekliyorsun
Her yorumdada bir pürüzden hemen ilişkiyi bitir diyosunuz kendiniz çok düzgünsünüz sanki
Düğüne yapacağınız masrafla dünyayı gezersiniz saçma bir şey istiyorsun.
Nasıl caiz değil ya peygamber efendimiz zamaninda bile düğünler eğlenceler yapılıyordu tabi helal cercevesinde olduğu sürece tabi kalkip alkollü ya da oynamali olmaz ama caiz demesi sacma olmus
ya bırak allah aşkına evlendikten sonra her şey düzelecek mi sanıyorsun başka birini bul boşver
Sen ama nasıl düğün istiorsun? caiz değil demiş? ne tür bisy istion
Baba evinden çıkmakla düğünü nasıl bağdaştırdın? Git nikah yap. Nedir bu düğün hevesi yani..
Yol yakınken geri dönün. Sizin evlilik sıkıntı yaratacak gibi duruyor
Güzel ve tatlı bir üslupla düğün istediğini belirt o zaman.
Bu devirde düğün ekstra maliyet yapmayın bence. Ona harcayacağınız parayı yersiniz.
Küçük sadece sevdiğiniz insanların olduğu uygun bir düğün yapın sizde fazla masraf yapmadan
düğün pahalı çok masraflı olması gerekmiyorki? Bir kaç tanıdık aile arası tören yabilabilir sonuçta hevesin var en mutlu gününüz. Caiz değilse çalgılıda olması gerekmiyor bir dans edersiniz pasta kesersiniz yeter.
Zaten corana var nikah yapın o zaman, yıl dönümü kutlarsınız sizde
Ödünüz kopuyor değil mi hemcinslerimize şatafatlı düğününüzle hava atamayacaksınız diye.
Düğün, bu toplumun en saçma geleneği zaten. Nişanlınız haklı
Hayalinse ikna olması gerekir diye düşünüyorum buna onu anlatmalısın detaylıca.
Düğün dünyanın en saçma şeyi. Fazla ısrar etseydi benim hayatımdaki kişi onu terk ederdim.
Telli duvaklı çıkmak başka düğün başka. Valla biz yaptık boşuna masraf herkes bir kusur buluyor, yap nikah yeter , yiyin o parayı daha iyi.
ya şu dönemde herkes düğün yapıyo aga kafayı mı yediniz, bence şimdi hemen sade bir nikah yapın eğer evlenmek istiyosanız hastalığın geçtiği zamanlarda da düğünü yaparsınız yani akıllı işi değil kendinize gelin lütfen
Caiz mi değil. Ey büyük Rabbim 🙄dinimiz de bu cahillerin elinde perişan oldu canları istemediği şeye caiz değil diyorlar🙄
Nikahtan sonra küçük bir yemek verin, salonlu düğüne ne gerek var, evde kına gecesinde de oynarsınız.
Ortayi bulmak istiyorsan yine telli duvakli evinden cikip nikah dairesinin yolunu tutabilirsin.
O zaman caiz olmayan şeyleri yapmadan bir düğün yaparsınız. Nikahınız kıyılır o sırada bir dans edersiniz ikiniz ve sonra bir yemek yenir takı töreni vs çalgısız davulsuz bir düğün olmuş olur
Allah'ın emri ile isteyip alkol ile kutlayıp açık seçik oynamak sarhoş olmak ne biliyim bana da hep anlamsız gelmiştir
sade tören gibi yapanlarda var yemekli sonra ilahı felan okunuyor pasta kesiliyor
Vicdanın rahat olsun kuzum kimseye karışmak değil işim
Düğün yaparsam dediğine benzer bir şekilde düşünüyorum bende
Canım her aile ister kızını düğünle vermeyi malisef bu bizim geleneğimiz durumu yoksa anlarım ama durumu varsa kabul etmek zorunda saçma davranıyor seni seviyorsa üzmesin
Caiz olmayan çalgılı düğünler. Sizde mevlütlü yapın hem hayır işlemiş olursunuz
herhalde sevgilin muhafazakar baban ondan mı istemedi
Haklı ama yani sonuçta bir kere evleneceksiniz bir düğün şart
Açıklama kapalı Sümeyye cümleleri. Düğünle namusun ne alakası var?
tabuları yıkın bence kısa bir sürede her kapalı biri böyle düşünmüyor kapalinin fikri/cümleleri diye bişey söz konusu değil bu zamanlarda bide her kapalıya sumeyye demek çok kaba bir davranış insan biraz kendini geliştirmeli
Yani bana düğün çok saçma geliyor açıkçası ama caiz değil kısmını anlamadım ne alaka ya
Yorulmak için para vereceğime dinlenmek için tatile giderim.🤷🏻
Detayı okumadım ama adam haklı. Okadar borçtan sonra bırak mutlu olmayı ölmeyi terch ederim. Saçmalık başka bişe değil
Sana şunu söyleyeyim sen evlenirsen sadece eşinle evlenmiş olmayacaksın. Ailesi ilede evleniyorsun. Bu aklının bir köşesinde dursun bence
Erkekler genelde ilk gece için Bir an önce evlenmek isterler. Genel durum bu. Onu belki de, bu yolla ikna edersin
neden istemiyor bu da önemli.. güzelce konuşup orta yolu bulun. nikah yapıp yakın çevrenle toplanıp eğlenebilirsiniz bir mekanda. artık çoğu böyle yapıyor.
düğün yapmak baya saçma zaten insanlar 3-4 saat eğlensin diye 2 yıl borcunu ödüyorsun
@lighterkek-_- hiç sorma hiç de sevmem düğünleri sıkılırım. ben evleniyorum diye millet de göbet atmayıversin. ben şahsen nişan kına gecesi düğün istemiyorum birmgün evlenirsem eğer
keşke herkes böyle düşünsene ileride inşallah bu sorunları yaşamam
@lighterkek-_- inşallah
Bence ona anlayış göster
Yapmayın düğün ne olacak ki
Korona var birde
Gelinlik giymek istediğini söyle. Sadece düğünlerde degil nikah yapanlar da gelinlik giyiyor
Caiz değil ne demek ayrıca senin hayalin onun için1 beni yok mu.
Bence ısrar et seviyorsan yap de bari kina nişan yaosn
En mantıklısı düğüne vereceğin parayla güzel bir yere balayına gidin
Düğün caiz ama şimdiki düğünler caiz mi onu bilemem. Şartlarını araştırın.
Benim sevgilim de düğüne karşı oda ypmam diyor. Bende pek düğün meraklısı olmadığım için ve onu çok sevdiğim için ikna oldum. Yani ki düğün kesinlike yapmayacağız 😁
Konuş mantıklı bir açıklama yapabilirse ya sen ikna ol ya da onu et.
Nikah dururken neden düğün 🤦♂️
yapma ben de yapmadim
Pişman misin peki? Yoksa iyi ki yapmamisim mi diyorsun ve neden?
@Vaynot neden pisman olayim ki paramız cebimizde kaldı kendimize harcadık
Çok iyi yapmissiniz. Meram ettiğim için sordum ztn. Mutluluklar 😘
pandemide ne düğünü bu insanlarda hiç akıl yok
Seninle evlenmek istemiyor bence
Bende istemem düğün haklı bence
Mevlütlü düğün yapın o zaman?
Düğün gerekli değil ki nıkah yapın sizde
Sende restini çek eğer istemiyorsan ayrılalım de
Niye caiz değil anlamadim 🤔
Bence de yapmayın direkt nişan
Kusura bakmasın o düğün yapılacak.
Nişanlanmadan önce bu konuyu konuşmadınız mı? 🌺