Sevgilimle ilk defa buluşacağım. Neler yapmalıyım?
Bana bir keresinde öpüşürmüyüz demişti.
Bana bir keresinde öpüşürmüyüz demişti.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1.) Kesinlike öpüsmek istiyor 100%
2.) Sakin ilk bulusmada öpüsme :D akkili ol
3.) Daha önce hic öpüsmedin sanirsa onunla ilk öpüsmen mi olacak? buna aciklik getir
Ayrica kendini buna hazir hissetmiyorsan sakin ha sakin... yanasmasina izin verme sadece kendini kötü hissetmezsin pisman olursun onu suclarsin vesaire... halbuki sadece sevdigi kizi öptü suc yok ortada... icinden geldigince yasanmali böyle seyler plansiz projesiz romantik bir anda iki tarafinda istemesi arzulamasi ve kendini rahat hissetmesi gerekir
onun amacı başka, dediği laf nedir? buluşma seni iker bile o. bu lafı demesine izin verdin bide öylemi?
Şuanki toplumlarda evlilige yaşancak bşy bırakmadıklarından dolayı evlilikler kısa sürede bitiyor.. Laylaylom gezen ve çok hevesli genç arkadaşlarım farkında değil ama aslında mutluluklarını yaşıyor ve bitiriyor aşk sevgi tutku denen tabirler evlilikten kül gibi kalıyor..
İlk buluşma da dediyse dikkat et kendine, amacının ne olduğundan emin ol. Öpüşmek anlık bir şeydir önceden randevulaşılmaz iki tarafta kendini hazır hissettiğinde zaten buluşur dudaklar.
Cevap
5Cevap
ilk seferde öpüşme kaşar olarak düşünür. çok soğuk davranma uzaklaşır. ne yakın ne uzak. ipi sııııııkkk gevşet sııııııık gevşet :)
İstediğin kadar düşün istediğin kadar plan yap boşuna, spontane gelişecektir herşey kontrolün dışında.
Hadi canım? Yok artık bunu sordu mu?
ewet sordu
Ilk yapman gereken ; ayrılmak.
Çocuk opusur muyuz diye sormuş yaa, sorulur mu hicc :$
neden
Amacı iyi değil bence
rahat ol kasma kendini
herşeyi akışına bırak o yolıunu bulur
Öpüşün Aslan :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar