İlk buluşmanızı nasıl geçirdiğinizden bahsedebilir misiniz? Hangi ortamda buluştunuz ve nasıl hissettiniz? Sohbetiniz nasıl başladı, gergin miydiniz yoksa rahat mıydınız? Birbirinizi daha yakından tanıma fırsatı bulabildiniz mi? O buluşma, ilişkinizin temellerinin atılmasında nasıl bir rol oynadı?
Bi keresinde bi kızla rakı içmeye gittik sonra dediki ben seni öpmek istiyorum burada rahat edemiyorum senin eve gecelimmi böyle açık sözlü ne istedigini bilen dobra kadınlara bayılıyorum
@bayanbilenn61: Görmeden ne kadar güzel sallamasyon yapıyorsun? Tanıyor musun? Gördün mü? Angelina Jolie yanında az kalır görme olanağın olsa idi. Sana da eğlencelik çıktı bu kadar alaya kalacak kadar? Tanımadığınız bilmediğiniz konularda yorum yapma istersen. Yapacak isen yazmadan evvel bir düşün karşı tarafı rencide eder miyim diye?
@Legend0642: "Dayı " olarak deme istersen; ama abi olur. İnce ruhlu evet ama daha ötesi saygı duymak biraz yaratıcılık, güzel bir ambians olması için işletme sahibi , organizasyon firması kendi fikrim. İlk anlar özeldir her zaman. Unutulmamali yıllar geçtikçe geriye dönüp baktığında tebessüm ettirmeli.
Tamam abicim kusura bakma sadece ben eğlenmek amaçlı şaka yapmak istedim. @Legend0642 öyle diyince. Sen biraz ciddi anladın galiba. Neyse iyi günler dilerim size
Yok aşkım çok güzel olacak lütfen bak bı deneyelim falan olmaz diyorum ya neolcak diyor ama hiç susmadı üç kişiler di TM dedim bı görsen üstüme atladı lar oda geçip karşı dan izledi
Uzak mesafeydi birbirimizi seviyorduk 1 yıl olmuştu ilk kez buluştuk sarıldık falan orası güzeldi ama onun dışında çok soğuk davrandı o kadar plan yapmıştık ama hiç birini yapmadık o kadar hazırlandım süslendim bir parka gittik sadece benimle zar zor konuşuyordu ben konuşmasam hiç bişey söylemiyordu 1-2 saat sonra da kalktık zaten
En İyi Cevaplar