çok tipsizim kendimi asla sevmiyorum ve hep kızlar tarafından reddedilen, sevilmeyen bir kişi oldum, özgüvensiz bir kişiyim bunca zamandır da hiç sevgilim olmadı, insanların sevgilileriyle gezip dolaştığını izlemek bana çok acı veriyor, hayatımı nasıl sonlandırabilirim yardım edin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ulen mıymıntı bu yaşta ne diyon bunları? :) önemli olan çirkef insan olma. Adam gibi efendi çocuk ol bak nasıl bulacaksın hemen. Spor yap vücut çalış. Okuya bilidiğin kadar oku kendini geliştir. İş bul çalış. Meslek edin. Her kesle iyi geçin ama zarar verecek insanlardan uzak dur. Ördek yavrusu masalını oku. Güzel hedefler koy önüne. İlla her kesin sevgilisi olsun özenme zaten bu yaşta olmaması normal daha askere gitcen inşallah! Bunlar yap iraden olsun TC geleceğinin askeri, eşi, babasısın. Ölümcül hastalar bile mücadele diyor. Neyin derdi bu olm işsizlikten hep sanırım. Hayırlısı inşallah!
08 Yorumla- +1 yıl
o kadar olumsuz düşüncelerin ortasındayım ki ilerde o zamanlara kadar yasayacağım bile kestiremiyorum artık bu düşüncelerle. antidepresanlar alsam kurtulur muyum? belki biraz daha mutlu olurum :(
- +1 yıl
ben ne plan yapsam hayal kursam hiçbiri olmaz ve ne varsa üzerime yıkılır, sanki ben bu dünyaya acı çekmek için geldim sağlık sıkıntılarım zaten bir problem :(
- +1 yıl
benim her dönem oluyor bu nasıl bir kaderse, pes etmesem ayrı bir dert, etsem ayrı bir sıkıntı, gidip ölsem emin ol kimsenin umrunda olmam, kıl bile kıpırdatmazlar düşün yani o kadar sevilmiyorum 😓😓
- +1 yıl
her kes öldüğünde kimse bişey yapamıyor. İnanki sevilenler öldüğünde de. Japonyada birkaç sene önce bir deneme yapmışlardı. Kendini öldürmek isteyenleri bir odaya davet edip bir tabuta yerleştirip bekliyorlardı. Oradan her kes bambaşka duygularla çıkıp kaçıyordu. İnsan oğlu böyle. Hemen yarım bıraktıları işler sevdikleri ve ya yapma istedikleri şeyler akıllarına geliyormuş ve ölmek istemediğine karar veriyorlardı. Ölüm her canlı için var geç tez muhakkak başlayan hayat biter. Sen bir düşün Allah hiç birşeyi boşuna yaratmıyor. Senin de bu yer yüzünde bir görevin var. Daha çok gençsin faydalı olabilirsin. Her zaman bunu yeğle. ''Kadınlar ne istiyor' Gibsonun filmi var. Orda güzellik salonlarına ait bir şirkette uzmanlar çalıştırılıyor ama eski müdür yukarı mevkilerde ancak dış güzelliği olanlar oturtuyor şirket işleri iyi gitmiyor. Neyse uzatmayım orda kendini çirkin sanan bir kız çalışıyor aslında işi çoğundan iyi bilen uzman oluyor ama dış görünüşü için itip kakılıyor bir gün ölsem kimseenin umurunda olmam diyor. Müdür şüphelenip evine gidince onu en iyi görevi veriyor yani değerlendiriyor. Kitaplar okuyun filmler izleyin ufkunuz genişlesin.
- +1 yıl
Japonya konusunda anlattıklarında insanlar basit kötü birşey yaşasa direk ölmeyi düşündükleri için yapılan deneyde kaçıp gitmişler. keşke benim de tek dış görünüşten sıkıntımdan dolayı böyle düşüncelere kapılsam ama inan daha kötü durumları yaşıyorum ve gün geçtikçe ne zaman biraz daha iyi olucam desem daha acı çekiyorum.. biraz geç yanıt verdim ama önerdiğin filmi de izleyebilirim umarım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
2Cevap
+1 yılintihar falan düşünüyosan sakın düşünme çarparım ağzına bir tane görürsün hayata son vermek neymiş teallam ya
018 Yorumla- +1 yıl
kimse tarafından sevilmeyip yalnız kalmaya mecbur kalmak o kadar can acıtıcı ki
- +1 yıl
sana öyle geliyo seni de illa seven biri vardır
- +1 yıl
beni de illa seven birisi varsa neden daha 4 senedir bir yaşanmışlık bir ilişkim yok, ve herkes de o kadar mutluyken
- +1 yıl
arkadaşların falan yok mu herşey sadece sevgili değil daha çok gençsin
- +1 yıl
arkadaşlarım tarafından hep dışlandığım sevilmediğim için artık olanlardan uzağım asosyal bir hayatla yaşamım son olcak bence
- +1 yıl
deme öyle kendine göre illa birilerini bulursun boyun kaç sadece merak ettim
- +1 yıl
bu soruyla canım çok çok acıdı ama neyse maalesef 1.67
(nerden geldim ki bu dünyaya her tarafım olumsuzluklarla dolu) - +1 yıl
off içimi kararttın çok olumsuz düşünüyosun biraz güzel şeyler düşün kitap oku sakin yerlere git gökyüzünü denizi izle hayat hala devam ediyo çirkiniz diye ölelim mi
- +1 yıl
özür dilerim soru için bu arada ben meraklı biriyim o yüzden sordum 🥺
- +1 yıl
aslında bu yazdıklarının hepsini yaptım okumadığım kitaplar kalmadı yalnız kalarak onca derdimi sıkıntımı gökyüzündeki yıldızlara anlattım yine fayda etmiyor, psikolojik destekler ilaçlar lazım
- +1 yıl
psikoloğa görünebilirsin istersen ama intihar etmeyi düşünme
- +1 yıl
belki diğer tarafta mutlu olurum diye düşüncelere kapılmazsam intihar etmem
cidden psikolojim alt üst yaa :( - +1 yıl
hayır tabiki önemli değil bu boy konusu da benlik olan birşey değil ki :( yerin dibine çok girdiğim oluyor yeri geldi çok rezil oldum kız olsun erkek olsun keşke elimde olsaydı
- +1 yıl
Sana özelden fotoğrafımı atsam tipsizim diye ağzıma çarparsın inan
- +1 yıl
sana özelden fotoğrafımı atsam sırf tipsizim diye çarparsın ağzıma nett
- +1 yıl
niye tipsizsin diye ağzına çarpıyim
of amaan takma kimseyi ya dünya boş insanlarla dolu - +1 yıl
o dünyadaki boş insanlar benim canımı fazlasıyla yakmaya, yetiyo maalesef, tabi bu sıkıntılarım sadece bu ilişki, dış görünüş sorunlarıyla da yanıma kalmadı... 21 gündür uzak kaldım herşeyden
- +1 yıl
bende insanları fazla takıyorum kimseyi umursamasak halimiz böyle olmazdı
dış görünüşü de boşver artık çirkin olduğumu düşündüğüm zaman amaan çirkinsem çirkinim yapıcak bişey yok böyle yaşamak zorundayım diyip geçiyorum
çirkin değiliz fakiriz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaksana insanlara kimler nerelerden dönmüş 😂 onlar kurtardıysa tipini sende yaparsın yanlış kararlar verme.
29 Yorumla- +1 yıl
bu yaştan sonra mı? hayatım sona ermiş gibi birşey
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç? 18 değil mi?
- +1 yıl
evet 18 :(
Cevap sahibi+1 yılE tam zamanı işte. Vücut geliştir. Kitap oku. Saç stili vs değiştir. Yolun başındasın bu yaştan sonra mı diyorsun. Kendine gel lütfen.
- +1 yıl
ben yolun başında kaybettim desene :/
Cevap sahibi+1 yılKaybetseydim ben kaybederdim. Tipi geçtim benim ailem yok ortada. Bir sıfır yenik başladım diye sızlanmıyorum. Kendine güven az.
- +1 yıl
bazen benimde ailem olmasaydı diye o kadar keşkelere kaldım ki beni ailem sevmiyor bir kız nasıl sevsin, bir insan nasıl sevsin ki😒
Cevap sahibi+1 yılŞükretmeyi bilmiyorsan sürünmeye mahkumsun o zaman ne diyebilirim ki. Ailem olmasaymış.. bunu diyebiliyorsun üzücü.
- +1 yıl
sükredecek bir halim olsa tamam haklısın derim. ama yok maalesef, bazı insanlar net olarak acı çekmek için yaratılmış onlardan biri de ben oluyorum. boyum mesela 1.67 küçük gösteriyorum diye kızlar tarafından dalga konuları oldum, reddedildi mesela ben şükür mü edeyim şimdi o kaderimi böyle belirledi diye?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen daha kendini sevmiyorsun insanlar seni nasıl sevsin
01 Yorumla- +1 yıl
sevsem de birşey değişmeyecek ki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha 18 yasindasin kanka hemen sevilmiyorum diye dusunmeye baslamissin yazik etme kendine gençliğine
012 Yorumla- +1 yıl
Tip konusuna gelirsek giyim tarzini sac modelini falan degistir
- +1 yıl
bu saatten sonra sevgilimin olacağı düşüncesine nasıl inanabilirim ki, kızlar artık çok çok yakışıklı olanlara bakıyor onlar varken ben çöpe atılırım. d
- +1 yıl
Kizlari gozunde buyutme bence
- +1 yıl
aslında tarzım saç modelim falan yerinde ama yinede bu zamana kadar kimse tarafından sevilemedim, veya olduğum şehir mi bana göre değil hiçbir fikrim yok, ve böyle düşündükce sürekli kendime zarar veresim var :(
- +1 yıl
Bence cirkin degilsin oyle zannediyorsun. Evet cevren etkili ben 8. Sinifta yuzune bakilmayan dalga gecilen biriydim lise de her sey degisti oysa ki ben ayni benim
- +1 yıl
büyütmek değil aslında sürekli terslenen birisi olup sevilmediğim için özgüven diye birşey kalmadı ki
- +1 yıl
Sen de haklisin ama geçicek emin ol. İntihar düşüncesini sil aklindan ayip ediyorsun
- +1 yıl
insanlar konusunda bir fikrim yok onlsrsu göre tipim olsa belki sevilen bir kişi olurdum
- +1 yıl
bak önüme gelip birisiyle tanışmak istesem oracıkta dünyanın en kötü insanıymış gibi bakılırım, veya insanları mı çok takıyorum bilemem, birazcık mutlu olsam herşey normale dönecek ama olmuyor işte, bildiğin antidepresan markası var mı
- +1 yıl
Hayır hiç kullanmadım
- +1 yıl
antidepresan belki iyi gelir bana
- +1 yıl
günaydın bu arada. prozac diye ağır bir antidepresan buldum günde 1 defa alınması lazım ama ben bu ruhla günde 3-4 tane kullanırım diye düşünüyorum
+1 yılkendini sevmek konusunda birşey diyemem fakat burada sevgili sevgili diye duyar kasıyorsunuz biz bir insan uğruna değil kendimiz uğruna yaşıyoruz gereksiz itemler
117 Yorumla- +1 yıl
sadece bir kız tarafından değil hiçbir insan tarafından sevilmiyorum, o zaman neden geldim ki hayata :(
- +1 yıl
sen bu hayata birileri tarafından sevilesin diye gelmedin git yaşa biri şart mı
- +1 yıl
olmayan hayat nasıl yaşansın ki 😅
- +1 yıl
karamsar yaklaşıyorsun tabi ki olmaz
- +1 yıl
o zaman mutlu olamıcaksam bu hayata gerek de yok bence. d
- +1 yıl
dimi ya kesinlikle bak işi çözmüşsün hadi git intihar mı ediyorsun napıyorsan yap
- +1 yıl
bu mu bu kadar mı değersiz herşey
- +1 yıl
sen buraya ne diye yazdın madem kafanda sonlandırmak var dur demrmiz için mi git dememiz için mi buraya yazabiliyorsan öylr bir düşüncen yok tutunmaya çalışıyorsun sadece
- +1 yıl
ya bak anlamadın ben sadece mutlu olmak istiyorum ve ben ne zaman mutlu olmaya çalışsam, bir hayat umudu bulsam kaybeden hep ben oluyorum sadece birazcık gülümsesem herşey normale dönerdi belki de ee böyle olursa sence neden bir insan yaşasın ki inan cehennemi dünyada yaşıyorum ben böyle dünyanın.. neyse
- +1 yıl
evet herkesin hayatı mükemmel değil mi bak kıyaslamak en nefret ettiğim şeydir asla kimdenin hayatını kimseyle kıyaslamam ama şu an yaptığın şey pes etmek benimde yüzüm 1 gün dahi gülmüyor mutluluk sanki suçmuş gibi tam güzel bişey oluyor diyorum birşey içine ediyor ama pes etmiyorum etmeyeceğimde boku bokuna yaşıyoruz bir amacımız yok ama şahsen ben bunu bırakıp gitmek istemiyorum ne varsa yaşa kimse için değil kendin için bişeyler yolunda gitmiyor mu zorla yoluna sok çabala düş yeniden kalk kalkmasını bil hiçbişey ve hiçkimse umrunda olmasın hiçbir kız tarafından sevilmiyorum demişsin emin ol sevilince bir bokuma yaramıyor dönüp dolaşıp içine ediyorlar ve sen diyorsun ki keşke sevilmeseymişim ilk başlarda çok tatlı gelir bunlar dersin hayata tutundum yanımda oldu çekip gidince ne oluyor şu an olduğundan daha da zayıf düşüyorsun
- +1 yıl
tabi benim bunları anlatmam çok boş çünkü insan kafasında ne varsa ona inanır ona gider hayat senin hayatın bana sadece öneri vermek düşer
- +1 yıl
ucunda kaybedeceğin birşey olduğunu biliyorsun ve bunu bildiğin halde çabalıyorsun. bu insanın her türlü yaşantısını bozuyor pes etmicem desen de düşsem de kalksam da dersin ama sırtına hiç olmadık kadar ağırlık verirler, yoruldum dedikçe yokuş oluyorlar hep.. bazen kendimi yokladığım zaman ben ne için yaşıyorum dediğimde sürekli hayatımı kahrediyorum, insanların tutuncak bir dalı hep olur keşke benim de bir tutunacak dalım olsa da bu kadar acı çekmesem diye her gece gökyüzündeki yıldızı izlerken yastığım ıslanır benim yalnızlıktan gökyüzüyle konuşuyorum artık içime ata ata o da kabul etmiyor.
- +1 yıl
neye tutunuyormyşuz söyle bakalım kaybedicek neyim var mesela
- +1 yıl
önerilerin için teşekkür ederim kafamda var birşey ya gerçekleştiririm ya da yapmam, hayat senin hayatın naparsan yap diyosun yani bana anladıım. d
- +1 yıl
üzüldüğün zaman kendi mutlu edebiliyorsun değil mi? kendine, mutluluğuna tutunabiliyosun ama ben tutunamıyorum hayatım bir taraftan kayıp gidiyor ben kimseye tutunamadıkca
- +1 yıl
ben bana yeterim diyorum kendimden başka kimseye tutunmuyorum sana da tavsiye ederim
- +1 yıl
benim bana yetecek kadar gücüm olsa keşke kimseye gerek duymam ama hiçbirşeyee tahammül edemiyorum artık kalbim falan kalmadı insanlar yüzünden... gidip mutluluk, love enjektesi de yapamıyoruz ki... nalet olsun bu dünyaya geldiğim güne de getirene de
Saçmalama lan. Daha 18 yaşindasin triplere girme. Aya roket yollamayacaksin. Alti ustu bir hatunu koluna takacaksin buyutup caninla kiyaslama.
25 Yorumla- +1 yıl
hiç sevgilim olmayıp ve insanların mutlu yaşantılarını gördükçe sürekli benim canım acıyor ve neden benim de diğer erkekler gibi tipim yok diye isyanlara başlıyorum :(
- +1 yıl
sevgilimin olması için 4 yıl sabrettim ve hayatta ilişki konusunda bir dönüm noktam olmadı, elalem başkalarıyla mutluluk yaşarken ben neden uzaktan izleyim ki onları
- +1 yıl
sevgilimin olma durumu belkilere kalıyor işte.
bir kere çok uğraşmıştım, koşuşturmuştum ve öyleleri ben onlara umut bağlamayım diye bilerek bir tane çocuk bulup yanımda sarmaş dolaş oluyolardı sen düşün abi
Kendi sev ilk önce ve sonra insanlar seni sevmeye başlar kendinle barışık ol yeter senin kendini sevmen önemli başkasının seni sevmesi değil ilk kendi sev ki insanlar seni sevsin:)
07 Yorumla- +1 yıl
insanların bana nefret kustuğu bu kötü hayatımda keşke bir tek kişi tarafından sevilsem de herşey normale dönse
- +1 yıl
kendimi sevmem için bir sebep yok başkaları o kadar yakışıklı kii
- +1 yıl
kendimi sevsem peki beni kim sevecek
kimse.. - +1 yıl
kendimi onlarla kıyaslamak yerine ben neden onlar gibi değilim, ve öyle olanlar daha çok seviliyor gözümle çok gördüm, insanın sevgiye aç olması gerçekten çok üzüyor benim kalbimii🙄:(
Gizli Üye(25-29)+1 yılFotoğrafını göndersene dostum bir özelden konuşalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu dert kızların sorunu erkeklerin değil
05 Yorumla- +1 yıl
peki benim neden o zaman böyle sorunlarım var ve sürekli psikolojim bozuluyor?
Cevap sahibi+1 yılAkıllı kızlar dışa değil insanlığa bakıyor
- +1 yıl
benim karşıma hep dış görünüş olarak sevenler çıktı ama :(
Cevap sahibi+1 yılBakmbem ahlakı çok önemsiyorum. Demek ki ben önemsiyorsam benim gibi vardır değil mi
- +1 yıl
insanın dışını sevmeden içini merak etmeyecek insanlar dolu etrafımda
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çirkin bir insanım ve hiçbir kız tarafından sevilmiyorum, hayatımı sonlandırmak istiyorum artık?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım